- 11 Ağustos 2020
- 121
- 33
- 48
- 29
- Konu Sahibi Cansu546424
-
Göğüslerim böyle yumuşacık tabiri caizse hamur gibi yani. Etrafındaki damarlarım da çoğaldı ama tabi regl ağrım var bel ağrım hemde fena. Ama göğüslerime anlam veremiyorum ya ilk defa böyle yumuşacık. Semsertti hwr zaman.
Hamilelik belirtisi :)Göğüslerim böyle yumuşacık tabiri caizse hamur gibi yani. Etrafındaki damarlarım da çoğaldı ama tabi regl ağrım var bel ağrım hemde fena. Ama göğüslerime anlam veremiyorum ya ilk defa böyle yumuşacık. Semsertti hwr zaman.
inşallah vardır canım ama testte çok koyu olması gerekiyorduBenim son bat 30 temmuz du ben görmedim ve erken gebelik testlerinden yaptım 8 eylülde silik çıktı tekrar yaptım bu sefer normalinden oda negatif çıktı kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Resmî ekleyemiyorum ekleyebilsem gösterirdiminşallah vardır canım ama testte çok koyu olması gerekiyordu
Canm konu aç yerinden dosya var bir alt tarafta ordan ekleyebilirsinResmî ekleyemiyorum ekleyebilsem gösterirdim
Dosya ekle diyor evet tıklıyorum olmuyor tabletten bile denedimCanm konu aç yerinden dosya var bir alt tarafta ordan ekleyebilirsin
olması gerekir arşıvden yazıyor foto Çek yazıyorDosya ekle diyor evet tıklıyorum olmuyor tabletten bile denedim
hayırlı olsun var
Bu erken gebelik testi amahayırlı olsun var
Bencede var kan ver hayırlsı olsun
Evet baya belli oluyor hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?