Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam aradığım yorum. Kesinlikle ben. İlk kez olan birşey bende de. Adet olacağım zaman ağrır ve tam ucunun çevresi şişer sertleşirdi. İlk kez hamur gibi resmen aşırı yumuşak sadece bastırıp sıkınca ağrı acı oluyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırız
Tam aradığım yorum. Kesinlikle ben. İlk kez olan birşey bende de. Adet olacağım zaman ağrır ve tam ucunun çevresi şişer sertleşirdi. İlk kez hamur gibi resmen aşırı yumuşak sadece bastırıp sıkınca ağrı acı oluyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırız