-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Merhaba, hamile misiniz? Bende de aynen sizinki gibi de. . kontrol ettim aynı böyle.. inşallah hamilesinizdirTest yapıyorum zaten 3 gündür sadece deneyemimi paylaştım ve deneyenlerin tecrübelerini öğrenmek istedim aylardır negatif görmekten yoruldum çünkü hiç bir problemimiz olmamasına rağmen . Elbette biliyorum verecek olanda alacak olanda Yüce Allah ama insan her ay bir umutla son günü bekleyip regl olunca yıkılıyor.
Günahımı alman hoşuma gitti ahirette görüşmek dileğiylesahte hesap açıp kendini garip tezinle desteklemen de çok komik olmuş ama yemeyiz biz bunları
Malesef hayır gün geçtikçe serviks aşağı indi ve regl oldumMerhaba, hamile misiniz? Bende de aynen sizinki gibi de. . kontrol ettim aynı böyle.. inşallah hamilesinizdirbana bir cevap yazarsanız çok sevinirim, sağ olun
Parmak sokulan yer serviks bebek rahimde bebeğe ne gibi bi zarar olur? Ayrıca cinsel ilişkiye de girilmesin o zaman. Yeteri temizliği sağladıktan sonra bi sakıncası yok. Ayrıca masturbasyon yapan kadınlar da var. Bunun da bi sakıncası yok.Oncelikle lutfen vajinaniza parmaginizi sokamaya calismayin kendinize zararinizdan baska birsey dokunmuyor rahminiz soyledigimiz kadar yakininizda degil ve hamile olsaniz bile bebeginize zarar verirsiniz
Ztn gebeligin ilk aylarında iliskiye girilmiyor doktorlar onermiyorParmak sokulan yer serviks bebek rahimde bebeğe ne gibi bi zarar olur? Ayrıca cinsel ilişkiye de girilmesin o zaman. Yeteri temizliği sağladıktan sonra bi sakıncası yok. Ayrıca masturbasyon yapan kadınlar da var. Bunun da bi sakıncası yok.
Bu parmaklama olayı banada aşırı saçma ve gereksiz geliyor ama sizin yazdığınızda doğru değil. İlişki sadece riskli gebeliklerde yasak,kanama olursa vs. Hiç bir risk yokken yasak konulmuyor.Ztn gebeligin ilk aylarında iliskiye girilmiyor doktorlar onermiyor
Tabikide ama dikkat et etmek lazim ben yinede ilk aylarda hic onermiyorumBu parmaklama olayı banada aşırı saçma ve gereksiz geliyor ama sizin yazdığınızda doğru değil. İlişki sadece riskli gebeliklerde yasak,kanama olursa vs. Hiç bir risk yokken yasak konulmuyor.
Doktor musunuz? Siz girmeyin o zaman sjdjfk gebelikte bir problem yoksa doğurana kadar girebilirsin. Bence bilginiz olmayan konular hakkında emin cevaplar vermeyin.Ztn gebeligin ilk aylarında iliskiye girilmiyor doktorlar onermiyor
canım ben daha önce de görmüştüm bu formları fakat ben anlayamıyorumreglim 12 gün geçti zaten düzensiz oluyorum acaba geç döllenme var mı diye merak ediyorum 2 gün önce test yaptım negatif hala olucak gibi de hissetmiyorum sadece göğüslerim şişti acıyo kasık ağrım da yok. Muayene ettim daha girerken bi sertlik vardı fakat ilerleyince çok yumuşak ve elime gelen bişi yok şimdi sence durum ne
Ay şakamı yapıyorsunuz beni zorla konuşturacaksınız ebeler kontrol ederken birşey olmuyo ilişkiye girerken birşey olmuyorda biz sokunca mı birşey olacak ? Rahime sokmuyoruz zaten serviks e dokunuyoruzOncelikle lutfen vajinaniza parmaginizi sokamaya calismayin kendinize zararinizdan baska birsey dokunmuyor rahminiz soyledigimiz kadar yakininizda degil ve hamile olsaniz bile bebeginize zarar verirsiniz
Riskli bir gebelik söz konusu değilse hiçte ilişkiyi önermemezlik yapmıyor.Belikide siz bole yaptikca gebeliginize engel oluyorsunuz doktorlar gebeligin ilk aylarinda iliskiyi onermiyorken siz parmaginizi sokup kontrol ediyorsunuz bence bu sacmaligi biraktiginizda hamile kalicaksiniz
Bilmis yasamis olarak söylüyorum peki siz biyerlerinuze parmaginizi sokarak doktor oldugunuzu mu sanıyorsunuzDoktor musunuz? Siz girmeyin o zaman sjdjfk gebelikte bir problem yoksa doğurana kadar girebilirsin. Bence bilginiz olmayan konular hakkında emin cevaplar vermeyin.
Ebeler gebeligin sonunda cati muanesi yapiyor oda bazi insanlarda hemen sornasi dogum oluyor hangi gebe gebeligiin ilk ayinda muayene yapmış acaba bu arada gebelikte ilk aylarda ben pek onermiyorum ilişki doktorlar da risk yoksa birsey demiyor ama kendi garanti alma acisindan ben onermiyorum bende lekenme olmustu cunku 6 haftamda her insanin bunyesine gore değişir ama bunun sizde olmiycaginin garantisi yok ben bunu söylemeye çalışıyorum madem cok istiyorsunuz hamile kalmayi oraniza buraniza parmaginizi sokmak yerine catlama gunune ilskiye girip regl gecikmesini bekleyin geciktiginde test yapin herkes gibi emin olun böylesi sizin icin daha saglikli ve iyi olucaktir rabbim gönlünüze gore versinAy şakamı yapıyorsunuz beni zorla konuşturacaksınız ebeler kontrol ederken birşey olmuyo ilişkiye girerken birşey olmuyorda biz sokunca mı birşey olacak ? Rahime sokmuyoruz zaten serviks e dokunuyoruz