- 26 Aralık 2022
- 251
- 226
- 33
Allah razı olsun çok güzel yazmışsın. Beni öyle bir mutsuzluğun içinden aldı ki bu haber anlatamam. Ha hala da içim rahat değil o kalp atışını görene kadar tam havalara uçmuyorum. Kalp atışından sonra 12. Haftayı doldurana kadar yine sakinliğimi koruyacağım sonra kalkıp göbek atmayı düşünüyorumYaa ben senin mesajlarını gördükçe o kadar mutlu oluyorum kigeçen ayki konuşmalarımıza dün baktım en umutsuz olduğumuz en kötü olduğumuz zamanlarmış ama bak şimdi rabbim ne güzel nasip etti hem de ramazan ayında nasip etti
her zorluktan sonra hep bir kolaylık oluyor zor günler hep kendini böyle mutluluklarla unutturuyor
inşallah ben de böyle mutlulukla sevinçle yazarım buraya değerlendirdik yumurtlama dönemini bayram sonrası belli olur tutup tutmadığı ama çok da illa tutsun diye beklemiyorum rabbim en güzel zamanda nasip edecektir örnekleriyle görüyoruz geleceği zamanı biliyor o
![]()

Sırayla herkes müjdeli haberi veriyor bence halka iyice daraldı. Artık sıra size geldi yakındır hayırlı haberleri alırız inşallah ben inanıyorum. Ama cidden beklentiyi düşürünce oluyormuş onu anladım. Ben hatta o kadar ay stres ettiğim için olmadığımı düşünmeye başladım. Bu fikri saldım ve bu ay oldu elhamdulillah. Hayırla sağlıkla da tamamlanır hepimize nasip olur inşallah.