Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yaa ben senin mesajlarını gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki 🥹 geçen ayki konuşmalarımıza dün baktım en umutsuz olduğumuz en kötü olduğumuz zamanlarmış ama bak şimdi rabbim ne güzel nasip etti hem de ramazan ayında nasip etti ❤️ her zorluktan sonra hep bir kolaylık oluyor zor günler hep kendini böyle mutluluklarla unutturuyor 😌 inşallah ben de böyle mutlulukla sevinçle yazarım buraya değerlendirdik yumurtlama dönemini bayram sonrası belli olur tutup tutmadığı ama çok da illa tutsun diye beklemiyorum rabbim en güzel zamanda nasip edecektir örnekleriyle görüyoruz geleceği zamanı biliyor o 🥰
Allah razı olsun çok güzel yazmışsın. Beni öyle bir mutsuzluğun içinden aldı ki bu haber anlatamam. Ha hala da içim rahat değil o kalp atışını görene kadar tam havalara uçmuyorum. Kalp atışından sonra 12. Haftayı doldurana kadar yine sakinliğimi koruyacağım sonra kalkıp göbek atmayı düşünüyorum 🤣💖 Rabbim o günler görmeyi bebelerimizi sağlıkla kucaklamayı sana da bana da hepimize de nasip etsin hayırlısıyla.
Sırayla herkes müjdeli haberi veriyor bence halka iyice daraldı. Artık sıra size geldi yakındır hayırlı haberleri alırız inşallah ben inanıyorum. Ama cidden beklentiyi düşürünce oluyormuş onu anladım. Ben hatta o kadar ay stres ettiğim için olmadığımı düşünmeye başladım. Bu fikri saldım ve bu ay oldu elhamdulillah. Hayırla sağlıkla da tamamlanır hepimize nasip olur inşallah.

Allah razı olsun çok güzel yazmışsın. Beni öyle bir mutsuzluğun içinden aldı ki bu haber anlatamam. Ha hala da içim rahat değil o kalp atışını görene kadar tam havalara uçmuyorum. Kalp atışından sonra 12. Haftayı doldurana kadar yine sakinliğimi koruyacağım sonra kalkıp göbek atmayı düşünüyorum 🤣💖 Rabbim o günler görmeyi bebelerimizi sağlıkla kucaklamayı sana da bana da hepimize de nasip etsin hayırlısıyla.
Sırayla herkes müjdeli haberi veriyor bence halka iyice daraldı. Artık sıra size geldi yakındır hayırlı haberleri alırız inşallah ben inanıyorum. Ama cidden beklentiyi düşürünce oluyormuş onu anladım. Ben hatta o kadar ay stres ettiğim için olmadığımı düşünmeye başladım. Bu fikri saldım ve bu ay oldu elhamdulillah. Hayırla sağlıkla da tamamlanır hepimize nasip olur inşallah.
İşte ben de bunu anlatmak istemiştim canım 😍♥️ gerçekten beklentisiz normal günlük hayatına ve hatta cinsellikle bile günlük ritüelin dinamiklerine döndükten sonra akışında her şey ilerliyor.. çok şükürrr 😍♥️
bana doktorum bile söyledi kafan rahat olunca bak nasıl her şey yolunda gidiyor diye. Stres kortizon seviyesini yükselttiği için her şeyi tetikliyo ne yazık ki.
Evet halka çok daraldı peşpeşe aylarda güzel haberler alıyoruz maşallahh 😍♥️🧿🧿🧿
Bi dahaki aya yine güzel haberler alacağız inanıyorum 💕🫶🏻 B birmihman

Bu arada Berceste3 Berceste3 ’m bebeğim fetal de çıksın kesin o zaman söyleyeyim cinsiyeti olur mu 😍😍 ben de kendimi çok kaptırmıyorum kesin olmadığı için çünkü sanki dile getirirsem kabullenmişim gibi hissedeceğim hahaha sağlıklıca hayırlısı olsun 😍🙏

İşte ben de bunu anlatmak istemiştim canım 😍♥️ gerçekten beklentisiz normal günlük hayatına ve hatta cinsellikle bile günlük ritüelin dinamiklerine döndükten sonra akışında her şey ilerliyor.. çok şükürrr 😍♥️
bana doktorum bile söyledi kafan rahat olunca bak nasıl her şey yolunda gidiyor diye. Stres kortizon seviyesini yükselttiği için her şeyi tetikliyo ne yazık ki.

Bu arada Berceste3 Berceste3 ’m bebeğim fetal de çıksın kesin o zaman söyleyeyim cinsiyeti olur mu 😍😍 ben de kendimi çok kaptırmıyorum kesin olmadığı için çünkü sanki dile getirirsem kabullenmişim gibi hissedeceğim hahaha sağlıklıca hayırlısı olsun 😍🙏
Çok şükür 💖💖
Olur olur sağlıklı olsun da hayırlısıyla

Ayyy inşallah inşallah 😍😍 bakalım neler olacak 😌😌

Yani elimden geldiğince düşünmüyorum elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum kafadan kendime bir sene belirledim bu yıl içerisinde hamilelik planlıyorum gibi hemen illa bu ay olsun değil öyle olunca her adette üzülüyorum ama böyle düşününce biraz daha rahatlıyorum. Ki bu ay ovülasyon yapmadım öyle akıntımı takip ettim ilişki düzenli oldu iki tane testim kalmıştı yumurtlama olduğunu düşündüğüm gün hadi bi yapayım dedim pikti öyle değerlendirmiş olduk 🥰

Dikkat edeceğim inşallah. Sabaha kadar tuvalete gitmekten uyuyamadığım için içesim gelmiyordu ayıptır söylemesi ama daha dikkatli olacağım. Senin sürecin nasıl gidiyor nasılsın bebisin nasıl kaç hafta oldunuzx
Benimde kanamam kesildi sanki bugün. Sabahtan akşama yatıyorum öyle 😂 inşallah iyidir bebişim. Çok merak ediyorum bende bayramdan sonra 4 nisanda randevumuz var. İnşallah her şey yolunda olur. Ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum ya çok heves ediyorum. 😍 organizasyonlar baya yüksek fiyat söyledi ama güzel bir şeyler ayarlamaya çalışacağım inşallah haftaya randevumuz güzel geçerse. Hep böyle bir tereddütteyim bir şeyler yapmak istiyorum ama diyorum. Dur şunu atlatayım iyice büyüsün. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Benimde kanamam kesildi sanki bugün. Sabahtan akşama yatıyorum öyle 😂 inşallah iyidir bebişim. Çok merak ediyorum bende bayramdan sonra 4 nisanda randevumuz var. İnşallah her şey yolunda olur. Ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum ya çok heves ediyorum. 😍 organizasyonlar baya yüksek fiyat söyledi ama güzel bir şeyler ayarlamaya çalışacağım inşallah haftaya randevumuz güzel geçerse. Hep böyle bir tereddütteyim bir şeyler yapmak istiyorum ama diyorum. Dur şunu atlatayım iyice büyüsün. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
İyidir iyidir Allah’ın izniyle 😍 kaç haftalıksın şu an?
İnşallah cinsiyet partisini konuşacağımız günler de yakındır hayırlısıyla 💖 benim de içim hiç rahat değil 🥺 sanki bi tuhaflık var gibi bilmiyorum korkuyorum dua ediyorum bol bol içimden atmaya çalışıyorum olumsuz düşünceleri

İyidir iyidir Allah’ın izniyle 😍 kaç haftalıksın şu an?
İnşallah cinsiyet partisini konuşacağımız günler de yakındır hayırlısıyla 💖 benim de içim hiç rahat değil 🥺 sanki bi tuhaflık var gibi bilmiyorum korkuyorum dua ediyorum bol bol içimden atmaya çalışıyorum olumsuz düşünceleri
10 haftalık oldu bugün. Bende sürekli senin gibiyim. Doktoruma söyleyince lafımı ağzıma tıkıyor. 😂 unut onu o geçti artık her gebelik farklıdır, o belirtiler oldu diye buna da bir şey olacak diye düşünmeyi bırak diyor 😂 birde enerjini olumlu gönder hep dedi. Bu bile etkiledi beni. Olumsuz bir şey düşününce hemen vazgeçiyorum. İyi olacak diye teselli ediyorum kendimi. İyi düşün inşallah iyi olacak her şey allahın izniyle 🌸❤️

10 haftalık oldu bugün. Bende sürekli senin gibiyim. Doktoruma söyleyince lafımı ağzıma tıkıyor. 😂 unut onu o geçti artık her gebelik farklıdır, o belirtiler oldu diye buna da bir şey olacak diye düşünmeyi bırak diyor 😂 birde enerjini olumlu gönder hep dedi. Bu bile etkiledi beni. Olumsuz bir şey düşününce hemen vazgeçiyorum. İyi olacak diye teselli ediyorum kendimi. İyi düşün inşallah iyi olacak her şey allahın izniyle 🌸❤️
Kalp atışını duyarsam Allah’ın izniyle bağ kurmaya başlayacağım o zaman enerjimi de gönderirim daha güzel bir şekilde

Yaaaa hayırlı olsuuunnnn 😍😍 ohh bee gerçekten yürekten bir ohh 😍 maşallah🥰 rabbim sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu 🥰😍 Allahım ağlamağım geliyooorrrr 🥹🥹🥹
Ahh ben de çok duygusalımm, idrak edemiyorum hala durup durup gözlerim doluyoorr 😍😍😍 teşekkür ederim canım benim♥️♥️♥️

Ahh ben de çok duygusalımm, idrak edemiyorum hala durup durup gözlerim doluyoorr 😍😍😍 teşekkür ederim canım benim♥️♥️♥️
Rica ederim canımmm 🥰 evet biz bile böyle hissediyorsak seni düşünemiyorum 🥹 bana da dua eder misin inşallah sağlıcakla tutmuştur bu ay 🥰 hamilelrin duası daha makbuldür ❤️

Rica ederim canımmm 🥰 evet biz bile böyle hissediyorsak seni düşünemiyorum 🥹 bana da dua eder misin inşallah sağlıcakla tutmuştur bu ay 🥰 hamilelrin duası daha makbuldür ❤️
Her akşam dua ediyorum Rabbim isteyene aratmadan hayırla nasip etsin diye, sana özel yeniden bu akşam dua edeceğim canım 😍🤲🏻🤲🏻 inşallah inşallah ben inanıyorum hissediyorum senin de haberin çok yakın 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Arkadaşlar mrb
5+2 haftalık gebeyim ilk ogrendigimde değerim 164 tü on gün snr değer 650 çıktı bu değerle kese göründü 4800 falan olması lazimdi hesabıma gore bu durumda normal ilerleyebilen var mı acaba muhtemelen boş gebelik olduğunu dusunuyorum araya bayram tatili girdi tekrar da gidemiyorum
İki hafta snr gel dedi Dr tahlil sonucunu görmedi ama

Kızlar fetal dna çıktı 😍
Çok şükür temiz çıktı her şey maşallah, ve cinsiyetimiz de net belli olmuş oldu😍😍😍
Bir oğluşum oluyor Allahın izniyle 💙💙💙🧿🧿🧿😍😍😍
Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Sondurak2515 Sondurak2515 Berceste3 Berceste3 B birmihman P papatyamm13
Ayy ne kadar sevindim anlatamam çok mutlu oldum 🥹🥹🥹 çok sevdiğim bir arkadaşımdan bu haberi almış gibi mutlu oldum hiç tanışmasak da😍 çok şükür çok şükür çok şükür🤲 sen oğlan annesi olacaksın haa 💖💖💖 çok duygulandım off 🥹🥹🥹 Maşallah barekallah 💖💖

Kızlar ben de 3 gün önce kürtaj oldum. Hala gözlerimde ki o hüzün silinmedi ama burda mesajları okuyunca umut doldum 🥰 İnşallah hemencecik bana da sağlıklı bir evlat nasip olur ❤️

Back
X