Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar ben de 3 gün önce kürtaj oldum. Hala gözlerimde ki o hüzün silinmedi ama burda mesajları okuyunca umut doldum 🥰 İnşallah hemencecik bana da sağlıklı bir evlat nasip olur ❤️
Amin inşallah 💞 yeter ki kafanıza takmayın Allah en güzel zamanda nasip edecek

Kızlar sizce 6+0’da kalp atışı görür müyüm? Köyüme dönmeden önce son şansım yaladığım yere gidersem on beş gün sonrayı beklemem lazımm

Arkadaşlar mrb
5+2 haftalık gebeyim ilk ogrendigimde değerim 164 tü on gün snr değer 650 çıktı bu değerle kese göründü 4800 falan olması lazimdi hesabıma gore bu durumda normal ilerleyebilen var mı acaba muhtemelen boş gebelik olduğunu dusunuyorum araya bayram tatili girdi tekrar da gidemiyorum
İki hafta snr gel dedi Dr tahlil sonucunu görmedi ama
Hcg takibinin düzenli artışının olması yeterli demişti doktorum, kaç olduğunun sonradan bi önemi olmuyo demişti. siz boşa endişe stres yapmayın daha çok başındasınız, kesede yolk sac göründü mü hiç? Kesenin usg’si varsa yükleyebilirsiniz.

Kızlar ben de 3 gün önce kürtaj oldum. Hala gözlerimde ki o hüzün silinmedi ama burda mesajları okuyunca umut doldum 🥰 İnşallah hemencecik bana da sağlıklı bir evlat nasip olur ❤️
Çok ama çoookk geçmişler olsun, şu an ki yaşadığınız duyguları ve kalp ağırlığını o kadar iyi biliyoruz ki…. Rabbim sağlıklıca istiyorsanız tez zamanda yeni gebelik nasip etsin.. 🤲🏻🤲🏻
Mesajınızı okumak çok iyi hissettirdi, bu yüzden paylaşıyoruz.. burada hem acımız var, sabrımız var, enerjimiz var, inancımız var, veee çok güzel sonuçlarımız mutluluklarımız var.. ♥️♥️♥️
Bikaç aya inanıyorum sizden de güzel haberler alacağız, bizi haberdar edin gelişmelerinizden 😍🙏 sormak istediğin her şeyi de sorabilirsin ayrıca elimizden ne geliyosa destek oluruz 🌸🌸🌸

Yaaaa 😍bir prens mi geliyor şimdi 😍çok şükür sonuçların temiz çıkmasına sevindim . Sağlıkla gelsinler
evet canımmm 😍😍 daha yeni yeni tam oturtup idrak edebiliyorum oğlum oluyo vay bee diyorum😍 nereden nereye geldik çok şükür rabbim’e 💙💙💙💙 darısı bekleyenlerin başına inşallahh🙏🙏

Kızlar fetal dna çıktı 😍
Çok şükür temiz çıktı her şey maşallah, ve cinsiyetimiz de net belli olmuş oldu😍😍😍
Bir oğluşum oluyor Allahın izniyle 💙💙💙🧿🧿🧿😍😍😍
Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Sondurak2515 Sondurak2515 Berceste3 Berceste3 B birmihman @papatyamm13
Ya hayırlı olsun 😍
Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya 🤗

Evdeki herkes tek tek hastalandığı için giremiyorum buralara. 🥹 Özellikle hamile olan arkadaşlarım bu salgın çok kötü. Bayram da kendinize dikkat edin. Bir haftadır mahvolduk çoluk çocuk

Hcg takibinin düzenli artışının olması yeterli demişti doktorum, kaç olduğunun sonradan bi önemi olmuyo demişti. siz boşa endişe stres yapmayın daha çok başındasınız, kesede yolk sac göründü mü hiç? Kesenin usg’si varsa yükleyebilirsiniz.
Normalde vajinal ultrason yapması gerekliydi karından bakti o yüzden oldu belki de sadece kese göründü karından tüp bebek doktorum önceki transfer sonrası vajinal bakmıştı net görmüştük
Cihaz farkı da olabilir ama beta değeri beni çok endişelendirdi
Desteğin için tşkler 🌺

Eklentiler

• IMG_20250328_101640.webp
    IMG_20250328_101640.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 12
Çok ama çoookk geçmişler olsun, şu an ki yaşadığınız duyguları ve kalp ağırlığını o kadar iyi biliyoruz ki…. Rabbim sağlıklıca istiyorsanız tez zamanda yeni gebelik nasip etsin.. 🤲🏻🤲🏻
Mesajınızı okumak çok iyi hissettirdi, bu yüzden paylaşıyoruz.. burada hem acımız var, sabrımız var, enerjimiz var, inancımız var, veee çok güzel sonuçlarımız mutluluklarımız var.. ♥️♥️♥️
Bikaç aya inanıyorum sizden de güzel haberler alacağız, bizi haberdar edin gelişmelerinizden 😍🙏 sormak istediğin her şeyi de sorabilirsin ayrıca elimizden ne geliyosa destek oluruz 🌸🌸🌸
Çok çok teşekkür ederim ❤️ aslında nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum ne kadar süre korunmalıyız sizce tekrar denemeye ne zaman başlamalıyızz

Çok çok teşekkür ederim ❤️ aslında nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum ne kadar süre korunmalıyız sizce tekrar denemeye ne zaman başlamalıyızz
Bu korunma süreci için doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olacaktır. Kürtaj ya da düşük sürecine göre değişim gösterebiliyor çünkü. benim düşük sonrası doktorum hiç korunmamamı direkt denemeye başlayabileceğimizi söylemişti. Ama 2-3 ay ara verdiren doktor da var kürtaj olduğu için.
Sadece stres yapmayın en önemlisi bu. Vitamin takviyelerine devam edin, yumurtama döneminizi çok takacak şekilde takip etmeyin ama hangi dönem olduğunu bilin ki doğru değerlendirmeler yapın. 🙏💕 güzel haberleriniz olsun 🙏

Normalde vajinal ultrason yapması gerekliydi karından bakti o yüzden oldu belki de sadece kese göründü karından tüp bebek doktorum önceki transfer sonrası vajinal bakmıştı net görmüştük
Cihaz farkı da olabilir ama beta değeri beni çok endişelendirdi
Desteğin için tşkler 🌺
Eklediğiniz görselde bambaşka bilgiler yazıyor anlayamadım ne yazık ki.

Ahhh canım çok sevindim 🧿🧿🧿🧿 maşallah 🌸 erkek annesi oluyorsun demek oyyyy 😍🌸
Canım evet valla erkek annesi oluyorum resmen inşallah 😍💙 sağolasınn 💙💙 sen nasılsın kuzu?
Ya hayırlı olsun 😍
Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya 🤗

Evdeki herkes tek tek hastalandığı için giremiyorum buralara. 🥹 Özellikle hamile olan arkadaşlarım bu salgın çok kötü. Bayram da kendinize dikkat edin. Bir haftadır mahvolduk çoluk çocuk
Çok teşekkür ederim canım 🌸♥️
Ayrıca çok çok geçmiş olsun 😔 ben sürekli c vitamini takviyesi de alıyorum hastalanmamak için. 🙏

Bu arada herkese iyi bayramlar 🌸🍬🌸🍬

Canım evet valla erkek annesi oluyorum resmen inşallah 😍💙 sağolasınn 💙💙 sen nasılsın kuzu?

Çok teşekkür ederim canım 🌸♥️
Ayrıca çok çok geçmiş olsun 😔 ben sürekli c vitamini takviyesi de alıyorum hastalanmamak için. 🙏

Bu arada herkese iyi bayramlar 🌸🍬🌸🍬
Bende iyiyim canım. Dün içim rahat etmediği için doktora gittim. Görünce rahatladım. O yüzden çok iyiyim 🥰❤️

Back
X