Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

Mrb ben de bu ay bekliyorum.iki haftadır sağ kasigimda batmalar var sabah da hafif mide bulantim oluyor.siz de de batmalar oluyor muydu?
Evet kasigima ani sancılar girip kayboluyordu. Ama idrar yolu enfeksiyonum da vardi bu ay. Bu sebeple de olabilir bu sancılar tam emin değilim. En erken belirti bu kasık sancısı idi. Sonra lekelenme oldu. Sonra göğüs kahverengisinin büyümesi, acıması ve koku hassasiyeti basladi

Maşallah ne güzel katlanarak artmış. Lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Daha da gelmediyse hiçbir sorun yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Siz de hamişsiniz sanırım. Sizin değerleriniz nasil acaba :) size de hayırlı olsun. Sağlıklı bir dogum ve saglikli bir bebek nasipnetsin inşallah.

Benim sarı akıntım var sizce bu gebelik belirtismidir ? Konuya hakim olan yazabilirmii
Canım adet belirtileri ve erken hamilelik belirtileri biribirine o kadar benziyor ki. Onun için adet gününe kadar beklemeni tavsiye ederim. Adet günüme kadar hep adet olcam sandım adet günümden iki gün önce akşam kahverengi akıntım geldi. Aha adet geldi dedim sabahı bekledim gelen giden bişe yok. Heran adet olacak gibiyim ama bişe yok. Baktım gelmeye niyeti yok battan bi gün önce idrar testi yaptım 2.çizgi çıktı. Değerim de 93 tü. Onun dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı bel ağrısı kasıklarda ağrı hareketlilik yüksek vücut ısısı sivilce hepsini yaşadım ben. Ama dediğim gibi adetten önce de bunları yaşıyordum sadece biraz daha fazla yaşadım bu sefer. İnşAllah hamilesindir öğrenebildin mi sonuç ne ?

Değilmişim malesefe ama dediğin gibi coğu belirtiler yaşadım dediğin gibii(( regl oldum ama

Siz de hamişsiniz sanırım. Sizin değerleriniz nasil acaba :) size de hayırlı olsun. Sağlıklı bir dogum ve saglikli bir bebek nasipnetsin inşallah.

Evet canım bende taze hamişlerdenim çok şükür kan testi yaptırmadım adetimi 10gün falan geçtiği için idrar testinden sonra direkt ultrasona girdim çok şükür keseyi gördük darısı isteyen herkese inşallah. Sende sağ salim kucağına alırsın inşALLAH

Benim de adet gecikmemin 4. Günü. Henüz keseyi gormeye gitmedim. 20sinde gideceğim insallah. Acaba kalp atışını da duyabilir miyim ki o gün

Değilmişim malesefe ama dediğin gibi coğu belirtiler yaşadım dediğin gibii(( regl oldum ama
Psikolojik olabiliyo canım belirtiler. Boşver üzülme hayırlısı canım ileriki zamanlarda olur. Bu karmaşada bence sevinmen lazım çünkü hastaneye felan gidilmiyor salgının ne olacağı belli değil

20sinde benim gecikmenin 12.Günü olacak. Soze kalp atışı icin ne zaman gelin dendi

Benim de adet gecikmemin 4. Günü. Henüz keseyi gormeye gitmedim. 20sinde gideceğim insallah. Acaba kalp atışını da duyabilir miyim ki o gün
Kalp atışı 6-7.haftalarda duyulabiliyor. Bende 20sinden sonra gidicem ama inşallah 7haftalık olucam o yüzden inşallah duyarım. Sen hesapla kaç haftalık olcaksın diye

Sagolun.ins benim de bu ay olur 5 seneden sonra.sat gününe kadar bekleyip olmazsa eğer 2 gün sonra test yapmayı düşünüyorum.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

Hayırlısı olsun hakkınızda idrar testi yok mu yapsaydın belirtiler hamilelik belirtisi benimde son 7 gün bende bu ay ovulasyına göre değerlendirdim ovulasyından sonra benimde kasık ağrım vardı ama ümitli değilim ben

Aslinda bugun yaptm bn negatif cikti adet gunu yapcam cunku ovulasyondan 15 gun gecmedi ancak idrara geciyormsinsallah ikimizde hamileyizdir canimm

Merhaba arkadaşlar ben bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. alındığında 9haftalıktı. Ama yazmak istedim buraya. Normalde 25-26 günde bir regl oluyorum. Gebe kaldığımı adet gününden 1 gün sonra idrar testinde öğrenmiştim.hiçbir belirtim yoktu. Ne akıntı ne göğüs hassasiyeti, ne bulantı, ne baş dönmesi. Bunların biraz psikolojik olduğuna inanıyorum. Kendinizde belirti aramayın. Tabi herkeste aynı olacak diye birşey yok. 7. haftada birazcık mide bulantısı başlamıştı ama hiç kusmadım.

Ertesi gün testi yaptınız mı hamilesinizdir inşallah

Kızlar merhaba adete 9 gün var belim çok ağrıyor kızımı gecen yıl sütten kestim 1 yıl oldu nerdeyse keseli bugün gögüslerim çok şişti iki gögsümün ucunu sıkınca ikisinden de süt geldi böyle bir şey yaşayan oldu mu hamilelik belirtisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…