Bu ay derseniz eşimle battan 1 hafta önceki ve son ilişkimizde çok rahatsız oldum sanki sağ tarafımda bi balon var da baskı yapıyor gibiydi, bir de bir kere hapşırırken doğrulmadım yatay hapşırdım yine sağ tarafım acıdı. Sizin için dua edicemAnladım hayırlısı olsun inş bende daha 10 gün var yumurtlamadan beridir kasıklarım sızlıyordu 2 gündür sol kasığıma bir ağrı girmiş sabit bir ağrı dokununca ağrıyor sizde de öyle miydi
Çok tşk ederim dualarınızdan eksik etmeyin ben daha önce dış gebelik yaşadığım için korku var içimde hele nu süreçte yine aynısı olursa ne yapacam hiç bilmiyorumBu ay derseniz eşimle battan 1 hafta önceki ve son ilişkimizde çok rahatsız oldum sanki sağ tarafımda bi balon var da baskı yapıyor gibiydi, bir de bir kere hapşırırken doğrulmadım yatay hapşırdım yine sağ tarafım acıdı. Sizin için dua edicem
Evet yasak geldi ve ben ilçede oturuyorum doktorum il merkezinde eğer dış gebelik olursa doktor kontrolünde olmam lazım ne yapacam bilmiyorum içim şuan çok kötü olduAllah korusun hamileyseniz sağlıklı olur inşallah. Sokağa çıkma yasağı da geldi 2 gün, bugün ilk defa sokağa çıkıp gebelik testi almasaydım şu an stres içinde adetimi bekliyor olacaktım
Çok da herşey yasak değilmiş,hastanelere gidilebiliyormuşEvet yasak geldi ve ben ilçede oturuyorum doktorum il merkezinde eğer dış gebelik olursa doktor kontrolünde olmam lazım ne yapacam bilmiyorum içim şuan çok kötü oldu
Adetime 9 gün var bu süreçte kafayı yemesem iyidirÇok da herşey yasak değilmiş,hastanelere gidilebiliyormuş
Birşey sorabilirmiyim ben ilişkimden sonra regl oldum şuan regldan 10 gün geçti ama midem bulanıyor ve iç çamaşırımda sarı lekelenme oluyo sizde hamilemiyim ve ara ara acıkıyorum köyde olduğumdan testde alamıyorumHicbir belirtim yoktu hatta üstüne gördüm kalmadan önce ki aylarda hep belirti yaşadım hatta
InsaALLAH hamilesindir diyelim ozamanBirşey sorabilirmiyim ben ilişkimden sonra regl oldum şuan regldan 10 gün geçti ama midem bulanıyor ve iç çamaşırımda sarı lekelenme oluyo sizde hamilemiyim ve ara ara acıkıyorum köyde olduğumdan testde alamıyorum
Test sonucunuz ne çıktıBenim adetim geçti hep geçer diye takmadım. Bu süreçte bi kere tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı sanki. Bi kere de çok çok ağır bi mide ağrım oldu ağrıdan katlandım resmen. O zaman şüphelenip test yaptım. Diğer belirtilerimin hepsi adet belirtisiydi.
Sarı akıntı benim de vardı ama kaşıntılı akıntıydı muhtemelen enfeksiyon vardır.
Test sonucunuz ne çıktı
Darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun sevindim sizin adınıza
Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Amiin teşekkür ederimMaşallah ne güzel katlanarak artmış. Lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Daha da gelmediyse hiçbir sorun yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?