• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

Ben kasık ağrılarını geçen ay yaşadım adetten en az 2 gün öncesinden ve sadece sağ kasığımda ve 2-3 gün erken adet oldum ve hayatımda ilk defa kahverengi adet oldum 2 gün yoğun sonra az az. Dedim doktora gideyim çocuktan geçtim sağlıklımıyım acaba diye şüphe ettim ama eşim virüsten dolayı göndermedi. Şimdi de kan testi yaptırmaya da gitmiyorum. İnşallah sizinkide hamileliktir, adet günü gelmeden ne yaşarsak yaşayalım hamileyim diyemiyoruz. Dün gece sabahı zor ettim tam gününde test yapayım diye beklemekten stres yaptım ama çok şükür ikinci çizgi çıktı ama yarın sabah tekrar yapıcam.

Anladım hayırlısı olsun inş bende daha 10 gün var yumurtlamadan beridir kasıklarım sızlıyordu 2 gündür sol kasığıma bir ağrı girmiş sabit bir ağrı dokununca ağrıyor sizde de öyle miydi
Bu ay derseniz eşimle battan 1 hafta önceki ve son ilişkimizde çok rahatsız oldum sanki sağ tarafımda bi balon var da baskı yapıyor gibiydi, bir de bir kere hapşırırken doğrulmadım yatay hapşırdım yine sağ tarafım acıdı. Sizin için dua edicem :dua:

Bu ay derseniz eşimle battan 1 hafta önceki ve son ilişkimizde çok rahatsız oldum sanki sağ tarafımda bi balon var da baskı yapıyor gibiydi, bir de bir kere hapşırırken doğrulmadım yatay hapşırdım yine sağ tarafım acıdı. Sizin için dua edicem :dua:
Çok tşk ederim dualarınızdan eksik etmeyin ben daha önce dış gebelik yaşadığım için korku var içimde hele nu süreçte yine aynısı olursa ne yapacam hiç bilmiyorum 😔

Allah korusun hamileyseniz sağlıklı olur inşallah. Sokağa çıkma yasağı da geldi 2 gün, bugün ilk defa sokağa çıkıp gebelik testi almasaydım şu an stres içinde adetimi bekliyor olacaktım :KK76:

Allah korusun hamileyseniz sağlıklı olur inşallah. Sokağa çıkma yasağı da geldi 2 gün, bugün ilk defa sokağa çıkıp gebelik testi almasaydım şu an stres içinde adetimi bekliyor olacaktım :KK76:
Evet yasak geldi ve ben ilçede oturuyorum doktorum il merkezinde eğer dış gebelik olursa doktor kontrolünde olmam lazım ne yapacam bilmiyorum içim şuan çok kötü oldu 😰😰

Hicbir belirtim yoktu hatta üstüne gördüm kalmadan önce ki aylarda hep belirti yaşadım hatta🤭
Birşey sorabilirmiyim ben ilişkimden sonra regl oldum şuan regldan 10 gün geçti ama midem bulanıyor ve iç çamaşırımda sarı lekelenme oluyo sizde hamilemiyim ve ara ara acıkıyorum köyde olduğumdan testde alamıyorum

Birşey sorabilirmiyim ben ilişkimden sonra regl oldum şuan regldan 10 gün geçti ama midem bulanıyor ve iç çamaşırımda sarı lekelenme oluyo sizde hamilemiyim ve ara ara acıkıyorum köyde olduğumdan testde alamıyorum
InsaALLAH hamilesindir diyelim ozaman 🤭🤣

Benim adetim geçti hep geçer diye takmadım. Bu süreçte bi kere tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı sanki. Bi kere de çok çok ağır bi mide ağrım oldu ağrıdan katlandım resmen. O zaman şüphelenip test yaptım. Diğer belirtilerimin hepsi adet belirtisiydi.
Sarı akıntı benim de vardı ama kaşıntılı akıntıydı muhtemelen enfeksiyon vardır.

Benim adetim geçti hep geçer diye takmadım. Bu süreçte bi kere tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı sanki. Bi kere de çok çok ağır bi mide ağrım oldu ağrıdan katlandım resmen. O zaman şüphelenip test yaptım. Diğer belirtilerimin hepsi adet belirtisiydi.
Sarı akıntı benim de vardı ama kaşıntılı akıntıydı muhtemelen enfeksiyon vardır.
Test sonucunuz ne çıktı

Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Mrb ben de bu ay bekliyorum.iki haftadır sağ kasigimda batmalar var sabah da hafif mide bulantim oluyor.siz de de batmalar oluyor muydu?

Maşallah ne güzel katlanarak artmış. Lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Daha da gelmediyse hiçbir sorun yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Arkadaslar bizde 8 aydir deniyoruz bu ay cok dikkat ettm calismalara😅ovulasyondan 1 gun sonra kasığımda asiri bi agri hissetm 5 saat falan sonra gecti ve surekli ishaldim gaz asiriydi 9 gun sonrada kahverengi akintim oldu 3 gun sonra seffafa dondu suan afetime 3 gun var fakat hiiiccc agrim yok onceden 4 gun onceden hafif girerdi. goguslermde hassas fakat her ay yasiyorum bugunde gaz sorunum var sizce hamilemiyim insallahh hamileymdirr😬

Maşallah ne güzel katlanarak artmış. Lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Daha da gelmediyse hiçbir sorun yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Amiin teşekkür ederim 😊 isteyen herkese nasip olur insallah 🙏🏻

Back