- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Yani hamileyken adet mı oldunuz bende bu ay iki gün önce adet oldum ve ilk iki gün çok yoğundu sonra normale döndü 7 gün sürdü ama kanamam çok olunca korktum ilk defa böyle oldu bide ben üç aydır deniyorum bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı degerlendirdim3 gün üst üste idrar testi yaptım hep pozitif çıktı. Yarın 5.hafta bitecek, ben 6. hafta bitince doktora gitmek istiyorum ki kan testi, kese, kalp atışı hepsi birden olsun inşallah
Hayır canım son adetim öyle oldu(mart) diğer ay(nisan) adet olmadım da test yaptım ama açıkçası dediğin gibiyse bile şu an bilemem çünkü henüz hiç doktora gitmedim, ben ovulasyon filan çok bilmem ama not aldım 4 er gün arayla 4 kere ilişki yaşamışım ve ekstra olarak sonrasında ayaklarımı dikip sırtüstü yattım bi süre, Allah gönlünüze göre versin inşallahYani hamileyken adet mı oldunuz bende bu ay iki gün önce adet oldum ve ilk iki gün çok yoğundu sonra normale döndü 7 gün sürdü ama kanamam çok olunca korktum ilk defa böyle oldu bide ben üç aydır deniyorum bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı degerlendirdim
Amiin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayır canım son adetim öyle oldu(mart) diğer ay(nisan) adet olmadım da test yaptım ama açıkçası dediğin gibiyse bile şu an bilemem çünkü henüz hiç doktora gitmedim, ben ovulasyon filan çok bilmem ama not aldım 4 er gün arayla 4 kere ilişki yaşamışım ve ekstra olarak sonrasında ayaklarımı dikip sırtüstü yattım bi süre, Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bir idrar testi yapın bence hamile olabilirsinizMerhaba herkese
Normalde ben de gününde ve saatinde regl olabilen bir insanımdır. 2-3 gündür vücudumda kırıklık halsizlik gibi durumlar var. Malum gündem yüzünden biraz panik yaptım ama eşim de ben de izole durumdayız son 2 haftadır maskeyle 2 kez çıktık üstelik başka korona belirtim de yok. Ateş yok ateşim çıkacak hissi var. Bugün farkettim ki reglim 3 gün gecikmiş. Normalde de çok koku alan bir insanım ama çamaşır katlarken deterjan kokusundan rahatsız oldum bugün. Koku hassasiyeti de beni düşündürdü açıkçası. Böyle halsizlik kırıklık hissederek belirtisi olan oldu mu acaba?
Göğüslerim de benim de hassasiyet vardı 3 gün var bata sanki çok azaldılar ben de bu sefer de olamayak herhalde diye düşünürken bunu gördüm hala Bi umudum var yani
- Battan 10 gün önce göğüslerde hassasiyet ama her zamanki gibi değil sanki içinde sıvı dolu bir kütle varmış gibi (bata doğru azaldı)
- Yine göğüslerdeki kahverengi bölgelerde kabarcıklar
- Sağ bacağıma saplanan bi ağrı
- İdrarda değişik koku
- Bata 5 gün kala vajinada beyazımsı sadece ıslak hissettiren akıntı
- Bir hafta önce özellikle çenede sivilce ama bata kadar geçti
- Zaman zaman bel ağrısı
- Eskiye nazaran uykuya düşkünlük
Bende bunları yaşıyorum bata 9 gün var gögüslerim bata 11 gün kala şişti bu beni korkutuyor acaba adet mi olcam çünkü adette ki gbi ağrıyo gögüslerim
- Battan 10 gün önce göğüslerde hassasiyet ama her zamanki gibi değil sanki içinde sıvı dolu bir kütle varmış gibi (bata doğru azaldı)
- Yine göğüslerdeki kahverengi bölgelerde kabarcıklar
- Sağ bacağıma saplanan bi ağrı
- İdrarda değişik koku
- Bata 5 gün kala vajinada beyazımsı sadece ıslak hissettiren akıntı
- Bir hafta önce özellikle çenede sivilce ama bata kadar geçti
- Zaman zaman bel ağrısı
- Eskiye nazaran uykuya düşkünlük
Sonuç ne oldu canım umarım hamilesindirGöğüslerim de benim de hassasiyet vardı 3 gün var bata sanki çok azaldılar ben de bu sefer de olamayak herhalde diye düşünürken bunu gördüm hala Bi umudum var yani
Şuan 3 gün geçikti 1 hafta gelmezse test yapıcam bekliyorum cnmSonuç ne oldu canım umarım hamilesindir
İnşaallah hamilesindir canım belirti var mı pekiŞuan 3 gün geçikti 1 hafta gelmezse test yapıcam bekliyorum cnm
Adet olacakmış gibi 3 gündür kasık ağrısı sürekli değil ara ara giriyor. Göğüs büyümesi ve göğüs ucu acısı normalde acı olmazdı. Adet olacağımda sadece yanlarda ağrı olurdu o da hemen geçerdi. Başka da Bi şey yok mide bulantısı gibi.Gece tuvalete çok çıkıyorum normalde de giderim ama bu kadar gitmem. İnş soğan kürü işe yaramıştır.İnşaallah hamilesindir canım belirti var mı peki
Valla 2 gunüm gecti benimde goguslerim agrimiyor 3 4 gun once uçları cok sizladi adet sancim oldu ama 2 gundür gogsum buyümedi agrimiyorArkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz
Hiçbir belirti göstermeyenler de var. Çoğunluk oluyor diyor Bayadır okuyorum formu.Arkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz
Soğan kürünü nasıl uyguladınız adet bitikten sonra mı bende bu ay uygulayacam da inş bana da şifa olurAdet olacakmış gibi 3 gündür kasık ağrısı sürekli değil ara ara giriyor. Göğüs büyümesi ve göğüs ucu acısı normalde acı olmazdı. Adet olacağımda sadece yanlarda ağrı olurdu o da hemen geçerdi. Başka da Bi şey yok mide bulantısı gibi.Gece tuvalete çok çıkıyorum normalde de giderim ama bu kadar gitmem. İnş soğan kürü işe yaramıştır.Sizin durumunuz nedir var mı bir belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?