Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

kızlar merhaba..benim geçen cuma uygulamaya göre yumurtlama günümdü yanlş da olabilir.bir gün öncesi hafif kasık batması oluyodu cuma günü sağ sol kasıkta batma ve şeffaf akıntı biraz biraz oldu.pazartesi de bel ağrım oldu sonrasında sol kasıkta batma ve baskı hissi ağrı gibi ve hep bel ağrısı bugünde aynı şekilde devam ediyor bir de sabah beri aşırı uykum var gözlerim acıyo haftaya cuma adet günüm gelirse tabi. bi önceki ay gecikmem oldu ve ilaçla adet oldum. bu saydıklarım kis belirtisi de oluyomuş içime kurt düştü takmamaya çalışıyorum ama tedirginim

3 gün üst üste idrar testi yaptım hep pozitif çıktı. Yarın 5.hafta bitecek, ben 6. hafta bitince doktora gitmek istiyorum ki kan testi, kese, kalp atışı hepsi birden olsun inşallah
Yani hamileyken adet mı oldunuz bende bu ay iki gün önce adet oldum ve ilk iki gün çok yoğundu sonra normale döndü 7 gün sürdü ama kanamam çok olunca korktum ilk defa böyle oldu bide ben üç aydır deniyorum bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı degerlendirdim

Hayır canım son adetim öyle oldu(mart) diğer ay(nisan) adet olmadım da test yaptım ama açıkçası dediğin gibiyse bile şu an bilemem çünkü henüz hiç doktora gitmedim, ben ovulasyon filan çok bilmem ama not aldım 4 er gün arayla 4 kere ilişki yaşamışım ve ekstra olarak sonrasında ayaklarımı dikip sırtüstü yattım bi süre, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Amiin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba herkese
Normalde ben de gününde ve saatinde regl olabilen bir insanımdır. 2-3 gündür vücudumda kırıklık halsizlik gibi durumlar var. Malum gündem yüzünden biraz panik yaptım ama eşim de ben de izole durumdayız son 2 haftadır maskeyle 2 kez çıktık üstelik başka korona belirtim de yok. Ateş yok ateşim çıkacak hissi var. Bugün farkettim ki reglim 3 gün gecikmiş. Normalde de çok koku alan bir insanım ama çamaşır katlarken deterjan kokusundan rahatsız oldum bugün. Koku hassasiyeti de beni düşündürdü açıkçası. Böyle halsizlik kırıklık hissederek belirtisi olan oldu mu acaba?

Bir idrar testi yapın bence hamile olabilirsiniz

Arkadaşlar Selam,
1Normal doğum 2 düşük ve bir sezeryan doğum yaptım şunu söyleyebilirmki Adetten önce erken gebelik belirtilerini hepsinde yaşadım...Hafif bulantı, Kirpik dibi kaşınması, bacak ağrısı, çok hafif kasık batması, sivilce, aşırı ürkek haller, losyon gibi akıntı, Bunlar benim adetten önce yaşadıklarım adetten sonra zaten herşey yoğunlaşıyor...Öpüyorummm

Adetime 1 hafta kaldı gögüslerime el değmiyor rahim kısmındada doluluk resmen yüzümde sivilcelenmede cabası

Göğüslerim de benim de hassasiyet vardı 3 gün var bata sanki çok azaldılar ben de bu sefer de olamayak herhalde diye düşünürken bunu gördüm hala Bi umudum var yani

Bende bunları yaşıyorum bata 9 gün var gögüslerim bata 11 gün kala şişti bu beni korkutuyor acaba adet mi olcam çünkü adette ki gbi ağrıyo gögüslerim

İnşaallah hamilesindir canım belirti var mı peki
Adet olacakmış gibi 3 gündür kasık ağrısı sürekli değil ara ara giriyor. Göğüs büyümesi ve göğüs ucu acısı normalde acı olmazdı. Adet olacağımda sadece yanlarda ağrı olurdu o da hemen geçerdi. Başka da Bi şey yok mide bulantısı gibi.Gece tuvalete çok çıkıyorum normalde de giderim ama bu kadar gitmem. İnş soğan kürü işe yaramıştır. Sizin durumunuz nedir var mı bir belirti?

Arkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz

her ay gögüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı yaşayıp sonunda adeti gördüm hamile olduğum ay evet bu belirtiler vardı sadece farklı olarak kasıklarda kasılmalar vardı ağrıdan hariç gece uyurken ayağımı kendimi doğru çekince kasılırdı tek fark buydu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh

Reglim 2 gün geçti agzim acı tatsiz kasiklarimda ara ara agri baska da bir belirtim yok benimde kızlar

Arkadaşlar göğüs hassasiyeti olmak zorunda mı? Yani benim göğüslerim adet belirtisi olarakta hiç bir zaman sızlamaz acımaz
Valla 2 gunüm gecti benimde goguslerim agrimiyor 3 4 gun once uçları cok sizladi adet sancim oldu ama 2 gundür gogsum buyümedi agrimiyor

Soğan kürünü nasıl uyguladınız adet bitikten sonra mı bende bu ay uygulayacam da inş bana da şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…