Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

Bende kasık ağrısı var ve senin dediğin gbi meme ağrısı ve çok şişti ekstra midem bulanıyor bu gün fakat adetime 5 gün var daha bu kadar erken belirti verirmi bilmem
Aynı zamanda beyaz akıntım var hayırlısı olsun ikimiz için de

Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi daha çok. Belirtiler hemen başlamıyor 6. 7. Haftalarda belli ediyor kendini ondan öncekiler çoğu pskolojik canım. Bnm akıntım şeffaftı hep mesela bir kaç kere geldi sadece
Reglm 3 gün geçti kasiklarimda ara ara agri oluyor karnım şiş akintim var beyaz ama tuhaf geçen hafta 2 gun gogus ucum acidi ama sonrasinda gögüslerimde ne sisme nede agri var test yapicam ama bir kac gun daha gecsin net olsun diye bekliyorum inşallah hamişimdir kizlar

Hadi inş benim de 6 gün geçti bayram sonu test yapıcam Zeynepfz5 inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

9.günde test yaptım çift çizgiyi gördüm soğan suyu sayesinde yazıcam demiştim Allah herkese doğru zamanda nasip etsin

ÖncelikleHayirli olsun
Belirtilerini yazabilirim misin bizede umut olur insallah
Teşekkür ederim herkeste farklı olabilir tabiki ama benimkiler şunlardı
1.El ve ayakların aşırı şekilde yanması
2.Gögüs ucu acıması yoğun değil ama ilk defa acıdı
3.Sürekli adet olacak gibi kasık ağrısı

Bu kadar adet geçilmesinin 11.günü de artık mide bulantıları nüks etti.

Rahmime düştüğü gibi anneme ben hamileyim dedim tabi dalga geçti :)) adetime 8 gün varken idrar testi yaptım hemen çıktı sonra ertesi günü yine yaptım yine çıktı tabi hemen kan vermeye gittik eşimle evet hamileydim
Benim belirtilerim çok çabuk başladı bulantı gögüs ucu kararma baş dönmesi bide arabada ayaklarım ağrıyor diye ağlamıştım (kolay kolay mızmızlanan biri değilimdir sanki ayaklarım kopuyordu)öyle yani bide kaşık ağrısı pıt pıt diye arada bişey hopluyor gibi oluyordu

Adete 2 gun kaldi gogus agrir siser agri yapardi cok hafif sislik tek var
Gaz var suan bende onun disinda belirtim yok akintmda az agiz kurulugu anlam veremedm benim gibi olup hamilelik yasayan varmi acaba

Merhaba iyi günler benim. Bir sorum olacaktı adetine 3 4 gün vardı en son ramazin 14 gunu bidaha oldum snr adet olmadim hafiften baş dönmesi migde bulantisi test aldim yaptım çift çizgi cıktı sizce gebelik. Varmi

Lütfen yardımcı olabilir misiniz benim de aşırı uykum geliyo halsizim ve sürekli fazla bi akıntım var bunlar da belirti sayılır mı adetime 2 gün kaldı merakla adet olmamayı bekliyorum

Çift çizgi çıktıysa vardır bende bariz çıkmıştı çift çizgi

Benim belim agridi regilden 1 gun once agrirdi bilriim 0 agriyi ama 10gun oncesi agridi ama asla hamile oldugumu düşünmedim nisanin 17si hasta oldum sonra mayisin 12si oldum 26gunde bir olur. Yumurtlama testlerimhep koyuydu kizlsr hamilesindedi test yaptim pozrif cikti sonra kan verdim 5gun once 734 cikti değer sok oldum ins haziran tutar derken megersem 1 aylik hamileymisim mayisin 12si gelen kanama yerlesme kanamasiymis 3 gun surdu az geldi anlamafim ben rabbimin mucizesi isteyen herkese rabbm versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…