adet bitikten 3 gün sonra başlıyorsunuz 15 gün içiliyor ama ben 15 e hiç tamamlayamadım erken yumurtladım 10. günde bıraktımSoğan kürünü nasıl uyguladınız adet bitikten sonra mı bende bu ay uygulayacam da inş bana da şifa olur
Ben adetin 7.günü başladım 15 gün eksiksiz yaptım.Soğan kürünü nasıl uyguladınız adet bitikten sonra mı bende bu ay uygulayacam da inş bana da şifa olur
Adet olacakmış gibi 3 gündür kasık ağrısı sürekli değil ara ara giriyor. Göğüs büyümesi ve göğüs ucu acısı normalde acı olmazdı. Adet olacağımda sadece yanlarda ağrı olurdu o da hemen geçerdi. Başka da Bi şey yok mide bulantısı gibi.Gece tuvalete çok çıkıyorum normalde de giderim ama bu kadar gitmem. İnş soğan kürü işe yaramıştır.Sizin durumunuz nedir var mı bir belirti?
Reglm 3 gün geçti kasiklarimda ara ara agri oluyor karnım şiş akintim var beyaz ama tuhaf geçen hafta 2 gun gogus ucum acidi ama sonrasinda gögüslerimde ne sisme nede agri var test yapicam ama bir kac gun daha gecsin net olsun diye bekliyorum inşallah hamişimdir kizlarSarı akıntı enfeksiyon belirtisi daha çok. Belirtiler hemen başlamıyor 6. 7. Haftalarda belli ediyor kendini ondan öncekiler çoğu pskolojik canım. Bnm akıntım şeffaftı hep mesela bir kaç kere geldi sadece
Hadi inş benim de 6 gün geçti bayram sonu test yapıcam Zeynepfz5 inşallah hayırlı haberler alırız hepimizReglm 3 gün geçti kasiklarimda ara ara agri oluyor karnım şiş akintim var beyaz ama tuhaf geçen hafta 2 gun gogus ucum acidi ama sonrasinda gögüslerimde ne sisme nede agri var test yapicam ama bir kac gun daha gecsin net olsun diye bekliyorum inşallah hamişimdir kizlar
Insallah cnmHadi inş benim de 6 gün geçti bayram sonu test yapıcam Zeynepfz5 inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
ÖncelikleHayirli olsun9.günde test yaptım çift çizgiyi gördüm soğan suyu sayesinde yazıcam demiştim Allah herkese doğru zamanda nasip etsin
Teşekkür ederim herkeste farklı olabilir tabiki ama benimkiler şunlardıÖncelikleHayirli olsun
Belirtilerini yazabilirim misin bizede umut olur insallah
Adete 2 gun kaldi gogus agrir siser agri yapardi cok hafif sislik tek varTeşekkür ederim herkeste farklı olabilir tabiki ama benimkiler şunlardı
1.El ve ayakların aşırı şekilde yanması
2.Gögüs ucu acıması yoğun değil ama ilk defa acıdı
3.Sürekli adet olacak gibi kasık ağrısı
Bu kadar adet geçilmesinin 11.günü de artık mide bulantıları nüks etti.
Yok ben de öyle Bi şey olmadı ama sanki biraz bacak ağrısı oldu ama çok değil belli belirsizPeki kalçaya ağrı giriyormu batma hissi gibi
Benimde adetinde 5 6 gün var bende test yaptım çift çizgi.ciktiLütfen yardımcı olabilir misiniz benim de aşırı uykum geliyo halsizim ve sürekli fazla bi akıntım var bunlar da belirti sayılır mı adetime 2 gün kaldı merakla adet olmamayı bekliyorum
Çift çizgi çıktıysa vardır bende bariz çıkmıştı çift çizgiMerhaba iyi günler benim. Bir sorum olacaktı adetine 3 4 gün vardı en son ramazin 14 gunu bidaha oldum snr adet olmadim hafiften baş dönmesi migde bulantisi test aldim yaptım çift çizgi cıktı sizce gebelik. Varmi
Adetinizin geçmesini bekleyin öncesinde yapılan testleri Önermiyor kadın doğumcularLütfen yardımcı olabilir misiniz benim de aşırı uykum geliyo halsizim ve sürekli fazla bi akıntım var bunlar da belirti sayılır mı adetime 2 gün kaldı merakla adet olmamayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?