- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Adete 4 kala kaçtı canım.Git bence. Bana hemşire adete 4 gün kala yaptığım da değer biraz düşük doktora görün dedi. Ama ben o gün gitmedim bir hafta sonraya randevu aldım. Ve randevu günümde kanamam başladı öyle gittim aynı randevuya. Kimyasal gebelik geçirdim.
İlk defa böyle bir şey için gideceğim doktordan randevu almam gerekiyor mu? Yoksa kan alma birimine mi gitmem gerek ilk olarak?
Adete 4 kala kaçtı canım.
Bence de dusuk sayılmaz aslinda18 çıkmıştı canım. Ben daha adet günümü var çok düşük sayılmaz diye düşündüm.
Bence de dusuk sayılmaz aslinda
Ama erken gebelik testinde silik çizgi vardıBugün kan testi yaptırdım Beta Hcg 1.20 çıktı arkadaşlar. Sanırım tüm belirtiler boşunaymış.
Bende anlamadım. Ovü testlerimde hala aynı koyulukta. Belirtiler devam ediyor. Adet olmazsan tekrar gideceğim.Ama erken gebelik testinde silik çizgi vardı
Bence de tekrar git canımBende anlamadım. Ovü testlerimde hala aynı koyulukta. Belirtiler devam ediyor. Adet olmazsan tekrar gideceğim.
Bende anlamadım. Ovü testlerimde hala aynı koyulukta. Belirtiler devam ediyor. Adet olmazsan tekrar gideceğim.
Bat 5’iydi hala gelmedi. Bakalım beklemekten başka çare kalmadıTestte iyiydi neden böyle oldu ki. Ne kadar var bata peki. Adetin gelmezse gidersin doktora.
Gelirse adetinin kanma şekline dikkat et her zamanki gibi mi?
Doğrudur bencede psikolojik kendimi çok dinliyorum. Dün iyice beynimi yordum birde kafayı çok taktık bugün artık adetime odaklandım. Öyle yapacağım bir kaç gün daha gelmezse. Şimdiye kadar en fazla 3 gün gecikti. Normalde hep zamanımda olurum. Gebeliğe yoğunlaştığımdan beri geç geliyor.Canım tekrar yumurtlamışsın bende de böyle oldu testler pozitifti gebelik yok. Psikolojik olarak gecikiyor şuan adetin belirtilerde psikolojik. Bir kaç gün sonra gelmezse tekrar git adet söktürücü kürü yap.
Benim 32 gün gelmedi ilk evlendiğimde dedim ilk gece kaldım kesin kendimi dinliyodum deli gibi tuhaf bir şekilde bütün belirtiler oluyodu tamamen psikolojik bir durum. Ben şunu anladım böyle yaptıkça gebe kalmak çok zor. Bıraktım ben ne zaman olursa olur sürekli böyle geçirmek günleri çok yıpratır insanı.Doğrudur bencede psikolojik kendimi çok dinliyorum. Dün iyice beynimi yordum birde kafayı çok taktık bugün artık adetime odaklandım. Öyle yapacağım bir kaç gün daha gelmezse. Şimdiye kadar en fazla 3 gün gecikti. Normalde hep zamanımda olurum. Gebeliğe yoğunlaştığımdan beri geç geliyor.
Hepimiz hayırlısıyla tez zamanda güzel haberler alırız umarım.Benim 32 gün gelmedi ilk evlendiğimde dedim ilk gece kaldım kesin kendimi dinliyodum deli gibi tuhaf bir şekilde bütün belirtiler oluyodu tamamen psikolojik bir durum. Ben şunu anladım böyle yaptıkça gebe kalmak çok zor. Bıraktım ben ne zaman olursa olur sürekli böyle geçirmek günleri çok yıpratır insanı.
Allah yardimcin olsun canim, burda senin gibi nazi kizlar var belki yardimci olursun, peki dr gecikme sebebini soyledi mi?Bu konuyu yardımcı olmak amacıyla güncel tutacağım. Cuma günü sonunda 14 günlük gecikmenin ardından regl oldum. Doktor rahimde vs bir şey göremedi. Adet söktürücü verdi ama kullanmadan regl oldum. Regl olmadan iki gün önce civanperçemi çayı içmeye başlamıştım günde iki bardak. Sanırım o söktürdü. Bol stresli bir 14 gündü.
Hayır. Bizim için bir kerelik gecikmeler önemli değildir tekrar ederse gel dedi. Mevsimsel, uyku düzeninin değişmesi bile etkili olabilir dedi.Allah yardimcin olsun canim, burda senin gibi nazi kizlar var belki yardimci olursun, peki dr gecikme sebebini soyledi mi?
Judy_K
Aynen. İlk regl olmaya başladığım dönemden beri ara ara içerdim. 1 yıldır içmiyordum gerçekten çok etkili.Civanperçemi ve aslan pençesi kesinlikle çok faydalı içmeye devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?