Yerleşme kanaması ve hamilelik belirtileri

Aynı durum bendede var. Kasım 18 regli günümüz. İlk gün peçeteye gelen pembe kan 2 gün içinde normal regliye döndü hatta kan verdim negatifti bu ay yine 18 Aralık'ta aynı sekilde peçeteye gelen pembe leke olarak başladı. Geçen ay aynı durumu yaşadığım için sorun yapmadim fakat 19 Aralık 24 Aralık gün boyu günlük pet bile doldurmayacak şekilde kahverengi leke ve akıntı şeklinde geldi. Normalde regli günleri en az 2 hap ile ayakta zor dururum. Ağrım yoktu. Bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim normal dün agridi bugün iyiyim normal şeffaf akıntım var ara ara mide bulantim var bunu sigaraya bağlıyorum. Kabızlık çekiyorum normalde sağlıklı bir bireyim her kadın farklı hamilelik deneyimi yaşıyor biliyorum bu form u okurken kafayı yiyorim. Uzun oldu biraz. Hastahaneye gidip kan vericem sonucu buraya yazarım 🥺

Merhaba aynı şeyler bendede var kabız olmayan ben yani herhalde 4 senedir kabız olmayan ben kabız oldum kahverengi akıntım var devammediyor kırmıziya.doner diye korkuyorum yarın randevum var görüşüm sizliyor benim adet belirtim değil daha önce gittim doktor kimyasal yaşayabilirsin dedi sancım var akıntım var dua ediyorum inşallah hamileyimdir sağlıklı ilerler iki kere düşük yaşadım biri kurtaj aslında son bir tane daha baya büyük et parçası geldi günüm geçti tam doktora gitcektim aynı gün aşırı kanmalar et parçaları gelmeye basladi
o kabızlık bende de var şişkinlik gaz midede yanma :KK43: sürekli ağrı yapıyor mide bağırsak kasık sanıp korkuyorum ama normalmiş ilk ay kan verip netleştirin varsa çıkar kanda 🙏

Aynı durum bendede var. Kasım 18 regli günümüz. İlk gün peçeteye gelen pembe kan 2 gün içinde normal regliye döndü hatta kan verdim negatifti bu ay yine 18 Aralık'ta aynı sekilde peçeteye gelen pembe leke olarak başladı. Geçen ay aynı durumu yaşadığım için sorun yapmadim fakat 19 Aralık 24 Aralık gün boyu günlük pet bile doldurmayacak şekilde kahverengi leke ve akıntı şeklinde geldi. Normalde regli günleri en az 2 hap ile ayakta zor dururum. Ağrım yoktu. Bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim normal dün agridi bugün iyiyim normal şeffaf akıntım var ara ara mide bulantim var bunu sigaraya bağlıyorum. Kabızlık çekiyorum normalde sağlıklı bir bireyim her kadın farklı hamilelik deneyimi yaşıyor biliyorum bu form u okurken kafayı yiyorim. Uzun oldu biraz. Hastahaneye gidip kan vericem sonucu buraya yazarım 🥺
hayırla sonuçlansın 🙏 belirtiler benzer

Kızlar merhaba bu ay erken yumurtlama yaşadım 8 inde regl bitti ovülasyon testimde ayın 12 'si pikti 9 ve 11 i ilişki oldu.. 4 5 gündür kasıkta hafif bi batma ve göğsümde şiş artı ağrı yaşıyorum akıntım ise hep koyu sarıydı derken dün adet sancısı yaşadım regl olucam sandım ama kahverengi lekelenmeler oldu bu sabah lekelenme devam etti ve adet sancısına benzer ağrı bitti erken geb. test yaptım negatif e benziyor gibi çok çok silik net değil yarın testi tekrar denicem regl olmazsam ve de kan vericem bu belirtileri yaşayan oldu mu ? 1 aylık tüm ovülasyon ve gebelik testlerimi paylaşıcam pozitif olursa
Canım gebelik belirtisi aynılarını yaşadım

Merhaba ben sabah ilk idrarla awox marka etken gebeliği yaptım başta göremedim birşey ama dikkatli bakınca çooook silik hafif belli belirsiz koyuluk var yine 2.çizgi durdukça da aynı kaldı zor gözüküyor telefonda bunların hepsi kuruma çizgisi olabilr mi hala adet olmadım aynı belirtiler devam ediyor

Eklentiler

• IMG_4775.jpeg
    IMG_4775.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4768.jpeg
    IMG_4768.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 6
Dün akşam kan vermek iicin özele gittim çok yüksek miktar söyleyince normal idrar testi aldım gece yaptım negatif sabah kuruma ile pozitif olmus
17352963112661483775279115098052.jpg

1 sene önce doktorların imkansız sadece tüp bebek ile hamile kalırsin demişlerdi. Onuda denedim tutunmadi,transferden 3 ay sonra hamile kaldım. Yine bu belirtiler yaşıyordum. İlaç kullanmacaktim şeytan dürtü test yaptım. Hemen pozitif çıktı. 2 hafta içinde dış gebelik olduğunu ogrendim ve mtx iğnesi ile düşük yaptım. Şimdi tekrar deniyoruz pk gunlerini özellikle değerlendiriyorum ama maalesef

X