Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftası ovulasyon testi çizgilerini merak edenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.789
598
31
Arkadaşlar başlığı tam yazamamış olabilirim. Şöyle söyleyeyim gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu tarzında çok konu okumuştum o sebeple yazayım paylaşayım dedim. 3. haftalık hamile birinin ovulasyonu aşağıdaki şekildedir. Valla ben t çizgisini bu kadar koyu görünce çok şaşırdım. Yani ovulasyon dan da gebelik anlaşılabilir bana kalırsa.

Eklentiler

• C1EB5720-5277-4F82-8B52-73ADA5EFC67F.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 275
Canım merhaba. Bence bu kişiden kişiye değişebiliyor. Ben de atayım sana fotoğraf. Adet gecikmesinin 4. Gününde LH pik ama gebelik negatifti. Bana da aile hekimim gebelik olabilir demişti ama bu testten 1 gün sonra adet olmuştum.

Eklentiler

• 554BE1B0-81FE-4AA6-9461-DA6C1963354A.webp
    146,4 KB · Görüntüleme: 258
Reactions: JES
Canım Bende bu tarz test çok gördüm ama bak benim attığımda t daha koyu hatta kopkoyu. Pik de bile bu kadar koyu olmaz. Yine de dediğinde haklısın bence de kişiden kişiye değişir.

Canım Bende bu tarz test çok gördüm ama bak benim attığımda t daha koyu hatta kopkoyu. Pil de bile bu kadar koyu olmaz. Yine de dediğinde haklısın bence de kişiden kişiye değişir.
Bir zamanlar benim ovulasyon testinde t çizgisi baya açık renkti ama hamileydim.
Yine de yumurtlama zamani dışında olandan bir tık koyuydu.

5 haftalık gebelik
Sihir gibi belirdi birden cıktı yani kontrol cizgisi yanında silik kaldı tam tersi oldu kontrol cizgisi yavas ca belirdi

Bir zamanlar benim ovulasyon testinde t çizgisi baya açık renkti ama hamileydim.
Yine de yumurtlama zamani dışında olandan bir tık koyuydu.
Demek ki ovulasyondan gebelik yumurtlama günündeki koyuluk düzeyiyle alakalı. Misal benim ki orta koyuluktaysa gebeyken de ondan bir tık koyu oluyor. Ama fazla koyuysa da gebeyken böyle kopkoyu oluyor.

Seninki pik değil, t nin C den koyu olması lazım. Tıpkı konuyu açan arkadaşın testi gibi

Seninki pik değil, t nin C den koyu olması lazım. Tıpkı konuyu açan arkadaşın testi gibi
Aynen pik mantığı bile kişiden kişiye değişiyor demek ki. Benim attığım da t kopkoyu hemde 1. Dk böyle oldu. Arkadaş ın t ile Benim attığım arasında 4 ton var. Ama kendi pik i bu şekilde olabilir bilmiyorum bende hiç anlamıyorum bu işlerden burda okuduğum kadarını biliyorum

Kızlar benim gösterdiğim teste aile hekimim hatta tüp bebek uzmanı akrabam bile gebelik olabilir dedi ama yoktu bir arkadaş da demiş ya ben hamileydim ama Ovülasyon testimde t silikti diye, bence umut olmamalı. Ben gerçekten 2 doktor da gebelik olabilir deyince çok büyük bir beklentiye girmiştim. 4 gün geçmişti, sürekli koyu çıkıyordu... sonra yıkıldım. LH Pik olduğu zaman daha farklı oluyor benim testim. Bu ayki LH testimi ekleyeyim bakın

Eklentiler

• B25A364A-B91D-4783-B4BA-69EF3CF409C1.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 156
Reactions: JES
Tamam işte gebelik olunca bu koyuluktan daha koyu c çizgisi de Benim attığım gibi açık oluyor. Sizin pik testiniz bu ve olması gerektiği gibi. Bence adet günü 1 hafta geçmişse umut olmalı bunda bir sorun yok ki. Ki gebelerle muhatap olun bence olmayan gebeliğe olabilir demesi de doktorun gecikmeden dolayı. Ya tam anlatamadım ben. Sizde zaten gebelik yokmuş testi gebe olan arkadaş da atmış ikimizin de aynı nerdeyse. Kıyas yapabilmemiz için. Gebeliğin 3-5 haftalığı arasında olup ovu testi t çizgisi açık çıkan birinin söylemesi daha doğru olur..

Çok sevindim gerçekten. Her şey güzel ilerlesin.
İnşallah rabbim hayırlısını versin 2 aydenedik sonra. Takibi testi herşeyi bırakıp 1 yıl çocuk işini ertelediğimizin üstünden 1.5 ay geçince haberi geldi. Bilmiyorum gerçekten bazı şeyler allah isteyince oluyor. Bu olay bana bu dersi verdi. Duanı eksik etme Merve

Aklımdasın

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…