Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftası ovulasyon testi çizgilerini merak edenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım ama gebelik olmasa da pik olabiliyor onu demek istedim
Evet ama nadir oluyor. Fakat gebelikteki koyuluk bile farklı oluyor anında t daha köyü oluyor c den. Bunlar pik den daha farklı süreçler. Pik olduğu zaman daha farklı oluyor. Tabi kişiden kişiye değişir.

Evet ama nadir oluyor. Fakat gebelikteki koyuluk bile farklı oluyor anında t daha köyü oluyor c den. Bunlar pik den daha farklı süreçler. Pik olduğu zaman daha farklı oluyor. Tabi kişiden kişiye değişir.
Evet canım haklısın daha bi kırmızı oluyor benim de pik olmuştu ama öyle çok kırmızı değildi arkadaşlar bunu dikkate alsın o zaman

Reactions: JES
Evet canım ben de tahmin etmiştimpazartesi vereceğim kanı, inşallah tamamıma erer sağlıkla
BEnde Salı günü 2. Kanı vereceğim bakalım artış iyi mi. hakkımızda hayırlısı inşallah

Geçenlerde burda bir arkadaşınki de böyleydi. Seninki resmen pik olmuş onunki gibi. Ertesi gün gebe olduğunu hem idrar hem kan testi ile öğrendi.. Yazıştık hatta kendisiyle. Seninde olabilir cnm. Hakkında hayırlısı inşallah

Regle yakında ikisi koyu çıkabiliyor cnm, ama gebelik ve yumurtlama da sadece böyle T çizgisi koyu çıkıyor... Arkadaşa da bilgi olmuş oldu bu

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…