Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftası ovulasyon testi çizgilerini merak edenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bi dk! Sen hamile misin JES ? Ben olayı tamamen yanlış anlayıp yorum yapıyorum puahahahah hayırlısı olsun, sağlıkla ilerlesin, kucağına almayı nasip eylesin Allah

Reactions: JES
Aaaa bi dk! Sen hamile misin JES ? Ben olayı tamamen yanlış anlayıp yorum yapıyorum puahahahah hayırlısı olsun, sağlıkla ilerlesin, kucağına almayı nasip eylesin Allah
Evet bende kendimden yola çıkıyorum zaten yorum yaparken yoksa net konuşmam asla. Sağol canım duam seninle allah sana da tez vakitte tattirsin ❤

Evet bende kendimden yola çıkıyorum zaten yorum yaparken yoksa net konuşmam asla. Sağol canım duam seninle allah sana da tez vakitte tattirsin ❤
Amin canım Kusura bakma balım

Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım adet öncesi veya adet gününde lh hormonunda dalgalanmalar olabiliyormuş o yüzden ovulasyon pik olabiliyor yani gebelikten değil. Geçen ay adet 2 gün gecikti ovulasyon yaptım pikti ama akşamında regl oldum siz hiç uğraşmayın direkt hcg hormonuna baktırın yani

Evet canım Predictor'ün adetten 6 gün öncesini gösterdiği idrarda gebelik testi. Ben adetime 4 ve 2 gün varken yapmıştım.
Süper bende ovu sandım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu aralar bol gebelik haberleri geliyor. Isteyen diğer kardeşlerimize dua edelim

Canım gebelikte demişim. Yanı gebe olmayan birinde böyle göstermez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…