Allah razı olsun canım pozitif çıktı gebelik testimİnşallah canım duam seninle haberini yaz buraya
Hayırlısı olsuuun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinKızlar merhaba, ovulasyon testim pikti bu sabah ( t c’den koyuydu) gebelik testi yaptım ve pozitif☺
Amin canım darısı isteyen dileyen herkese inşallahHayırlısı olsuuun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin❤
Ben erkenciyim. Reglime daha 2 gün var.
Amin. Çok teşekkür ederim.hayırlısı olsun, kucağına sağlıkla almak da nasip olsun
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen erkenciyim. Reglime daha 2 gün var.
İnşallah :) Allah Herkesin gönlüne göre versin. Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için.Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet bende kendimden yola çıkıyorum zaten yorum yaparkenAaaa bi dk! Sen hamile misinJES ? Ben olayı tamamen yanlış anlayıp yorum yapıyorum puahahahah hayırlısı olsun, sağlıkla ilerlesin, kucağına almayı nasip eylesin Allah ❤
Tam tahmin ettiğim gibi. Hadi hayırlısı inşallah kan sonucuna da baktırAllah razı olsun canım pozitif çıktı gebelik testim
Amin canımEvet bende kendimden yola çıkıyorum zaten yorum yaparkenyoksa net konuşmam asla. Sağol canım duam seninle allah sana da tez vakitte tattirsin ❤
Bu gebelik testi mi canım ?Ben erkenciyim. Reglime daha 2 gün var.
Estağfirullah ne kusuru yavrumAmin canımKusura bakma balım
Bu gebelik testi mi canım ?
Süper bende ovu sandım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu aralar bol gebelik haberleri geliyor. Isteyen diğer kardeşlerimize dua edelimEvet canım Predictor'ün adetten 6 gün öncesini gösterdiği idrarda gebelik testi. Ben adetime 4 ve 2 gün varken yapmıştım.
Canım gebelikte demişim. Yanı gebe olmayan birinde böyle göstermez zaten.Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım adet öncesi veya adet gününde lh hormonunda dalgalanmalar olabiliyormuş o yüzden ovulasyon pik olabiliyor yani gebelikten değil. Geçen ay adet 2 gün gecikti ovulasyon yaptım pikti ama akşamında regl oldum siz hiç uğraşmayın direkt hcg hormonuna baktırın yani
Biliyorum canım ama gebelik olmasa da pik olabiliyor onu demek istedimCanım gebelikte demişim. Yanı gebe olmayan birinde böyle göstermez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?