• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftası ovulasyon testi çizgilerini merak edenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım ama gebelik olmasa da pik olabiliyor onu demek istedim
Evet ama nadir oluyor. Fakat gebelikteki koyuluk bile farklı oluyor anında t daha köyü oluyor c den. Bunlar pik den daha farklı süreçler. Pik olduğu zaman daha farklı oluyor. Tabi kişiden kişiye değişir.

Evet ama nadir oluyor. Fakat gebelikteki koyuluk bile farklı oluyor anında t daha köyü oluyor c den. Bunlar pik den daha farklı süreçler. Pik olduğu zaman daha farklı oluyor. Tabi kişiden kişiye değişir.
Evet canım haklısın daha bi kırmızı oluyor benim de pik olmuştu ama öyle çok kırmızı değildi arkadaşlar bunu dikkate alsın o zaman😊

• Beğen
Reactions: JES
Evet canım ben de tahmin etmiştim🤭pazartesi vereceğim kanı, inşallah tamamıma erer sağlıkla🥰
BEnde Salı günü 2. Kanı vereceğim bakalım artış iyi mi. hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏🏻♥️

Kızlar benim gösterdiğim teste aile hekimim hatta tüp bebek uzmanı akrabam bile gebelik olabilir dedi ama yoktu 🥴 bir arkadaş da demiş ya ben hamileydim ama Ovülasyon testimde t silikti diye, bence umut olmamalı. Ben gerçekten 2 doktor da gebelik olabilir deyince çok büyük bir beklentiye girmiştim. 4 gün geçmişti, sürekli koyu çıkıyordu... sonra yıkıldım. LH Pik olduğu zaman daha farklı oluyor benim testim. Bu ayki LH testimi ekleyeyim bakın
Geçenlerde burda bir arkadaşınki de böyleydi. Seninki resmen pik olmuş onunki gibi. Ertesi gün gebe olduğunu hem idrar hem kan testi ile öğrendi.. Yazıştık hatta kendisiyle. Seninde olabilir cnm. Hakkında hayırlısı inşallah

Aynen pik mantığı bile kişiden kişiye değişiyor demek ki. Benim attığım da t kopkoyu hemde 1. Dk böyle oldu. Arkadaş ın t ile Benim attığım arasında 4 ton var. Ama kendi pik i bu şekilde olabilir bilmiyorum bende hiç anlamıyorum bu işlerden burda okuduğum kadarını biliyorum
Regle yakında ikisi koyu çıkabiliyor cnm, ama gebelik ve yumurtlama da sadece böyle T çizgisi koyu çıkıyor... Arkadaşa da bilgi olmuş oldu bu😊

• Muhteşem
Reactions: JES
Back
X