• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftası ovulasyon testi çizgilerini merak edenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bi dk! Sen hamile misin JES JES ? Ben olayı tamamen yanlış anlayıp yorum yapıyorum puahahahah 🤦🏻‍♀️😂 hayırlısı olsun, sağlıkla ilerlesin, kucağına almayı nasip eylesin Allah 🤲🏻❤️

• Komik
Reactions: JES
Ben erkenciyim. Reglime daha 2 gün var.

Eklentiler

• 0a4dd6bf-8319-45c5-81e2-a88917a3f070.webp
    0a4dd6bf-8319-45c5-81e2-a88917a3f070.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 80
Aaaa bi dk! Sen hamile misin JES JES ? Ben olayı tamamen yanlış anlayıp yorum yapıyorum puahahahah 🤦🏻‍♀️😂 hayırlısı olsun, sağlıkla ilerlesin, kucağına almayı nasip eylesin Allah 🤲🏻
Evet bende kendimden yola çıkıyorum zaten yorum yaparken 🤣 yoksa net konuşmam asla. Sağol canım duam seninle allah sana da tez vakitte tattirsin ❤🙏

Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım adet öncesi veya adet gününde lh hormonunda dalgalanmalar olabiliyormuş o yüzden ovulasyon pik olabiliyor yani gebelikten değil. Geçen ay adet 2 gün gecikti ovulasyon yaptım pikti ama akşamında regl oldum siz hiç uğraşmayın direkt hcg hormonuna baktırın yani

Evet canım Predictor'ün adetten 6 gün öncesini gösterdiği idrarda gebelik testi. Ben adetime 4 ve 2 gün varken yapmıştım.
Süper bende ovu sandım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu aralar bol gebelik haberleri geliyor. Isteyen diğer kardeşlerimize dua edelim 🤲🏻🙏

Kızlar bu konuda çok araştırma yaptım adet öncesi veya adet gününde lh hormonunda dalgalanmalar olabiliyormuş o yüzden ovulasyon pik olabiliyor yani gebelikten değil. Geçen ay adet 2 gün gecikti ovulasyon yaptım pikti ama akşamında regl oldum siz hiç uğraşmayın direkt hcg hormonuna baktırın yani
Canım gebelikte demişim. Yanı gebe olmayan birinde böyle göstermez zaten.

Back
X