- Konu Sahibi loveandhope
-
Bana agizdan alirsam mide bulantilari ve sersemlk yasicami soledi hem doktor hem eczaci vajinadan daha etkiliymis ilk kez kullandim bugunAgizdan alıyorum canim sen?
benim de vajinadan transferden bugune kullaniyorum.. akintiya devam bi dursun istiyorum. kotuye mi isaret acabaBana agizdan alirsam mide bulantilari ve sersemlk yasicami soledi hem doktor hem eczaci vajinadan daha etkiliymis ilk kez kullandim bugun
ya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallahBen de 5 haftalik hamileyim. Cok sukur Rabbime. Kasiklarda batma ve agri, bel agrisi, karin sancisi oluyo arada bir.bebek tutunmaya calisirken sanci oluyormus, bu biraz da iyi bisey. Surekli tuvalete gidiyorum, hep uyumak istiyorum ve basim.agriyo hep. Basta lekelerim vardi. Dr. Progestan diye bi ilac verdi. Lekelenme gider dedi, bide folic Trio iciyorum. Kesem gorundu Ilk ultrasonda. Bu da benim hikayem :)
insallah canim. vajinadan muayene oldum benya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallah
3 kere ultrasona girdim hamileligimden beri hep karindan bakildiya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallah
Insallah hersey ii olur hepimiz icin..Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah bebeklerimizibenim de vajinadan transferden bugune kullaniyorum.. akintiya devam bi dursun istiyorum. kotuye mi isaret acaba
Amin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. benimkine karından bakmıştı. çünkü ben daha önceleri kontrol amaçlı vajinadan aynı doktora baktırdığım için bi sorun var mı yok mu önceden görmüştü. eğer hamile kalırsan duyar duymaz gitme, mesela 7. haftada gidersen kese daha kesin görünür karından. alttan bakmaya gerek kalmaz. bol su içip gidiyorsun zaten.ya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallah
gözün aydın canım :)bende 6 hafta 5 günlükmüşüm
ayy tuz cok zararli canim ya, dikkat et cocugun gözleri bozuk doğar sonra..iş yerindeyim sürekli midem bulanıyo tuzlu kraker yemekten parmaklarım şişti ya
Insallah hersey ii olur hepimiz icin..Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah bebeklerimizi
Tuzlu yemeden midem duzelmio ama yaayy tuz cok zararli canim ya, dikkat et cocugun gözleri bozuk doğar sonra..
Valla bebegim katlanicaksin biraz ben sigarayi kahveyi biraktim.. Tuz bide iyice sisirir, eksiye filan yonel sodyum cok zararli hic tavsiye etmemTuzlu yemeden midem duzelmio ama ya
Merhaba canım hayırlı olsun Allah sana bagislasin bebisini. Senin bat ne zamandı ne zaman test yaptınValla ilk hamileligimden o kadar farkli ki, test yapmamis olsam reglim gecikmemis olsa asla ve asla hamile oldugumu anlamazdim.
Canim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Merhaba canım hayırlı olsun Allah sana bagislasin bebisini. Senin bat ne zamandı ne zaman test yaptın
Canim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Benim bat 18 Hazirandi. Ben 25 günde bir regli oluyorum. Testi 19 Haziran sabahi ilk idrarla dijital bir hamilelik testiyle yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?