• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Gaviscon mide yanması için iyi geliyor daha çok bulantı için bilmiyordum bulantılarınız çok ise hastaneye gidip durumunuzu belirtin bulantı iğnesi yapıyorlar serum takıyorlar az da olsa rahatlıyor insan

Gaviscon mide yanması için iyi geliyor daha çok bulantı için bilmiyordum bulantılarınız çok ise hastaneye gidip durumunuzu belirtin bulantı iğnesi yapıyorlar serum takıyorlar az da olsa rahatlıyor insan
Gittim ama bisi yapmadilar pazartesi randevum var dr mla konuscam

arkadaşlar merhba ben de halsizlik bulantı çok fena hiç halim yok idrarda enfeksiyon çıktı korkuyorum akıntım var doktora gidecem serum yada yatış olursa yatacam dualarınızı bekliyorum

Merhabalar, benim de inanılmaz mide bulantım var çok fenayım.Netten araştırdığım kadarıyla folic plus bazı hamilelerde çok bulantı yapıyormuş,multivitamin olmasından dolayı.Ben de onu kullanıyorum.Bugün deneme amaçlı almadım şu an kendimi daha iyi hissediyorum,eğer daha iyi olursam folibole geçeceğim.Eğer siz de folic plus kullanıyorsanız dokunuyor olabilir.
Cnm folbiole sakin gecme ben onu kullaniyorum 2 hafta sonra bitecek o zmnda multivitamine gecicem drum ole soledi ama sunu soleyebilirim dun bisi denedim folik asiti yatmadqn once aldim cok rahattim bugun sabah aldim yine fena okdum bide ole dene istersen sanirim aksam yatarken alinca etkilenmiosun

Folbiol kullanıyorum ama siz neden kullanmayın dediniz merak ediyorum
Yani mide bulantisi nedeniyle deistiriosaniz demek istedim bende kullaniorum folbiol 12 haftalik hamileyim bana drum bu hafta folbiol isini tamamlamis bu kutudan sonra decavite baslayalim dedi oda multivitamin arastirdim ben folbiol sadece folik asit icerio decavit butun vitaminleri icerio demek istedim sakin yanlis anlasilmasin folik asit tabiki bebege gerekli bir vitamin

Yok hayır yanlış anlamadım acaba başka bi yan etkisi daha var mı diye dedim mide bulantılarına alıştım çünkü bende kalp çarpıntılarım da arttı onun gibi bi etkisi olabilir mi diye düşündüm

Yok hayır yanlış anlamadım acaba başka bi yan etkisi daha var mı diye dedim mide bulantılarına alıştım çünkü bende kalp çarpıntılarım da arttı onun gibi bi etkisi olabilir mi diye düşündüm
Yok onlarla bi etkisi oldigunu sanmiorum artik rahim yukari doru cikio ondan dolayi oluyodur kalp carpintisi fln bende de oluo ama mide bulantisi kdr etkilemio hicbiri :)

Kalp Atışını duymak çok güzel bi histir eminim ya ben Attığını gördüğüm de bile rahatlıyorum doktor ne diyor duymuyorum bile o an

Kalp Atışını duymak çok güzel bi histir eminim ya ben Attığını gördüğüm de bile rahatlıyorum doktor ne diyor duymuyorum bile o an
Benim bu 3. Gebeligim bir tane oglum var bir tanede dusuk simdi 3. Hamileligim her kalp atisinda ayri bi duygu oluyor icimde ve ilk cocugumda bir bebegin 9. Haftada hareket ettigini bilmiyodum hic gostermedoler bu hamileligimde dr her gittigimde hem kalp atisini dinletiyor hemde hareketlerini gosterior esime bende esime soruorum nasil hareket ediodu napiodu die hepsinin yeri cookk ayri Allah hepimizin yardimcisi olsun.

keseyi gordum cok sukur 5haftalik 6 gunluk 10gun snra kalp atisi icin gidicem. dunden beri. akinti var kahverengi cok korkuyorum bole olan varmi arkadaslar

keseyi gordum cok sukur 5haftalik 6 gunluk 10gun snra kalp atisi icin gidicem. dunden beri. akinti var kahverengi cok korkuyorum bole olan varmi arkadaslar
Ben varim cnm ilk basta kirmizi kanama sonraa 1 ay kahverengi leke yasadim dra gittigimde icerde kanama alani oldugunu orenmistim hemen progestana basladilar sende hemen git ihm etme arkadasim.

Back