Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ben varim cnm ilk basta kirmizi kanama sonraa 1 ay kahverengi leke yasadim dra gittigimde icerde kanama alani oldugunu orenmistim hemen progestana basladilar sende hemen git ihm etme arkadasim.
iki gun once dr.daydim canim sorun yok dedi akintiya kana donusur se ara dedi progestona kullaniyorum ben canim.. tedirginim ole hayirlisi bakalim

iki gun once dr.daydim canim sorun yok dedi akintiya kana donusur se ara dedi progestona kullaniyorum ben canim.. tedirginim ole hayirlisi bakalim
Cnm drunun bana dedigide ayni kahverengi leke eski kanmis acil durum kirmizi renkli kanamaymis bende kahverenfi lekeden sonra birden kesildi ins seninde durur cnm

Kizlar 10 gün önce biz 7 haftalik tık . Şimdi kaç haftalik olması lazım
8 hafta 4 gunluk olmasi lazim ama googleye kac haftalik hamileyim doe yazip cikan sonuca tiklayip son adet tarihini girersen kac haftalik oldugunu orenebilirsiniz.

Arkadaslar mide bulantiniz ne zaman basladi, 4-5 haftalik hamileyim, simdilik hic bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum..

dr dan geldim bayanlar bebeğim çok hareketlymiş her sey yolundaymıs :)
cok iyi ya Allah tamamini erdirsin insallah. rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. bende kalp atisi icin gidicem 8 gun snra. akintim hala devam cok korkuyorum hayirlisi olsun insallah

Ya o değilde acayip çenem düştü ve devamlı gülüyorum herşeye, bunun mantıklı bir sebebini bilen varmı

Merhaba kizlar..bugun az bi kanamam oldu doktora gittim hemen bebegimin kalp atislarini dinletti progestan isimli bi ilac verdi bi sure dinlenmemi soyledi..tuvalete gitmeye korkuyorum suan yeniden o ani yasarim diye.hala cok uzgunum ve korkuyorum

Merhaba kizlar..bugun az bi kanamam oldu doktora gittim hemen bebegimin kalp atislarini dinletti progestan isimli bi ilac verdi bi sure dinlenmemi soyledi..tuvalete gitmeye korkuyorum suan yeniden o ani yasarim diye.hala cok uzgunum ve korkuyorum
Korkma canim bnde ayni seyleri yasiyorum progestan kullaniyorm umarim hicbisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…