- 2 Haziran 2015
- 299
- 172
- 33
- 34
- Konu Sahibi loveandhope
-
iki gun once dr.daydim canim sorun yok dedi akintiya kana donusur se ara dedi progestona kullaniyorum ben canim.. tedirginim ole hayirlisi bakalimBen varim cnm ilk basta kirmizi kanama sonraa 1 ay kahverengi leke yasadim dra gittigimde icerde kanama alani oldugunu orenmistim hemen progestana basladilar sende hemen git ihm etme arkadasim.
Cnm drunun bana dedigide ayni kahverengi leke eski kanmis acil durum kirmizi renkli kanamaymis bende kahverenfi lekeden sonra birden kesildi ins seninde durur cnmiki gun once dr.daydim canim sorun yok dedi akintiya kana donusur se ara dedi progestona kullaniyorum ben canim.. tedirginim ole hayirlisi bakalim
8 hafta 4 gunluk olmasi lazim ama googleye kac haftalik hamileyim doe yazip cikan sonuca tiklayip son adet tarihini girersen kac haftalik oldugunu orenebilirsiniz.Kizlar 10 gün önce biz 7 haftalik tık . Şimdi kaç haftalik olması lazım
insallah durur canim.. Hakkimiz da hayirlisini versin rabbimCnm drunun bana dedigide ayni kahverengi leke eski kanmis acil durum kirmizi renkli kanamaymis bende kahverenfi lekeden sonra birden kesildi ins seninde durur cnm
Benim 7. Hftada basladiArkadaslar mide bulantiniz ne zaman basladi, 4-5 haftalik hamileyim, simdilik hic bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum..
cok iyi ya Allah tamamini erdirsin insallah. rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. bende kalp atisi icin gidicem 8 gun snra. akintim hala devam cok korkuyorum hayirlisi olsun insallahdr dan geldim bayanlar bebeğim çok hareketlymiş her sey yolundaymıs :)
saol canım senin için de hayrlısı olsun duyarsn inşallah kalp atısınıcok iyi ya Allah tamamini erdirsin insallah. rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. bende kalp atisi icin gidicem 8 gun snra. akintim hala devam cok korkuyorum hayirlisi olsun insallah
amin insallahsaol canım senin için de hayrlısı olsun duyarsn inşallah kalp atısını
Hmmm daha var diyosunnnBenim 7. Hftada basladi
Korkma canim bnde ayni seyleri yasiyorum progestan kullaniyorm umarim hicbisi olmazMerhaba kizlar..bugun az bi kanamam oldu doktora gittim hemen bebegimin kalp atislarini dinletti progestan isimli bi ilac verdi bi sure dinlenmemi soyledi..tuvalete gitmeye korkuyorum suan yeniden o ani yasarim diye.hala cok uzgunum ve korkuyorum
Gecmis olsun canim..agizdan mi vajinadan mi kullaniyorsunKorkma canim bnde ayni seyleri yasiyorum progestan kullaniyorm umarim hicbisi olmaz
Agizdan alıyorum canim sen?Gecmis olsun canim..agizdan mi vajinadan mi kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?