Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Ve eve gelmedi.. Bundan sonrasıda ayrı bi olay zaten.. Cesaret tavan yaptı kendisinde her anını her dakikasını benımle paylasan adam gece eve gelmemek gıbı bır hatayı yaptıysa bu kadar kolay bıtıyormus sevgiler yada sevgiler hep yalanmıs demekten baska bısey dusunmuyorum.

1 ay öncesine kadar her an benimleydi, sorunumuz yoktu diyor. bir anda bu mevzu çıkıyor. belki adam 1 ay öncesine kadar sabretti, anladı ve bir noktada dayanamadı.
konu sahibini suçlamadım, evliliğindeki her detayı da bilemem tabi ki.
ayrıca belirttim burdaki genel gözlemime istinaden de yazdım bazı şeyleri.

herkesin bakış açısı. zıt fikir duymak istemeyen genele yazmamalı o zaman.

Bence kendinizi perişan etmeyin, kocanızın 5 yaşında şımarık bir çocuktan farkı yok. Ben meselenin sebebini tv deki kadın olarak görmedim açıkçası, her seferinde böyle kıskançlık yapıp adamı evden kovuyorsanız o başka. Kendi hatalarını, aklı sıra size yüklenerek kaptacak akıllı(!) Siz hamile ve hormonlarınız alt üst olmuş halde, bir dünya stresle uğraşırken sinirden git dediniz diye iğrenç bir insansınız ama kocanız karısı karnı burnunda ve hasta, ilaçlarını doğru düzgün alamıyorken, iş bulmaya tenezzül etmiyorken çok kusursuz öyle mi (!) Grip olunca dünyayı ayağa kaldıran adamlar bunlar. Millete anlatırken bunları atlıyordur tabi, kadını karnı burnunda perişan ediyorum demez, tv deki kadın için beni kovdu der. Evet aşırı tepki vermişsiniz ama özür de dilemişsiniz, hala trip yapması terbiyesizlik, madem karşısındakinden mükemmel davranışlar bekliyor, önce kendi adam olacak. Evin geçimini sağla, çocuklarımızın geleceğini garantiye al, söz ben de çok anlayışlı bir eş olacağım, senin kalitendeki adama bu kadar eşlik yapılıyor de bence. Karaktersiz herif.

Bence artik ustune gitmeyin.aglamayin kendinize cocuklariniza odaklanin.
Aramayin.istedigi zaman gelsin ya da gelmesin.

Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs

bence adam haklı. hamilesin vs diye erkek kısmısı da her tribi çekecek değil. kaldı ki senin yaptığın trip değil adamı evden kovmuşsun bu çok ama çok çirkin bir şey... düşünsene, bir tartışmada aynı cümleyi o sana kursa? tüm sülaleyi ayağa kaldırırsın vay kadına bu söylenir mi bilmem ne diye!!!

yapacağın net.. önce kıskançlığından vazgeçeceksin. sonra elini yüzüne alıp bir şekil adamın gönlünü alacaksın. evlilikten vazgeçtim deme lüksün yok şu aşamada.. çocuğunuzu sağlıkla ve huzurla kucağınıza almak varken bu manasız gerilmeyi devam ettirmeyin.

Size özel bir yorum yapmadım sadece konu sahibi haklı. Kim ne derse desin haklı kadın

Hamile kadına bebeğine hakaret eden bir adamı savunmanıza inanmıyorum ya!!!! Adam ne b..kmuş ta kadın gönlünü alacak özür dilemiş o bile çok o adama Konu sahibi bu yorumu dikkate almayınız.

Ben hala çalışıp etmeyen, içen adamdan neden çocuk yaptığınızı sorguluyorum.
Konuya olan yorumumu sonra yapayım en iyisi.

Canım boyle sine ıcmıyprdu cunku evinde ıcerdı ve bana sorardı aşkım buaksam ıkı bira alsam seklinde.. Evinin dısında ıcmezdı kesınlıkle yeni basladı bu durum.

İşte bukadar özür dile suçlusun diyenleri dikkate alma canım kendini bişey zanneden mahluk yüzünden. Benimde başımda var öyle biri takmadım takmadım şimdi bulaşıkda yıkar çocuğun altında değiştirir yapacak tabi bide sizden özür bekliyor öküz timsah onun kendisi asıl

Arkadaslar esımın haksız oldugunu soylemıyorm evet en basında haklı fakat bu kadar kısa surede boylesine dagıtmak normalmı hakediyormuyum.benım sorguladıgım bu. Hamilesin dıye katlanmak zorunda degil diyorsunuz bu bebegı benden cok kendisi ıstedı hatta bırgun tartıstık bunun gunahı ayrı ama aldırmak ıstedıgım de bile olay cıkardı peki sımdı neden bu kin neden bu sabırsızlık evden gitmek nedemek arkasını donup yatsın ama geceyi sokakta gecırmesı affedılırmı bunun farkında olacak bir insan biteceğini biliyor cunku boyle yaparsa.

işler zorlaşınca dedi ki bunlar olmasa ben ne güzel ailemden geçinirim, ayrılmanın yerini yapıyor aklı sıra. Soran olursa karım çok kötüydü ondan bıraktım diyecek. Yahu can düşmanın olsa hamile ve rahatsız ayrıca ilaçsız haliyle gece evde tek bırakılır mı, bir de küçücük çocuk var. Eşiniz insan değil üzgünüm.

Sanırım adamı bunaltmışsın. Hamilelikten ziyade çok zor bir kişiliksin galiba. Bu gidişle adam iyice senden soğuyacak. Birden değil yavaş yavaş adamı çileden çıkarmışsın. Evet çalışmaması problem ( tahminimce soruşmaya falan takılmış malum sebeplerden) ama sürekli bunu dile getirmen, saçma kıskançlıkların falan... erkek olsam ben de katlanamam..

Özrumu dıledım evet hatta bununla bıle yetınecek bır İnsanken nasıl bu hale geldi. Haksız olsam da gelir oper gonlumu alana kadar ugrasırdı ama suan fazlasını beklıyor ego tatmını mı desem ne desem bilemedim.

Oturup net bi şekilde konuşup derdi ne öğrenin bakalım

Böyle saçma bir sebepten kocaman adamı kovmak kötü olmuş gerçekten. Ama daha önceleri aranız iyiydiyse halledilmeyecek bIr sorun değil bence. Gönlünü almaya çalışın derim.

Oturup net bi şekilde konuşup derdi ne öğrenin bakalım

Çok konustumm anlamıyor.. Artık annesınede anlattım hıc yansıtmamıstm ama az once arayıp soyledım kadın perısan ben burda ne hallerde kendisine para gonderdım bu kacıncı diyor kadın isyanda. Bende haberın olsun annem boyle bır durum var evede gelmıyor artık dedim. Aile ne carekı ınsanın ıcınde olmayacak ama sadece bilsinler ıstyorm para gonderme sınler artık ona asla zarar gelmemesini isterken artık oda acı ceksın farkına varsın ıstiyorum cunku cebine para gırdımı havası değişen bir insan.

Çok üzüldüm ya tam bir öküz canlandı gözümde

Hamile kadına bebeğine hakaret eden bir adamı savunmanıza inanmıyorum ya!!!! Adam ne b..kmuş ta kadın gönlünü alacak özür dilemiş o bile çok o adama Konu sahibi bu yorumu dikkate almayınız.

ya allah aşkına tüm yorumlarınız konu sahibini fişteklemek üzere.. konu sahibinin tüm yorumlarını okudum. adamı savunmuyorum, konu sahibi tartışmayı manasız bi sebeple başlatıyor(ki tartışmaları gereken bir çok konu varken evliliklerinde konu kalkıp basit bi kıskançlıktan çıkıyor) ve eşini evden kovuyor... iki taraflı dinlemiyoruz kimseyi burda sadece konu sahibinin bahsettiklerini biliyoruz. bu minvalde ortadaki en büyük yanlış adamı evden kovmak. adam kadını kovsa adamı linç ederdik. bu mevzu kadın erkek işi değil, evlilikler böyle yürümez. adam öküz de olsa evlilik olmayacaksa böyle bitirilmez.
eşlerden birisi evden kovuluyorsa boşanma raddesine gelinmiş olması gerekir. yok boşanılmayacaksa, sadece bu konu gereği haksız olan kişi konu sahibi (adamın diğer hataları ile ilgili konular farklı, buraya katılacaksa başka bi konu açılır oradan ilerler mevzu)…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…