Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Söyledigi laf neydi, ne dedi de siz kızdınız

Hıh işte bu gıbisinden bır soz soyledi ben de bozuldum buydu yanı.. Fakat okadar cok seye katlanıyormkı su evın ıcınde Mddı sıkıntılar ve çalışmıyorda sesim cıkmıyor bunları damı gormuyor... Cok zoruma gıdıyor

Sen adamı tvdeki kadından kıskanıp evden kovdun ben mi saçmaladım şimdi?
Hayır konuyu açıkça yazsan bu kadar uzamayacaktı ben soru sordukça gerildin gereksizce
Tam olarak bilmeden ne yazabiliriz ki?

Bu olayın öncesi yok muydu? Yani tek bir kıskançlık olayında olayın bu kadar büyümesi de enteresan olur.

Bir defa daha olmustu yıne buyumustu barısmıstık ama o boyle sine kopmamıstı.. Bu sefer oyle buyuk bır dusmnlık ki sankı karnımda kı bebegıme kadar soyledı gi kotu sözler aklımdan cıkmıyor

Sen adamı tvdeki kadından kıskanıp evden kovdun ben mi saçmaladım şimdi?
Hayır konuyu açıkça yazsan bu kadar uzamayacaktı ben soru sordukça gerildin gereksizce
Tam olarak bilmeden ne yazabiliriz ki?

Bakın benım nedenım gercekten Scma bunun farkında olmamda zaten elımde olmadan yaptıgımı gostrıyor. Evden gıt dedım oda ailesinin yanına gıttı sonra ozur diledim geldı ama bu sefer degısmıstı.gelen adam benjm kocm degıldı snkı..

Yine de haksızsınız. Haksız oldugunuzu sizde biliyorsunuz, cımbızla ceke ceke aldık lafları.
Lutfen kızmayın, sızı yargılamak ıcın demedim bunları.
İlgi bekliyorsunuzdur anlıyorum ama bu sekilde olmaz.
Neler cektim nelere katlandım diyerek, haklısınızı duymak istiyorsunuz rahatlayacaksanız haklısınız dıyım sız ıcten ıce gercegı zaten biliyorsunuz.

Ben genel olarak kadınlardan yanayım hatta nerdeyse hep kadınlardan yanayım. Ama bu sefer esınızı haklı gordum.
Oyuzden bence simdı arayın, tatlı tatlı evinıze cagırın gelsin yatın uyuyun.

Arkadasa hamıle kalın hormonları gorun demıssınız ama belki arkadas hamıle kaldı ve sızın gıbı gecmedı hamılelıgı.
Bosuna sinirlenip kalp kırmayın.

Çocuk gelecek , sen çalışmıyorsun (hadi gebesin), koca çalışmıyor .
‘Yahu adam sen ne diye çalışmıyorsun’ u sorun edeceğine televizyondaki kadını mı sorun ettin ..

Bu cevabı alacagımıda bılıyordum...evet haklısınız.. Aynısını ona da soyledım suan clısmıyorsun bunun ıcın tartısma cıkaracagıma sacmsapan seyler ıcın cıkarıyorm psikolojimin dagınık ligini burdan Anla dedım ona

Bu adam neden çalışmıyor özel değilse..

Ayy şuan nedense çok duygulandım çok içli içli yazmışsınız Eşinizin sizden sakladıgı bişey olabilirmi evde değilde dışardaysa belki sizinle bile paylaşamadıgı sıkıntısı vardır
Önce bi sakin olun
Sonra eşinizi karşınıza alıp konuşun kendinizi ifade edin Tavrınız net olsun
Bide hamilesiniz çokda bişey demek istemiyorum üzüldüm

Hamilelikte zorlanıyor olsan da karşındaki kocan ve bir insan. Hamileliği anlamasını bekleyemezsin. Ilımlı biri de değilsin son zamanlarda adamı çok bunaltmis olabilirsin. TV deki biri için kızıp patlayacak çıkıp içecek. O içmesinin sebebi önceki yaşananlardir.en son bu da bardağı taşıran son damla

Bende de durumlar kotü eşimin eski ilgisi sevgisinden eser yok sanki her allahin gunu kavga çok mutsuzum
Hiç bir paylaşım yok cinsellik de kotulesmeye başladı
Yada monotonlastık bilmiyorum

Bir üye yazmış. Dediği gibi başka bir sıkıntısı vardir belki. Paylaşamıyordur eşiniz

Bir defa daha olmustu yıne buyumustu barısmıstık ama o boyle sine kopmamıstı.. Bu sefer oyle buyuk bır dusmnlık ki sankı karnımda kı bebegıme kadar soyledı gi kotu sözler aklımdan cıkmıyor
Benim eşimde televizyon izlerken herhangi bir kadına işte bu dese rahatsız olurum. Bende başka bir erkek için desem eşim rahatsız olur. Kıskançlık değilde benim için hoş bir tavır değil. Ama evden kovacak raddeye gelmeniz çok fazla olmuş. Belkide yaşadığınız, maddi sıkıntılar , esinizin çalışmıyor oluşunu dert edip içinizde tuttunuz ve bu olayda patladınız. Gereken tepki gerektiği yerde verseniz bu kadar uzamazdi belki konu.

Özür dilediyseniz, şuan için tartışmadan uzak durmaya çalışın. Bence dışarıda vakit geçirerek hata yapıyor eşiniz, kırgın olsa bile gecelerini dışarıda geçirmesini sebep değil bu.

Umarım düzelirsiniz kısa zamanda.

Bende de durumlar kotü eşimin eski ilgisi sevgisinden eser yok sanki her allahin gunu kavga çok mutsuzum
Hiç bir paylaşım yok cinsellik de kotulesmeye başladı
Yada monotonlastık bilmiyorum
Eskiden kastınız yeni evliyken olan zamanlar gıbı mı?

İnanın buraya bu yargılar sebebi ile yazmak ıstemıyorum. Tv deki Kdına bır soz soyledı bende sinirlendim olay patladı. Gereksizdi bılıyorum ama pısman oldum ozur diledin konu buyudu de buyudu

Hiç te yargilamam valla ben
Nefret ederim öyle gözüyle değilde yılan diliyle yorum yaparak Tv izleyenden

Sanatçıları ovmeden izleyemiyormuymus siz yapsaniz ayni seyi hosuna gidermi
eminim haklisinizdir üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…