• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Ben anladım senı konu sahibi bos yere kızmamıssındır. Bacakları guzel demıstır vs vs. Bıara bende sahıt oldum halamın esi aynı boyle seyler demısti bıde oyle sapık gıbı içi gidiyordu gozumle gordum :/ halbuki halam söylese onu keser biliyorum bunu. Sende söylesen esin kızardı. Özür dilemen hiç olmamış haklıyken kendını haksız etmıssın resmen oyuzden toto arşa kalkmıs

Ben anladım senı konu sahibi bos yere kızmamıssındır. Bacakları guzel demıstır vs vs. Bıara bende sahıt oldum halamın esi aynı boyle seyler demısti bıde oyle sapık gıbı içi gidiyordu gozumle gordum :/ halbuki halam söylese onu keser biliyorum bunu. Sende söylesen esin kızardı. Özür dilemen hiç olmamış haklıyken kendını haksız etmıssın resmen oyuzden toto arşa kalkmıs

Yok canım bacak felan oyle tahrik olurcasına buyuk birsey olmadı aslında.. Ama bunu onada soyledım benim ozur sebebim yaptığım kıskanclıktan değil sana git dedıgım ıcındi dedim. Cunku bu ilk degıldı.

Bu gereksiz kıskançlıkları bir kenara atın yaw. Hatta şimdiye kadar yaptıklarınızın tam tersini yapın. Televizyonda Kıvanç Tatlıtuğ çıktığında benim eşim "taş gibi adam" diyor hatta "ben kadın olsam.."diye devam ediyor. ben de "hiç bilem değil" diye Kıvancın ağızında burnunda kusur bulur "sen ondan yakışıklısın" derim. "Eşim "sana gözlük lazım" der. ben "Asıl sana gözlük lazım. Bak bi kendine aynada Kıvanç seni görse depresyona girer" derim "Zevksiz kadın" der bana biz de böyle kavga ederiz :KK70:
Hamilelik zor, hormonlarınız tavan, arada saçmalamanız normal ama uzatmamaya bakın, tatlıya bağlamaya çalışın, biraz daha pozitif bakın, Evde zayıfı şişmanı önemli değil evde huzur önemli. Gözlerinin içiyle gülümseyebilen bir kadın dünyadaki herşeyden daha güzeldir.

Arkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Hamile oldugunuz ve her seyi kafaya takma gibi bir durumunuz var. Zira ben de ayni durumdaydim. Her gün aglardim cocuk gibi beni sevmiyorsun benle ilgilenmiyorsun falan filan yani. Allahtan anlayislidi benim ki benle tatismak yerine susar hhayirlisiyla bir dogurda bir an önce bozulan psikolojinden kurtul deyip dururdu ki dedigi gibi de oldu. Sizde önce sakinleyin kendinize zaman ayirin cikin gezin tozun. Durumunuzu ona izah edin. Bir anda böyle olmasi normal degil cünkü

Çocuk yapın sadece. Bakabilir miyiz biz buna hazır mıyız uygun muyuz diye düşünmeyin sadece çocuk yapın. Soyleyince de kızıyorsunuz. Ne diyeyim Allah yardım etsin.

Belkı haklısınız fakat bunun zaten farkındayım ve bu konuda sizden fıkır istemedim benim sıkıntım baska bişey okudugunuz uzere... Konu uzerıne yorum yapmayıpta farklı seyler den yuruyenlerı hıcbır zaman anlamadım bu sitede.

Yani şimdi her şey iyiydi ve 1 aydır alt üst oldunuz ve evlilik 1 aylık alt üst olma sebebi ile bitti sizin için...?
Hamilelikde olur bunlar ben de 9 ayda 20 kez boşandım eşimi kafadan.
Eşinizi biraz rahat bırakın.
Kıskançlık ben de sevmem

Bakın benım nedenım gercekten Scma bunun farkında olmamda zaten elımde olmadan yaptıgımı gostrıyor. Evden gıt dedım oda ailesinin yanına gıttı sonra ozur diledim geldı ama bu sefer degısmıstı.gelen adam benjm kocm degıldı snkı..
Eşinizi evden kovmamalıydınız. Orası ıkinizin ortak yaşam alanı. Ne onun seni, ne de senin onu kovma hakkın var. Ha biri çeker gider , gidene yollar çatal çatal deriz. Bu birincisi. Ikincisi tartışma nedeniniz çok basit bu da sizden kaynaklanıyor. Bi arkadaşın yorumunu gördüm. Adamın çalışmasına takilmiyorsun tvdeki kadına takılıyorsun gibisinden . Işte tam olarak söylemek istediklerim bu kadar

Calismiyorsunuz ve hamilesiniz . Siddet yok . Bence yapacaginiz sey kendinize ugras bulus beklemek. En azindan evinizde ve kendi duzeninizde olursunuz .
Hamilelikte dusunceler net degisiyor farkindayim . O yüzden farkli bir seylerle ugrasip ,esinizi bosverin. Ve beklenti icine girmeyin. Ne adar beklenti o kadar sikinti. Beklenti yerine , yardim isteyin esinizden .

Dogum sonrasi ,cocuk en az 6 aylik olsun . Tekrar dusunursunuz bu konulari.

Sebebi her ne olursa olsun 7 aylık hamile eşini bırakıp içmeye giden sözde koca için hiçbir detay sormuyorum. Hatalı da olsanız siz karı kocasını yahu çocuk gibi çık git. Aklı başında biri değil demekki onunla konuşun lütfen siz o evin bekçisi olmadığınızı.

Tv de bır program izlerken benım sacma span kıskanclık tribim..Ovunmuyorum ama begenılen ve karıyer sahıbı bır ınsanım.. Ve bır anda gebelıkte almıs oldugum ciddi kilolarım psikolojimi ınanılmaz bozdu bunu kendısıde biliyor herseye takıyorum. Farkında ama artık katlanamadıgını onu cok yıprattıgımı soyluyor.
demekki aranız o kadarda iyi değilmiş,kendini kandırıyorsun bence adam bahane arıyormuş..

İnanın buraya bu yargılar sebebi ile yazmak ıstemıyorum. Tv deki Kdına bır soz soyledı bende sinirlendim olay patladı. Gereksizdi bılıyorum ama pısman oldum ozur diledin konu buyudu de buyudu
Olabilir ya böyle şeyler hamilelik zaten duygusal bir dönem hiçmi anlayışı yok bukadar mı gaddar bir kalbi var

Ha bu arada bırde hesabını kitabını benımle yapan adam suan gızlı saklı para cevıryor cebinde ve nerden geldıgını bana soylemıyor bıle.. Son bırkacgundur kı kavgamızda bu neden ile. Parayı sordugum zaman bu sefer kendisi bıttı deyıp cekıp gıtmek ıstyor.

O kavga zaten oyle de boyle de cikarmis,sebep olmus kiskanclik..

Konu icinde baska biri de skntısıni aćmiş konu karisiyor ayrica kendine yeni bi konu acarsa daha ayirt edici olur.
Konu sahiibine gelince
Gururdan caliş diyememek ne demek eşinize karşi ben bunu pek kavrayamadim ya.
Bu nasil bi düsunce.
Tamam siz gururlu olun hamile halinizle evde
Eşinizde nasilsa esim gururlu benm parami yemez diyip disarda sarfetsin tebrikler.
Cocuğunuza da birsey almasini istemessnz gururunuzdan buyuk ihtimal.
Yahu ne tuhafsinz nasil aile olmak bu

muhtemelen linç yicem ama yazmadan da edemeyeceğim.. tamam hamilelikte hormonlar oynuyor, kadın olarak zaten duygusal anlamda daha kolay inciniyoruz.. hepsini anlıyorum ve hak veriyorum.

peki erkekler hep mi haksızlar ?
tamam eşi hamile, bu nedenle anlayışlı olmalıydı, buna da okeyim..
ama zaten kıskançlık krizi dönem dönem yaşanan birşeymiş.. tüm mesajları okumadım, başka detaylar yazılmışsa bilmiyorum. fakat o koca kişisi de bir "insan".. onun da tahammül sınırları var..
geçmişte yaşananlar üzerine belki o da sınırdaydı ve bir kere daha benzer bir olayı yaşayınca patladı..
anladığım kadarıyla evde durmamasının nedeni de tartışmayı uzatıp daha farklı boyutlara taşımamak..

burada kadın kadına dertleşiyoruz evet ama hamile olmamız çevremizdekilerin her hareketimize sınırsız tahammül etmesi, herşeye anlayış göstermesi anlamına gelmiyor.

konu sahibi başka birine "sen de şöyle hormon al, böyle 40 kg al görürüm" tarzı birşey yazmış. hepimizin hayatında farklı farklı zorluklar var.. o zaman hepimizin her zorluğu için karşımızdakiler hep anlayışlı olsun..

bunu sadece bu konu özelinde değil genel anlamda yazdım aslında. konu sahibini suçlamak değil amacım. herkesin duyguları ve tepkileri farklı. sadece ben bu konuda koca kişisini külliyen hatalı bulamadım.

Adam ilgisiz, çalışmıyor, alıngan, içmeye para buluyor, alttan alma düzeyi yok. Yahu bu adamın nesini haklı buldunuzda konu sahibine bukadar yüklendi iz?? İnsanın içinde bişeyler birikir anlamsız bişey de patlama noktası olur:KK43:. Yok suçlusun yok özür dile. Kadın özür diledim diyor. Saçma sebebe patladım diyor ayyyyyy yorumlardan gına geldi isteyen beğenmedim butona bassın umrumda değil ama biraz moral verin ya. Zaten morali bozuk hamile biri. O öküz kocadan gecenin bir yarısı dışarıda içeceğine çocuğunun evinin eksiğini alsın özür dileme sakın canım haksız değilsin bukadar pofpoflayacak bir suçunda yok. Bende 6 aylık hamileyken evden kovdum özür bile dilemedim. Bi çocuk dünyaya kolay gelmiyor yapmak kolay o yüzden anlayışlı sabırlı olmalı koca dediğin hiç üzülme gerekirse burda kimseylede tartışıp canını sıkma özür dile diyen kimseye katılmıyorum. Seviyorsa gelsin medeni insan gibi konuşsun seninle. Bebişini düşün sen bak oda üzülür, 😉😉🧚‍♂️🧚‍♀️

Hamilelikte zorlanıyor olsan da karşındaki kocan ve bir insan. Hamileliği anlamasını bekleyemezsin. Ilımlı biri de değilsin son zamanlarda adamı çok bunaltmis olabilirsin. TV deki biri için kızıp patlayacak çıkıp içecek. O içmesinin sebebi önceki yaşananlardir.en son bu da bardağı taşıran son damla
İki laf yüzünden gider içer yani adam nekadar mantıksız ya.

Eşin hazırda bekliyormuş resmen ayrılmayı. Özür dilemişsin, kendini açıklamışsın, uzattıkça uzatıp, hamile karısına ve karnındaki çocuğa laf söylemeye ne hakkı var. Katlanamıyorsa gitsin. Hem kel hem fodul, gitsin çalışsın kafası dağılır, evi nasıl geçindireceğim diye düşünürse bu kadar uzatmanın saçmalığını anlar. Boş duran insan işte böyle olayları sündürdükçe sündürür. Kafada kuruyor tabi sürekli.

Ekleme yapayım, burdaki yorumlara aldanıp sürekli özür dileyip alttan alma. Hata edersin, tepene çıkar iyice.

Hormonlarım zaten problemlı ve hormon doktoruna devlette ulasmak cıdden zor. Her ay kpntrol gerekıyor ılk aylar zaten gıdemedım doktorun degerler imin cok yuksek oldugunu ınsallah bebekte bır problem olmaz dedıgını duyduğum gunden berı psıkolojım cok bozuk. Takviyelik derecede kansızlıgım vıtamınsızlıgım var ılacları bıle zor alıyoruz bugun bırı bıttı bile Ve suanda onuncebindeki parayı harvurup savurmak yerıne bna harcamaması cok zoruma gıdıyor.
Çok üzgünüm canım ya

Adam ilgisiz, çalışmıyor, alıngan, içmeye para buluyor, alttan alma düzeyi yok. Yahu bu adamın nesini haklı buldunuzda konu sahibine bukadar yüklendi iz?? İnsanın içinde bişeyler birikir anlamsız bişey de patlama noktası olur:KK43:. Yok suçlusun yok özür dile. Kadın özür diledim diyor. Saçma sebebe patladım diyor ayyyyyy yorumlardan gına geldi isteyen beğenmedim butona bassın umrumda değil ama biraz moral verin ya. Zaten morali bozuk hamile biri. O öküz kocadan gecenin bir yarısı dışarıda içeceğine çocuğunun evinin eksiğini alsın özür dileme sakın canım haksız değilsin bukadar pofpoflayacak bir suçunda yok. Bende 6 aylık hamileyken evden kovdum özür bile dilemedim. Bi çocuk dünyaya kolay gelmiyor yapmak kolay o yüzden anlayışlı sabırlı olmalı koca dediğin hiç üzülme gerekirse burda kimseylede tartışıp canını sıkma özür dile diyen kimseye katılmıyorum. Seviyorsa gelsin medeni insan gibi konuşsun seninle. Bebişini düşün sen bak oda üzülür, 😉😉🧚‍♂️🧚‍♀️

Zaten o bebek karnımda perısan oldu doktugum gozyasları ona nasıl ısledi bilemiyorum. iştah deseniz sıfır arada sıgara da kullanıyorum. Agladıgımı hep goruyor hatta timsah gozyasları dedi.. Hıcbırseyıme inanmıyor artık herseyı m yalanmıs ben bykadar kotu muyum diye diye gunlerdir kendımı yiyorum

Back
X