- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
Cok kızıyorum calısmayan adamlara. Bence bu konuda sert olun.Yok hastalık degıl... Farklı bır durum ama gecıcı. ve bu durum duzelene kadar ıyı kotu bır is bulup calısablr Aslında. Ama kendini kasmıyor bulurum diyor okadar.
Ailesine güveniyorBu kısım bıraz ozel fakat calısmaması ıcın cok net bır gerekce yok. Ailesine guvenıyor buda beni daha cok uzuyor.
Eskiden kastınız yeni evliyken olan zamanlar gıbı mı?
Kavga sebepleriniz ne uzerıneYok canım ya bir yıldır böyle bir soğukluk var anlamadım ve kavga çok
Goya gizli saklı yapıyor, Ee sız farkındasınız kimi kandırıyor.Ha bu arada bırde hesabını kitabını benımle yapan adam suan gızlı saklı para cevıryor cebinde ve nerden geldıgını bana soylemıyor bıle.. Son bırkacgundur kı kavgamızda bu neden ile. Parayı sordugum zaman bu sefer kendisi bıttı deyıp cekıp gıtmek ıstyor.
Bence ailesine anlattıysa onlar doldurdu.nası aranız onlarlaBakın benım nedenım gercekten Scma bunun farkında olmamda zaten elımde olmadan yaptıgımı gostrıyor. Evden gıt dedım oda ailesinin yanına gıttı sonra ozur diledim geldı ama bu sefer degısmıstı.gelen adam benjm kocm degıldı snkı..
HerseyKavga sebepleriniz ne uzerıne
Uzuldum, tahammül kalmamıs gıbıHersey
yani çok çeşitli buluyoruz bir şeyler mutlaka
Ufacık şeyler büyüyor
Ama iste sadece zoruna giderek, zoruma gidiyor diyerek hırsını öfkeni Tvdeki sacma seyden cıkararak, asıl kızdıgın seyı söylemeyecek bir yere varamazsın.Hormonlarım zaten problemlı ve hormon doktoruna devlette ulasmak cıdden zor. Her ay kpntrol gerekıyor ılk aylar zaten gıdemedım doktorun degerler imin cok yuksek oldugunu ınsallah bebekte bır problem olmaz dedıgını duyduğum gunden berı psıkolojım cok bozuk. Takviyelik derecede kansızlıgım vıtamınsızlıgım var ılacları bıle zor alıyoruz bugun bırı bıttı bile Ve suanda onuncebindeki parayı harvurup savurmak yerıne bna harcamaması cok zoruma gıdıyor.
Goya gizli saklı yapıyor, Ee sız farkındasınız kimi kandırıyor.
İyi bir derse ihtiyacı var bu adamın ama konusu Tvdeki kadınlar olmamalı
Cok kızıyorum calısmayan adamlara. Bence bu konuda sert olun.
Ama iste sadece zoruna giderek, zoruma gidiyor diyerek hırsını öfkeni Tvdeki sacma seyden cıkararak, asıl kızdıgın seyı söylemeyecek bir yere varamazsın.
Net ve acık ol. Ayrıca sert.
Gıdısatın berbat oldugundan bahset ve bıseyler yapmasını soyle. Cocuk yapmanın marifet olmadigini bakmak zorunda oldugunu asıl marıfetın sizi magdur etmemek oldugunu soyle.
İkiniz kac yasındasınız?
Koskocaman da adam. Ne diyim, allah yardımcın olsunEşim 37 ben 33
Bence ailesine anlattıysa onlar doldurdu.nası aranız onlarla
Hıc sormaHem calismayip hemde boyle erkeklik taslarlar
Önce adam ol derler insana
Bir üye yazmış. Dediği gibi başka bir sıkıntısı vardir belki. Paylaşamıyordur eşiniz
Evet ablasının bana tepkılı oldugunu bılıyorm ama annesı beni cok sever hatta annesı evine dön demıs annem gonderdı benı deyınce birazda zoruma giden o olmustu. Benım ıcın degılde sırf annesı ıcın..
Uzuldum, tahammül kalmamıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?