Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Yok hastalık degıl... Farklı bır durum ama gecıcı. ve bu durum duzelene kadar ıyı kotu bır is bulup calısablr Aslında. Ama kendini kasmıyor bulurum diyor okadar.
Cok kızıyorum calısmayan adamlara. Bence bu konuda sert olun.

Bu kısım bıraz ozel fakat calısmaması ıcın cok net bır gerekce yok. Ailesine guvenıyor buda beni daha cok uzuyor.
Ailesine güveniyor
Sorumluluk sahibi değil
Ve 2.çocuk
Ah be arkadaşım yani çalışmayan eş maddi zorluklar neden yaparsınız ki bunu kendinize
1 çocuk var
Maddiyatı düzene koymadan
Gereksiz kıskançlık ve kavgaları yok etmeden neden yani neden
Olan olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama gör bak erkeğe birşey olmuyor yıpranan hep kadın

Ha bu arada bırde hesabını kitabını benımle yapan adam suan gızlı saklı para cevıryor cebinde ve nerden geldıgını bana soylemıyor bıle.. Son bırkacgundur kı kavgamızda bu neden ile. Parayı sordugum zaman bu sefer kendisi bıttı deyıp cekıp gıtmek ıstyor.

Goya gizli saklı yapıyor, Ee sız farkındasınız kimi kandırıyor.
İyi bir derse ihtiyacı var bu adamın ama konusu Tvdeki kadınlar olmamalı

Bence ailesine anlattıysa onlar doldurdu.nası aranız onlarla

Hormonlarım zaten problemlı ve hormon doktoruna devlette ulasmak cıdden zor. Her ay kpntrol gerekıyor ılk aylar zaten gıdemedım doktorun degerler imin cok yuksek oldugunu ınsallah bebekte bır problem olmaz dedıgını duyduğum gunden berı psıkolojım cok bozuk. Takviyelik derecede kansızlıgım vıtamınsızlıgım var ılacları bıle zor alıyoruz bugun bırı bıttı bile Ve suanda onuncebindeki parayı harvurup savurmak yerıne bna harcamaması cok zoruma gıdıyor.

Ama iste sadece zoruna giderek, zoruma gidiyor diyerek hırsını öfkeni Tvdeki sacma seyden cıkararak, asıl kızdıgın seyı söylemeyecek bir yere varamazsın.

Net ve acık ol. Ayrıca sert.
Gıdısatın berbat oldugundan bahset ve bıseyler yapmasını soyle. Cocuk yapmanın marifet olmadigini bakmak zorunda oldugunu asıl marıfetın sizi magdur etmemek oldugunu soyle.

İkiniz kac yasındasınız?

Goya gizli saklı yapıyor, Ee sız farkındasınız kimi kandırıyor.
İyi bir derse ihtiyacı var bu adamın ama konusu Tvdeki kadınlar olmamalı

Evet ınanın haklısınız.. Benım sacmalgm kadın yuzunden tartısmam cıkarmam ama calısmaması en buyuk derdimiz bunun farkındayım. Ama yapamıyorum aşırı bır gurur takıntım var sanki calıs deyınce onun parasına kalmıs gıbı hissedeceğim kendımı enteresan ama bugune kadar hep kendi ayaklarım uzerındeydım tabıkı bakmak zorunda sonucta hayatı paylasıyoruz ama bilemiyorum ınanın neye kızacagımı ne tepki vereceğimi bılemıyorm.

Eşim 37 ben 33

Bence ailesine anlattıysa onlar doldurdu.nası aranız onlarla

Evet ablasının bana tepkılı oldugunu bılıyorm ama annesı beni cok sever hatta annesı evine dön demıs annem gonderdı benı deyınce birazda zoruma giden o olmustu. Benım ıcın degılde sırf annesı ıcın..

Bir üye yazmış. Dediği gibi başka bir sıkıntısı vardir belki. Paylaşamıyordur eşiniz

Bu da bır ihtimal ki bır seyi soylemeyecekse bu yuva dagılsada yıkılsada ıcınde yasar asla soylemez.

Uzuldum, tahammül kalmamıs gıbı

Çok kavga ettik bu yıl özellikle ailesi yüzünden o mu etkiledi bilmiyorum eskiden şehir dışında oturuyorlardi gorusemiyorduk cok duskun degildi zaten sorun yoktu onlarla olursada haklısın der geçerdi
Çok mutluyduk

Şimdi onlara çok düşkün oldu toz kondurmuyor ama bana soğuk
Anlamıyorum başka bir şey aklıma gelmiyor
Yiprandik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…