Hamileliğin duygusallığı hiçbir şeye benzemiyor. Regl döneminden bile daha kötü ve bunu 9 ay yaşıyorsunuz. Erkeklerin bunu anlaması mümkün değil. Kıskançlık duygusu, eşinizin çalışmaması vs bunlarla ilgili sağlıklı muhakeme yapacak durumda değilsiniz şu an. Bunları düşünmeyi erteleyin, dikkatinizi eşinizden başka şeylere vermeye çalışın, oyalanın. Ben 39.haftamdayım şu an ve dönem dönem günlerce ağlama krizi geçirdim. Eşim ne olduğunu soruyor, ağlama sebebim evde kakaonun bitmesi olduğu için utanıp söyleyemiyorum

Geçen gün başka bir olay için "bir yemeye o kadar para verilmez" dedi. Benim geçen gün yemek söylememle ilgili imada bulunduğunu düşünüp o kadar çok ağladım ki uykusundan uyandı. Nedenini sorup bir cevap alamayınca alınmaya başladı. (Hiç alakası yokmuş tabii) Bu kadar korkunç ne yapmış olabilirim diye düşünüp bu sefer onlar kızmaya, alınmaya başlıyorlar. Bu yüzden aklınıza olumsuz bir düşünce geldiğinde bunu eşinize açarken sakin olmaya, nazik olmaya çalışın. Son meselenizin de kısa zamanda düzeleceğini düşünüyorum ben