- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.743
- 198
herkes sizin evden kovmanıza bu kadar takıp üzerinize geldiği için, bence bu bilgiyi eklediniz. Önceki evliliğinin içki ve kumar yüzünden bittiğini suan şu dk öğrendiniz öyle mi ? İLGİNÇ
Şu saatten sonra en azından kendi adıma söyleyeyim, ben sizin gerçekçi olduğunuza şu satırlarınıza çok inanmadım nedense.
Kusura bakmayın.
Net. Haksızsınız.
Arkadasım ben sizlerden burada benı pohpohlamanız yada haklısın aman ıyı yapmıssın bır daha yaparsa yıne kov gıbisinden gaza getiren cevaplar almak ıcın acmadım bu konuyu. Ki uzerıme gelıp benı haksız cıkarmaları aksine hosuma da gıttı cunku haksız oldugumu zaten bılıyorum ve birilerinden de aynı fikirleri ısıtmek aksine hosuma gıdıyor.. Annemin bıle bana haksızsın ustune cok gıttın demesi uzdu benı ama bı yandan da hosuma gıttı. Neden cunku hatayı yapan benim ve kurtarması gerekende benım elımden gelenı yaparak bu evlılıgı kurtarma sansı ben de olacak. Ben bısey yapmadan o bu hataları yapsaydı dha cok kahrolurdum işte ozaman onu aramaz ne halı varsa gorsun derdim. Eger o durup dururken bunları yasatsaydı demekkı hep ıcındeymıs diyecek ve onu affedecek hıcbır yon bulamayacaktım.. Ve bu daha acı olacaktı. Fakat suan olayın bır tesellisi var onu ben ittim belkıde.. Bana sizlerin hatalısın demeniz cok cok ıyi oldu. Hatalıyım ve bunun gozume gozume sokulması cok cok ıyı oldu hatamı bır kez daha gordum. Gayette objektif bir bakıs acım oldugunu dusunuyorm.. .
Onceki evliliğe gelirsek evet ozellıkle kumar konusunu ben yeni ogrendım... Soyle dusunun bır kardesınız var yenıden evleniyor ve siz yeni evleneceği kısıye eskı yasadıklarını anlatma geregı duymuyorsunuz belkı bu sefer ıyı olur dıye eskı defterleri acmak istemiyorsunuz taki işler raydan cıkana kadar.. O gun geldıgınde kadın sızı ılk kez arayıp dert yandığında sızde kardesım ın, yaptıkları seklınde patlıyorsunuz. Bu yonlu dusunebılirsenız anlarsınız...