Gebeliğim evliliğim ve gücümün son damlası...

Canım gerçekten yıpranmış olabilir ona da hak ver sen duyguları yaşıyosun ama o hiç birşeyi fiziken yaşamadığı için senin gibi olamayabilir olamaz aslında. Biraz nefes almasına izin ver seni de kendine getirir. Hemen evlilik bitti deme kolay değil yuvayı dağıtmak hele çocuklar varken, ebeveyn olmak güçlü olmayı gerektirir

Benim fikrimde bu size beğendirnek zorunda değilim. Ama konuya yorumuna ilgili siz beni uysramazsınız başka yorum okuyun. Beğenmediyseniz

Size tavsiyem lohusalık surecinde saglam bir destek alın. Yani hamileyim cok kilo aldim kocami tartismada evden kovdum vs surecinden cok daha uzun soluklu ve zor bir süreç bekliyor sizi.. bu psikoloji ile Allah yardimciniz olsun.

Benim fikrimde bu size beğendirnek zorunda değilim. Ama konuya yorumuna ilgili siz beni uysramazsınız başka yorum okuyun. Beğenmediyseniz

o zaman kendinizle çelişmeyin ve konu sahibine daha önce beni alıntılayarak yaptığınız "Hamile kadına bebeğine hakaret eden bir adamı savunmanıza inanmıyorum ya!!!! Adam ne b..kmuş ta kadın gönlünü alacak özür dilemiş o bile çok o adama Konu sahibi bu yorumu dikkate almayınız." şeklindeki yorumu silin madem.
ben sizi uyaramıyorsam siz de benim yorumum hakkında bu hadsizce şeyleri yazamazsınız. kaldı ki ben ilk yorumumu konu sahibine yapmışım siz beni eleştirmişsiniz bu sizin hiç haddinize değil.

Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs
E haklı adam. Herşeyi de şu hormonlar ve hamileliğe bağlamayın. Bi çeki düzen verin kendinize. Kim bilir bu kaçıncı olay adama tak demiş.

gece eve gelinmemesi üzgünüm ama dönülmez hata bana göre. Siz evden kovmaya kadar olayı vardırarak büyük bi hata etmişsiniz ama sonuçta ardından hatanızı farkedip özür dilemişsiniz. Ha tabiki bu tarz şeyler oyuncak değil öyle bir kov bir özür dile falan biraz sıkıntı ama yine de gebeliğinizin hatrına bunu yutabilirdi eşiniz. Sorunumuz yoktu demişsiniz ama sorunu olmayan bir çift bir ufak kıskançlık tartışmasından bu noktaya gelmez gelemez. Bence döndüğünde sorunlarınızı daha derinlemesine konuşun. Ama tabiki dün geceyi nerde ve nasıl geçirdiğini hiçbir zaman kesin olarak bilemeyeceksiniz. Bu durum evliliği nereye sürükler orasını bilemiyorum..

Size özel bir yorum yapmadım sadece konu sahibi haklı. Kim ne derse desin haklı kadın
Şu konunun tam tersi olsa yani kadın değil de erkek bunları dese hepiniz burada adamı yerden yere vururdunuz "hamile karısına nasıl böyle diyebiliyor" diyerek. Ama kadın açtığı için kadın haklı oluyor değil mi... Pozitif ayrımcılık yapmayın, konu sahibi haklı falan değil. Evet adamın tutumu da yanlış ama konu sahibi de saçma sapan sebeplerden adamı evden kovuyor.

Beni derinden yaralayanda bu zaten. ve bittiğini kabul etme noktam dun geceden sonra basladı zaten. Tabı buyuk konusmamak lazım.. Ama bende de bıtıyor kabullenıyorumkı hala daha aramadım. Onceden arardım ama bıttı.

Size tavsiyem lohusalık surecinde saglam bir destek alın. Yani hamileyim cok kilo aldim kocami tartismada evden kovdum vs surecinden cok daha uzun soluklu ve zor bir süreç bekliyor sizi.. bu psikoloji ile Allah yardimciniz olsun.

O süreç yanı lohusalık benı cok korkutuyor ınanın.

Hamileliğin duygusallığı hiçbir şeye benzemiyor. Regl döneminden bile daha kötü ve bunu 9 ay yaşıyorsunuz. Erkeklerin bunu anlaması mümkün değil. Kıskançlık duygusu, eşinizin çalışmaması vs bunlarla ilgili sağlıklı muhakeme yapacak durumda değilsiniz şu an. Bunları düşünmeyi erteleyin, dikkatinizi eşinizden başka şeylere vermeye çalışın, oyalanın. Ben 39.haftamdayım şu an ve dönem dönem günlerce ağlama krizi geçirdim. Eşim ne olduğunu soruyor, ağlama sebebim evde kakaonun bitmesi olduğu için utanıp söyleyemiyorum Geçen gün başka bir olay için "bir yemeye o kadar para verilmez" dedi. Benim geçen gün yemek söylememle ilgili imada bulunduğunu düşünüp o kadar çok ağladım ki uykusundan uyandı. Nedenini sorup bir cevap alamayınca alınmaya başladı. (Hiç alakası yokmuş tabii) Bu kadar korkunç ne yapmış olabilirim diye düşünüp bu sefer onlar kızmaya, alınmaya başlıyorlar. Bu yüzden aklınıza olumsuz bir düşünce geldiğinde bunu eşinize açarken sakin olmaya, nazik olmaya çalışın. Son meselenizin de kısa zamanda düzeleceğini düşünüyorum ben

Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs
Evden git demişsiniz adam ne yapsın. Size git demiş olsa biz burda yazardık ki kovulduğun yerde durma boşan.

Zor bir kısılıgım kesınlıkle. Fakat hamılelik donemınde ki kişilıgimle ben bile yeni tanıstım sanki.

Arkadaslar bu arada bu benım 2. Evlılıgım. Ve esımın de 2.evlılıgı. Buraya bu detayı vermek istemedim aslında ama yorumlar cok baskılı gelmeye baslayınca soylemek ıstedım. Onceki evlılıgı de ıckı ve kumar yuzunden bıtmıs.ve ben bunu bugun öğrendim az once ben artık dayanamayıp ailesine herseyı acıklayınca onlarda ona sinirlenip dokulduler. Neden beni yaktınız en basında neden soylemedın ız dedimaslında bıraz bılıyordum ama daha cok kadını kotuledıler bana esımde bana hep durust olunca sandımkı olamayabilir bır baskasıyla olmazda benımle olur aynı sey benım ıcınde gecerlı bende eskı esimle anlasamadım ama 2.ile anlaşabilirim belki ikimizde de eskilere dair pısmanlıklar var akıllanmısızdır demıstim ama sanırım hem kendı adıma hem onun adına yanılmışım.beceremedık.

Biraz sakin kalmaya çalışın, o da aklı selim davranır inşallah

Aklı selim davransa ne olur artık.... Hala gelmedi belkı bugunde gelmeyecek. Ben ittim oda hemen dustu bukadar buyuk bır hata eve gelmemek nasıl affedilir bilmem....

herkes sizin evden kovmanıza bu kadar takıp üzerinize geldiği için, bence bu bilgiyi eklediniz. Önceki evliliğinin içki ve kumar yüzünden bittiğini suan şu dk öğrendiniz öyle mi ? İLGİNÇ
Şu saatten sonra en azından kendi adıma söyleyeyim, ben sizin gerçekçi olduğunuza şu satırlarınıza çok inanmadım nedense.
Kusura bakmayın.

Net. Haksızsınız.

Uzun süre böyle şeyler yapmamış, kısa zaman öncesine kadar hep yanınızdaymış.. neden onun da bir insan olduğunu ve sabrının sınırsız olmayacağını kabul etmiyorsunuz ?

Öyle biri olsa şimdiye dek başka zamanlarda da çokça yaşardınız aynı şeyleri sanki..

Zaten kıskançlıkla ilgili problem yaratan biriymişsiniz, demek bi noktada patladı..

Kimse makine değil, özür dilenince hemen eskisi gibi olamayabilir.

Artık bezdiği için bi süre uzak kalmak ve bu duygu haliyle sizi daha çok kırmamak istemiş olabilir..

Evet 2 canlı halinle seni alttan alması gerekir ama bu seferlik sen bi güzellik yap. Sevdiği yemekleri yap güzel bi sofra hazırla. Akşam geldiğinde güler yüzle karşıla, sanki hiç tartışmamışsınız gibi davran. Evden soğutma yani. 1-2 gün sakin kalmaya çalış. Yavaş yavaş düzeleceğini umuyorum. Hem böyle sakin kalmak sana ve bebişe de iyi gelir

Uğraşamiycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…