Canım gerçekten yıpranmış olabilir ona da hak ver sen duyguları yaşıyosun ama o hiç birşeyi fiziken yaşamadığı için senin gibi olamayabilir olamaz aslında. Biraz nefes almasına izin ver seni de kendine getirir. Hemen evlilik bitti deme kolay değil yuvayı dağıtmak hele çocuklar varken, ebeveyn olmak güçlü olmayı gerektirirTv de bır program izlerken benım sacma span kıskanclık tribim..Ovunmuyorum ama begenılen ve karıyer sahıbı bır ınsanım.. Ve bır anda gebelıkte almıs oldugum ciddi kilolarım psikolojimi ınanılmaz bozdu bunu kendısıde biliyor herseye takıyorum. Farkında ama artık katlanamadıgını onu cok yıprattıgımı soyluyor.
Benim fikrimde bu size beğendirnek zorunda değilim. Ama konuya yorumuna ilgili siz beni uysramazsınız başka yorum okuyun. Beğenmediysenizya allah aşkına tüm yorumlarınız konu sahibini fişteklemek üzere.. konu sahibinin tüm yorumlarını okudum. adamı savunmuyorum, konu sahibi tartışmayı manasız bi sebeple başlatıyor(ki tartışmaları gereken bir çok konu varken evliliklerinde konu kalkıp basit bi kıskançlıktan çıkıyor) ve eşini evden kovuyor... iki taraflı dinlemiyoruz kimseyi burda sadece konu sahibinin bahsettiklerini biliyoruz. bu minvalde ortadaki en büyük yanlış adamı evden kovmak. adam kadını kovsa adamı linç ederdik. bu mevzu kadın erkek işi değil, evlilikler böyle yürümez. adam öküz de olsa evlilik olmayacaksa böyle bitirilmez.
eşlerden birisi evden kovuluyorsa boşanma raddesine gelinmiş olması gerekir. yok boşanılmayacaksa, sadece bu konu gereği haksız olan kişi konu sahibi (adamın diğer hataları ile ilgili konular farklı, buraya katılacaksa başka bi konu açılır oradan ilerler mevzu)…
Benim fikrimde bu size beğendirnek zorunda değilim. Ama konuya yorumuna ilgili siz beni uysramazsınız başka yorum okuyun. Beğenmediyseniz
E haklı adam. Herşeyi de şu hormonlar ve hamileliğe bağlamayın. Bi çeki düzen verin kendinize. Kim bilir bu kaçıncı olay adama tak demiş.Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs
gece eve gelinmemesi üzgünüm ama dönülmez hata bana göre. Siz evden kovmaya kadar olayı vardırarak büyük bi hata etmişsiniz ama sonuçta ardından hatanızı farkedip özür dilemişsiniz. Ha tabiki bu tarz şeyler oyuncak değil öyle bir kov bir özür dile falan biraz sıkıntı ama yine de gebeliğinizin hatrına bunu yutabilirdi eşiniz. Sorunumuz yoktu demişsiniz ama sorunu olmayan bir çift bir ufak kıskançlık tartışmasından bu noktaya gelmez gelemez. Bence döndüğünde sorunlarınızı daha derinlemesine konuşun. Ama tabiki dün geceyi nerde ve nasıl geçirdiğini hiçbir zaman kesin olarak bilemeyeceksiniz. Bu durum evliliği nereye sürükler orasını bilemiyorum..Ve eve gelmedi.. Bundan sonrasıda ayrı bi olay zaten.. Cesaret tavan yaptı kendisinde her anını her dakikasını benımle paylasan adam gece eve gelmemek gıbı bır hatayı yaptıysa bu kadar kolay bıtıyormus sevgiler yada sevgiler hep yalanmıs demekten baska bısey dusunmuyorum.
Şu konunun tam tersi olsa yani kadın değil de erkek bunları dese hepiniz burada adamı yerden yere vururdunuz "hamile karısına nasıl böyle diyebiliyor" diyerek. Ama kadın açtığı için kadın haklı oluyor değil mi... Pozitif ayrımcılık yapmayın, konu sahibi haklı falan değil. Evet adamın tutumu da yanlış ama konu sahibi de saçma sapan sebeplerden adamı evden kovuyor.Size özel bir yorum yapmadım sadece konu sahibi haklı. Kim ne derse desin haklı kadın
gece eve gelinmemesi üzgünüm ama dönülmez hata bana göre. Siz evden kovmaya kadar olayı vardırarak büyük bi hata etmişsiniz ama sonuçta ardından hatanızı farkedip özür dilemişsiniz. Ha tabiki bu tarz şeyler oyuncak değil öyle bir kov bir özür dile falan biraz sıkıntı ama yine de gebeliğinizin hatrına bunu yutabilirdi eşiniz. Sorunumuz yoktu demişsiniz ama sorunu olmayan bir çift bir ufak kıskançlık tartışmasından bu noktaya gelmez gelemez. Bence döndüğünde sorunlarınızı daha derinlemesine konuşun. Ama tabiki dün geceyi nerde ve nasıl geçirdiğini hiçbir zaman kesin olarak bilemeyeceksiniz. Bu durum evliliği nereye sürükler orasını bilemiyorum..
Size tavsiyem lohusalık surecinde saglam bir destek alın. Yani hamileyim cok kilo aldim kocami tartismada evden kovdum vs surecinden cok daha uzun soluklu ve zor bir süreç bekliyor sizi.. bu psikoloji ile Allah yardimciniz olsun.
Hamileliğin duygusallığı hiçbir şeye benzemiyor. Regl döneminden bile daha kötü ve bunu 9 ay yaşıyorsunuz. Erkeklerin bunu anlaması mümkün değil. Kıskançlık duygusu, eşinizin çalışmaması vs bunlarla ilgili sağlıklı muhakeme yapacak durumda değilsiniz şu an. Bunları düşünmeyi erteleyin, dikkatinizi eşinizden başka şeylere vermeye çalışın, oyalanın. Ben 39.haftamdayım şu an ve dönem dönem günlerce ağlama krizi geçirdim. Eşim ne olduğunu soruyor, ağlama sebebim evde kakaonun bitmesi olduğu için utanıp söyleyemiyorumArkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Evden git demişsiniz adam ne yapsın. Size git demiş olsa biz burda yazardık ki kovulduğun yerde durma boşan.Benım zaman zaman boyle gereksız kıskanclık trıplerim ara ara oluyordu Ama tartısma esnasında ben ona evden gıt dedım onu kovmm cok zoruna gıtmıs oyuncagım degılmıs
Zor bir kısılıgım kesınlıkle. Fakat hamılelik donemınde ki kişilıgimle ben bile yeni tanıstım sanki.Hamileliğin duygusallığı hiçbir şeye benzemiyor. Regl döneminden bile daha kötü ve bunu 9 ay yaşıyorsunuz. Erkeklerin bunu anlaması mümkün değil. Kıskançlık duygusu, eşinizin çalışmaması vs bunlarla ilgili sağlıklı muhakeme yapacak durumda değilsiniz şu an. Bunları düşünmeyi erteleyin, dikkatinizi eşinizden başka şeylere vermeye çalışın, oyalanın. Ben 39.haftamdayım şu an ve dönem dönem günlerce ağlama krizi geçirdim. Eşim ne olduğunu soruyor, ağlama sebebim evde kakaonun bitmesi olduğu için utanıp söyleyemiyorumGeçen gün başka bir olay için "bir yemeye o kadar para verilmez" dedi. Benim geçen gün yemek söylememle ilgili imada bulunduğunu düşünüp o kadar çok ağladım ki uykusundan uyandı. Nedenini sorup bir cevap alamayınca alınmaya başladı. (Hiç alakası yokmuş tabii) Bu kadar korkunç ne yapmış olabilirim diye düşünüp bu sefer onlar kızmaya, alınmaya başlıyorlar. Bu yüzden aklınıza olumsuz bir düşünce geldiğinde bunu eşinize açarken sakin olmaya, nazik olmaya çalışın. Son meselenizin de kısa zamanda düzeleceğini düşünüyorum ben
Evden git demişsiniz adam ne yapsın. Size git demiş olsa biz burda yazardık ki kovulduğun yerde durma boşan.
Dogru... Derdınız... Ben olsam belkı bende derdim....
Biraz sakin kalmaya çalışın, o da aklı selim davranır inşallah
herkes sizin evden kovmanıza bu kadar takıp üzerinize geldiği için, bence bu bilgiyi eklediniz. Önceki evliliğinin içki ve kumar yüzünden bittiğini suan şu dk öğrendiniz öyle mi ? İLGİNÇArkadaslar bu arada bu benım 2. Evlılıgım. Ve esımın de 2.evlılıgı. Buraya bu detayı vermek istemedim aslında ama yorumlar cok baskılı gelmeye baslayınca soylemek ıstedım. Onceki evlılıgı de ıckı ve kumar yuzunden bıtmıs.ve ben bunu bugun öğrendim az once ben artık dayanamayıp ailesine herseyı acıklayınca onlarda ona sinirlenip dokulduler. Neden beni yaktınız en basında neden soylemedın ız dedimaslında bıraz bılıyordum ama daha cok kadını kotuledıler bana esımde bana hep durust olunca sandımkı olamayabilir bır baskasıyla olmazda benımle olur aynı sey benım ıcınde gecerlı bende eskı esimle anlasamadım ama 2.ile anlaşabilirim belki ikimizde de eskilere dair pısmanlıklar var akıllanmısızdır demıstim ama sanırım hem kendı adıma hem onun adına yanılmışım.beceremedık.
Uzun süre böyle şeyler yapmamış, kısa zaman öncesine kadar hep yanınızdaymış.. neden onun da bir insan olduğunu ve sabrının sınırsız olmayacağını kabul etmiyorsunuz ?Özrumu dıledım evet hatta bununla bıle yetınecek bır İnsanken nasıl bu hale geldi. Haksız olsam da gelir oper gonlumu alana kadar ugrasırdı ama suan fazlasını beklıyor ego tatmını mı desem ne desem bilemedim.
Arkadaslar merhaba...
Fikirlerinize gerçekten cok ihtiyacım var...
Aslında ıstedıgım fıkır bu evlılıgı kurtarmaktan ziyade 7 aylık gebeliğimin son 2 aylık surecını ne şekilde gecırebılecegim şeklinde... yeni evliyim ve esimle gulum balımken bır anlık sacma bır tartısma sonucu hersey altust oldu...kendımı kandırmak ıstemıyorum da demekkı dıyorum adamın ıcınde varmıs... Suan ıcın baska bır kadın yok en azından buna eminim ama son 1 hafta ıcınde tartıstıgımız zaman gece dısarı cıkıyor. Suan bıle dısarda muhtemelen bı yerlerde ıcıyor.acıkcası bu evlılık bıttı gibi ama ben hamıle halimle bu duruma dayanamıyorum... Aramız cok ıyı iken bır anda boyle olmasını kaldıramıyorum... Bır fıkır verin bna lutfen sureklı tartısma cıkarıyorum cunku hersey bir anda gelişti 1 ay öncesine kadar dizimin dibinden ayrılmazken bugun bunları yasatmasına dayanamıyorum. Gebelıkten dolayı ısten ayrıldım maddı sıkıntılar hepsı ustuste geldı... O cok rhat ama ben psikolojikmen yıkıgım.. Gidecek bır yerım dertlesecek kımsem yokkı bende bıraz kafamı bosaltayım... En sonunda buraya yazmaya karar verdim... Suan bıle evde oglumlayım kucugum uyuyor ve ben tek basıma oylece oturuyorum. Bu surec nasıl gecer lutfen bır fıkır.okadar cok ınce ancak onemli detay varki anlatacak takatim bile yok...
Uğraşamiycam...o zaman kendinizle çelişmeyin ve konu sahibine daha önce beni alıntılayarak yaptığınız "Hamile kadına bebeğine hakaret eden bir adamı savunmanıza inanmıyorum ya!!!! Adam ne b..kmuş ta kadın gönlünü alacak özür dilemiş o bile çok o adamaKonu sahibi bu yorumu dikkate almayınız." şeklindeki yorumu silin madem.
ben sizi uyaramıyorsam siz de benim yorumum hakkında bu hadsizce şeyleri yazamazsınız. kaldı ki ben ilk yorumumu konu sahibine yapmışım siz beni eleştirmişsiniz bu sizin hiç haddinize değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?