- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.321
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Özel pazartesi tekrar gel halen kalp atışı yoksa bekleneni tavsiye etmiyorum mu dedi yoksa pazartesiyi beklemene de mi gerek yok dedi ? Şayet öyleyse dikkat et canım bebek seni zehirleyebilir. Biliyorum çok zor psikolojikmen ama hayırlısı böyleymiş Rabbim ne takdir ederse oKızlar günaydın ben bugün kürtaj olucaktim ya iptal ettim dün eşimin israriyla özele gittim bebek var dedi ama kalp atışı yok dedi kese sekiz haftalık bebek altı haftalık devlete boş gebelik dedi kafam çok karıştı ozlede pazartesi tekrar gel dedi ama beklemeni tavsiye etmiyorum dedi
Ben birşey göremedim maalesefBata 5 gün var sizce ?
Pazartesi günü tekrar gel dedi zehirlenme bir durumu var mı sordum dedi şimdilik yok yani pazartesi günü tekrardan kontrol edecek ben de bazı formlara baktım Google'dan baktım hatta yakınlarım bebeklerin kalp atışını 10 haftalıkken bile duyan var ben de kese 8 bebek 6 kafam çok karışık pazartesi tekrar gideceğimCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Özel pazartesi tekrar gel halen kalp atışı yoksa bekleneni tavsiye etmiyorum mu dedi yoksa pazartesiyi beklemene de mi gerek yok dedi ? Şayet öyleyse dikkat et canım bebek seni zehirleyebilir. Biliyorum çok zor psikolojikmen ama hayırlısı böyleymiş Rabbim ne takdir ederse o
Ah canım inşallah hayırlı haber alırsınPazartesi günü tekrar gel dedi zehirlenme bir durumu var mı sordum dedi şimdilik yok yani pazartesi günü tekrardan kontrol edecek ben de bazı formlara baktım Google'dan baktım hatta yakınlarım bebeklerin kalp atışını 10 haftalıkken bile duyan var ben de kese 8 bebek 6 kafam çok karışık pazartesi tekrar gideceğim
İnşallahAh canım inşallah hayırlı haber alırsın
Bizi de haberdar et olur mu. Benim doktorum da bu ay hocam hiçbir problem yokken niye olmuyor diye sorduğumda sebepsiz infertilite dedi. Bende moral olarak normal değilim. Zaten bu ay da olmazsa aşılamaya geçecekmişizİnşallah
Her doktor farklı diyor canım anlamdim bende yaBizi de haberdar et olur mu. Benim doktorum da bu ay hocam hiçbir problem yokken niye olmuyor diye sorduğumda sebepsiz infertilite dedi. Bende moral olarak normal değilim. Zaten bu ay da olmazsa aşılamaya geçecekmişiz
Canım hormonların yumurta gelişimin falan normal mi? Yumurtan gelişiyor mu?Bizi de haberdar et olur mu. Benim doktorum da bu ay hocam hiçbir problem yokken niye olmuyor diye sorduğumda sebepsiz infertilite dedi. Bende moral olarak normal değilim. Zaten bu ay da olmazsa aşılamaya geçecekmişiz
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah pazartesi bir mucize olur ve bebeğinin sağlıklı kalp atışlarını duyarsın , yeter ki sen iyi ol tekrar nasip eder rabbimHer doktor farklı diyor canım anlamdim bende ya
Amin inşallah canım bana dua edin canımKuzum çok geçmiş olsun inşallah pazartesi bir mucize olur ve bebeğinin sağlıklı kalp atışlarını duyarsın , yeter ki sen iyi ol tekrar nasip eder rabbim
Evet canım klomen kullanıyorum işte bu 4. Ay olacak. Yumurta gelişiyor sonra çatlama ignesi yapıyoruz doktor bir birliktelik saati söylüyor falan. Ama olmuyor işte. En son doktor 4. Ay son daha fazla klomen kullandırmak istemiyorum yine olmazsa aşılamaya geçelim dediCanım hormonların yumurta gelişimin falan normal mi? Yumurtan gelişiyor mu?
Dualarımız seninle kuzumAmin inşallah canım bana dua edin canım
Sağol canımDualarımız seninle kuzum
Neden klomen kullanıyorsun normal şartlarda yumurtan gelişmiyor mu yeteri kadar?Evet canım klomen kullanıyorum işte bu 4. Ay olacak. Yumurta gelişiyor sonra çatlama ignesi yapıyoruz doktor bir birliktelik saati söylüyor falan. Ama olmuyor işte. En son doktor 4. Ay son daha fazla klomen kullandırmak istemiyorum yine olmazsa aşılamaya geçelim dedi
Klomen kullanmaya başlamadan önce sadece 1 ay ilaçsız yumurta takibi yaptık yeteri kadar gelişmediğini söyledi doktor. Sonra da çocuk istediğim gibi zaman kaybı yaşamak istemedim hemen tedaviye başladık işteNeden klomen kullanıyorsun normal şartlarda yumurtan gelişmiyor mu yeteri kadar?
Anladım canım rabbim nasip etsin inşallahKlomen kullanmaya başlamadan önce sadece 1 ay ilaçsız yumurta takibi yaptık yeteri kadar gelişmediğini söyledi doktor. Sonra da çocuk istediğim gibi zaman kaybı yaşamak istemedim hemen tedaviye başladık işte
İnşallah.. sen nasılsın bu arada?Anladım canım rabbim nasip etsin inşallah