- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.301
Ve bence kan ver olmadı az daha bekle öyle ver varsa kanda belli olurHoşbuldumm:) reglimin ikinci günü başka bir sebepten ötürü rontgene girmem gerekiyordu doktor test istemişti negatifti. Fakat regli hala olmayınca araştırmaya düştüm haliyle. Evde kendim test yaptım ama açıkçası çoğu kişi farklı şeyler söylüyor 20 günden önce belli olmaz vs.gibi bilemedim o yüzden. Göğsümden sıvı geldi bu durumu yaşayan var mı bu beni daha da heyecanlandirdi
Ben daha 4 aylık evliyim. Açıkçası böyle bir düşüncemiz yoktu. Korunuyoruz da. Fakat korumalar da yüzde yüz güven vermediği için adetim de gecikince böyle iyice araştırıp kafamı kurcalayan şeyler olunca da iyice koptu ipler bende :)Yaşayanlar var ama ben hiç yaşamadımgerçi bu 3. Denememiz daha yeni sayılırım . Siz ne zamandır istiyordunuz?
Hamile kalmak o kadar basit birşey değil yani bariz şüpheniz varsa bilemem ama korunduğunda ihtimal sıfıra yakınBen daha 4 aylık evliyim. Açıkçası böyle bir düşüncemiz yoktu. Korunuyoruz da. Fakat korumalar da yüzde yüz güven vermediği için adetim de gecikince böyle iyice araştırıp kafamı kurcalayan şeyler olunca da iyice koptu ipler bende :)
Hayirlisi insallah guzel haberler alırsınızBenimde normalde olmaz asla adetten bir hafta önce karın ağrısı ve göğüs ağrısı olur ikisi de Yok ve ben ilk gebelikte ne yaşadıysam aynısını yaşıyorum
Nasıl yaniii neye dayanarak söylediler bunu kese de görünmüştü ama sankiKızlar ben doktora gittim boş gebelik dediler yine pazartesi günü tekrar çağırdılar moralim çok bozuk ikinci defa yaşıyorum
Kese bile zor gözüktü Altan baktılar anca gördüler içerde yarım saaten fazla durdum cerrahlar bile gelip baktılar moralim çok bozukNasıl yaniii neye dayanarak söylediler bunu kese de görünmüştü ama sanki
Kızlar ben doktora gittim boş gebelik dediler yine pazartesi günü tekrar çağırdılar moralim çok bozuk ikinci defa yaşıyorum
Ah canım çok üzüldüm senin adınaKese bile zor gözüktü Altan baktılar anca gördüler içerde yarım saaten fazla durdum cerrahlar bile gelip baktılar moralim çok bozukben belki bir zaman buralarda olmam inşallah hepiniz için hayırlısı olur
Canım sen niye farklı marka test yapmıyorsun kiKızlar baş ağrım ve mide bulantım var çok kötüyüm ya geçmek bilmedi. Acıktım ondan bulanıyordur dedim yemek yedim daha fenayım. Galiba stresten oldu üzüldüm ya
O markadan vardı eczanede uğraşmadım. Bide bu marka yapan çok kişi var memnun olanlar da çok . Olsa çıkardı diye düşünüyorumCanım sen niye farklı marka test yapmıyorsun ki
E çıkmadı değil ki zaten bı çıktı bı cikmadi yani. Bence o zaman kan testi ver sen direkO markadan vardı eczanede uğraşmadım. Bide bu marka yapan çok kişi var memnun olanlar da çok . Olsa çıkardı diye düşünüyorum
Üzülme canım bir daha ki aya inşallah ... Vardır bunda da bir hayr3 gün gecikmeli adet oldum kızlar. Sabah yine test yapmıştım çok silik gördüm yine. Herhalde ya kimyasal yaşadım ya da testlerde sıkıntı var.
Kesinlikle canımÜzülme canım bir daha ki aya inşallah ... Vardır bunda da bir hayr