Gebeliğe hazırlık

gzlkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
83
12
3
27
Sat 10 mart
Bat 8 nisan
Ovülasyon 22 mart pik oldu
21-22-23 mart 3 gün değerlendirdik . Bugün ovülasyon silikleşti . Sizlerde yazın beraber konuşalım henüz çok zaman var beraber bekleyelim bakalım sizler de durum ne kızlar

Sat 10 mart
Bat 8 nisan
Ovülasyon 22 mart pik oldu
21-22-23 mart 3 gün değerlendirdik . Bugün ovülasyon silikleşti . Sizlerde yazın beraber konuşalım henüz çok zaman var beraber bekleyelim bakalım sizler de durum ne kızlar
Merhaba benim de sat 5 mart bat 5 mart 20 mart yumurtlama bu ay hsg çekildim bekliyorum bakalım

Çatlama 21 ya da 22 martta oldu. Bat 4 5 Nisan bekleme sürecindeyim
Ay benimkiyle aynı hemen hemen değerlendirdin mi peki . Üst üste mi arayla mı çatlama öncesini mi sonrasını mı ? Benim çatlama bugün muhtemelen değerlendirdik . Yarında olması gerekiyor mu emin olamıyorum ve yoruldum

2 gün pik gibi oldu iki pikten bir gün önce 2. Pik günü ve çatlama günü oldu hayırlısı artık

Test için erken değil mi? adet gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum ben
Valla hamile miyim değil miyim diye gerilmeye başladım ben de aklımdan çıksın diye yaptım tertemiz negatif çıktı yani siz tabi gecikme olunca yapın daha iyi olur

Gecikirse tekrarlarım tabi ama gelecek gibi belirtileri başladı
Regl belirtisiyle gebelik belirtileri aynı zaten ayırt etmek çok zor. Burda gebelik belirtim şuydu buydu diyenlerin hepsiyle aynı belirtileri yaşadım ama hamile değildim. En belirgin şey adet gecikmesi zaten

Back
X