Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de sat 5 mart bat 5 mart 20 mart yumurtlama bu ay hsg çekildim bekliyorum bakalımSat 10 mart
Bat 8 nisan
Ovülasyon 22 mart pik oldu
21-22-23 mart 3 gün değerlendirdik . Bugün ovülasyon silikleşti . Sizlerde yazın beraber konuşalım henüz çok zaman var beraber bekleyelim bakalım sizler de durum ne kızlar
Hadi inşallah güzel haberler alırız değerlendirdin mi yumurtlama günleriniMerhaba benim de sat 5 mart bat 5 mart 20 mart yumurtlama bu ay hsg çekildim bekliyorum bakalım
Evet canım değerlendirdim iki gündür kasıklarımda ağrı var böyle çok şiddetli değil iğne batar gibiHadi inşallah güzel haberler alırız değerlendirdin mi yumurtlama günlerini
İnşallah döllenme olmuşturrrEvet canım değerlendirdim iki gündür kasıklarımda ağrı var böyle çok şiddetli değil iğne batar gibi
Ay benimkiyle aynı hemen hemen değerlendirdin mi peki . Üst üste mi arayla mı çatlama öncesini mi sonrasını mı ? Benim çatlama bugün muhtemelen değerlendirdik . Yarında olması gerekiyor mu emin olamıyorum ve yoruldumÇatlama 21 ya da 22 martta oldu. Bat 4 5 Nisan bekleme sürecindeyim
Bekleyelim bakalım süreçlerimiz çok yakın belirti olursa haberleşiriz tekrardan2 gün pik gibi oldu iki pikten bir gün önce 2. Pik günü ve çatlama günü oldu hayırlısı artık
Bende seninle aynıyım inşallah hayırlı haberler alırızÇatlama 21 ya da 22 martta oldu. Bat 4 5 Nisan bekleme sürecindeyim
Ben test yaptım benimki negatif maalesef inşallah sizin vardırBende seninle aynıyım inşallah hayırlı haberler alırız![]()
Test için erken değil mi? adet gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum benBen test yaptım benimki negatif maalesef inşallah sizin vardır
Valla hamile miyim değil miyim diye gerilmeye başladım ben de aklımdan çıksın diye yaptım tertemiz negatif çıktı yani siz tabi gecikme olunca yapın daha iyi olurTest için erken değil mi? adet gecikirse öyle test yapmayı düşünüyorum ben
Belki sizin beta hcg yeterli düzeye gelmemiştir daha adet gecikmesi olursa tekrarlayın benceValla hamile miyim değil miyim diye gerilmeye başladım ben de aklımdan çıksın diye yaptım tertemiz negatif çıktı yani siz tabi gecikme olunca yapın daha iyi olur
Gecikirse tekrarlarım tabi ama gelecek gibi belirtileri başladıBelki sizin beta hcg yeterli düzeye gelmemiştir daha adet gecikmesi olursa tekrarlayın bence
Regl belirtisiyle gebelik belirtileri aynı zaten ayırt etmek çok zor. Burda gebelik belirtim şuydu buydu diyenlerin hepsiyle aynı belirtileri yaşadım ama hamile değildim. En belirgin şey adet gecikmesi zatenGecikirse tekrarlarım tabi ama gelecek gibi belirtileri başladı