Hamile olabilir miyim kızlar

Eklentiler

• IMG_7649.webp
    IMG_7649.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
Valla yorumlari okuyordum ama sırf sizin sonucu merak ettigim icin bildirim gelsin diye yaziim dedim.benjmde 13 14 gun var cunku bel ve kasik agrim var bakalim ne olcak ama sizin pozitif cikarsa eger pazartesi bende yapcam 😁
Negatif😊yani hamilelik olsa belirgin çıkardı diye düşünüyorum, flaş tutunca gördüğüm bişey var sadece

Eklentiler

• IMG_7660.webp
    IMG_7660.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 34
Buda dün gece yaptığım artımed, tekrar bakim dedim bununki bile her zamanki kuruma çizgisi gibi değil ikinci çizgi renkli😅ay bütün testler yanıltacak beni buldu😅

Eklentiler

• IMG_7665.webp
    IMG_7665.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 36
Buda dün gece yaptığım artımed, tekrar bakim dedim bununki bile her zamanki kuruma çizgisi gibi değil ikinci çizgi renkli😅ay bütün testler yanıltacak beni buldu😅
Artimed cok yalanci pozitif gosteriyor daha once gazabina ugradim insana umut veriyor

Artimed cok yalanci pozitif gosteriyor daha once gazabina ugradim insana umut veriyor
Evet, 3 farklı marka yaptım ve negatif bence🙂ilk yaptığım marka direk pozitif çıkınca umutlanmıştım ama predictor güvenilir o yüzden negatif😊

Kızlar ben de erken gebelik testi aldım daha 10 gün var ama sabah uyandığımda azıcık kasık ve bel ağrım vardı hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

Kızlar ben de erken gebelik testi aldım daha 10 gün var ama sabah uyandığımda azıcık kasık ve bel ağrım vardı hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Hangi marka aldın canım? Testler Boşuna para tuzağı gibi geliyor artık 2 tane yalancı pozitif gördüm çünkü. Ve dün 3 testi 400küsüre aldım

Hangi marka aldın canım? Testler Boşuna para tuzağı gibi geliyor artık 2 tane yalancı pozitif gördüm çünkü. Ve dün 3 testi 400küsüre aldım
Duratest diye bir marka başka yokmuş zaten öylesine yapılacak gibi varsa da şimdi çıkmaz zaten bi hamile olabilirim bi olamam gibi geliyo değişik bi şey

Duratest diye bir marka başka yokmuş zaten öylesine yapılacak gibi varsa da şimdi çıkmaz zaten bi hamile olabilirim bi olamam gibi geliyo değişik bi şey
Daha önce o markadada yalancı pozitifi gördüm, bi dene bakalım🥰

Kızlar Reglime 4 gün kaldı bugün testim böyle çıktı sizce gebelik ihtimali var mıdır

Eklentiler

• IMG_20250405_114439.webp
    IMG_20250405_114439.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 28
10 gün kala zaten pek sanmıyorum ama işte bi şey dürtüyor en net adet zamanımda olcak bakalım hayırlısı 🥰
Bu arada benim aldığım predictor erken gebelik testi değilmiş normalmiş, diğerleri erken gebelik testi o yüzden şuan umutlandım sanki tekrar🥰

Sanki bi test daha deneseniz iyi olur gibi geldi bana kaset test yanına bi de erken gebelikle deneseniz
İki gün önce yapmıştım böyle çıkmıştı pazartesi tekrarlicam yeniden 😑

Eklentiler

• IMG_20250403_010803.webp
    IMG_20250403_010803.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 27
kızlar ben pazar günü test yaptım reglime 9 gün kala duratestle negatif çıktı bugün karnımda kasıklarımda batma hissi oldu akşamüstüne doğru böyle reglden önce akıntı hissi olur ya öyle oldu bi de sonrasında beyaz şeffaf olmayan bi akıntı gelmiş azıcık iç çamaşırıma doktora gitmiştim enfeksiyonum yoktu sizce belirti olabilir mi kaç gün sonra yapayım bi daha test awox sipariş ettim

Back
X