Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba sat 15 Mart 30 martta ilişki oldu azıcık içe boşalmalı kasıklarım belim ağrıyor gibi psikolojik olabilir bat 15 Nisan bugün az önce erken gebelik yaptım daha reglime 9 gün varken sizce erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı
Düşündükçe zaten belirti çıkıyor yorumlar okuyorum göğüste değişiklikler vs bende yok mesela sadece kasıkta sızı gibi ara ara bi şeyler oluyor belim de biraz ağrıyor 15 Nisan regl günüm beklemekten başka şansım yok
Düşündükçe zaten belirti çıkıyor yorumlar okuyorum göğüste değişiklikler vs bende yok mesela sadece kasıkta sızı gibi ara ara bi şeyler oluyor belim de biraz ağrıyor 15 Nisan regl günüm beklemekten başka şansım yok
Evet evet çok istediğimiz için, aslında gebelik ve regl belirtileri de çok benzer ufak tefek farklar var bizi yanıltan da bu inslalah bizede nasip olur en kısa zamanda en güzelinden
Evet evet çok istediğimiz için, aslında gebelik ve regl belirtileri de çok benzer ufak tefek farklar var bizi yanıltan da bu inslalah bizede nasip olur en kısa zamanda en güzelinden