- 22 Mart 2023
- 53
- 10
- 18
- 22
İnşallah güzel haberler alırızBenimde aynı belirtilerin var yarın adet günüm bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alırızBenimde aynı belirtilerin var yarın adet günüm bekliyorum
İnşallah canım benim testimde freely silik çizgi dün prodoctor marka yaprım oda silikti ama yalancı pozitif falan olur diye korkuyorum çokİnşallah güzel haberler alırız![]()
İşte benimde aynı korkum var maalesef bide hafif akıntım gelince baya korktumİnşallah canım benim testimde freely silik çizgi dün prodoctor marka yaprım oda silikti ama yalancı pozitif falan olur diye korkuyorum çok
İşte benimde aynı korkum var maalesef bide hafif akıntım gelince baya korktumm bide aynı adet olacakmışım gibi ağrımda varİnşallah canım benim testimde freely silik çizgi dün prodoctor marka yaprım oda silikti ama yalancı pozitif falan olur diye korkuyorum çok
Aynen canım bende adet olacak gibitimİşte benimde aynı korkum var maalesef bide hafif akıntım gelince baya korktumm bide aynı adet olacakmışım gibi ağrımda var
Sizce benim gözüküyor mu catlatma iğnesi olmuştum bugün 17. GunumBenimde yumurtlamadan beri kasık ağrım gaz sancım aşırı bide meme hassasiyetim var yarın regl günüm testler silik çizgi çıkıyor
Evet var çizgi hemen mi çıktı
Buda simdiBen sanki hafif silik çizgi görüyorum ama emin değilim
Net bir şekilde belli hayırlı olsun şimdidenBuda simdi
Ay hamilesin canım hayırlı olsun darısı başımaBuda simdi
Bu testin markası neydiBuda simdi
Merhaba benim testimede bakar mısınız?Eki Görüntüle 3570681 merhaba ben bugün 12 de yaptım ilk iki dk ikinci çizgi gözüktü kasıklarda batma var bide şiddetli bel ağrım akşam üstü çok az hafif kahvemsi akıntı geldi sizce gebelik mi yoksa adetim gelir mi bugün adet olmam lazım dı
Silik çizgi var kaç günde yaptınız testi acabaMerhaba benim testimede bakar mısınız?
Ben öylesine yapmıştım aslında, adetime daha 13-14 gün var ama böyle görünce şaşırdımSilik çizgi var kaç günde yaptınız testi acaba
5 dakika bekleyin yazıyordu, tam 5. Dakikada baktım böyleydiSilik çizgi var kaç günde yaptınız testi acaba
Peki hangi marka test kullandınız5 dakika bekleyin yazıyordu, tam 5. Dakikada baktım böyleydi
SoftecBu testin markası neydi
Tam üç senedir bekliyorum kızlar geçen sene Nisan ayında düşük yaptım bir sene geçti çatlatma iğnesi oldum şimdi oldu inanamiyorumNet bir şekilde belli hayırlı olsun şimdiden![]()
PregnAnt diye bir markaPeki hangi marka test kullandınız