Tez zamanda kan da verin hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah aratmasınTam üç senedir bekliyorum kızlar geçen sene Nisan ayında düşük yaptım bir sene geçti çatlatma iğnesi oldum şimdi oldu inanamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tez zamanda kan da verin hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah aratmasınTam üç senedir bekliyorum kızlar geçen sene Nisan ayında düşük yaptım bir sene geçti çatlatma iğnesi oldum şimdi oldu inanamiyorum
Bence baya belli yine regle kadar gün aşırı yapın bence farklı markalarlaPregnAnt diye bir marka
Yarın sabah yapacam predictor express marka test aldım doğru sonuç veriyormuş bu markaBence baya belli yine regle kadar gün aşırı yapın bence farklı markalarla
Benim de reglime 11gün var benim de aklıma soktunuz şimdiden yapmayıYarın sabah yapacam predictor express marka test aldım doğru sonuç veriyormuş bu marka
Bu testle beta nasıl böyle çıktı Allah Allah yaKızlar teste bakarmısınız hemen hiç beklemden çıktı fakat bunun heycanında kan vermeye gittim beta 1 20 çıktı gebelik yok sonrdan kan sonucu yükselir mi
Evet dimii bizde çok şaşırdıkBu testle beta nasıl böyle çıktı Allah Allah ya
Testin markası neydiKızlar teste bakarmısınız hemen hiç beklemden çıktı fakat bunun heycanında kan vermeye gittim beta 1 20 çıktı gebelik yok sonrdan kan sonucu yükselir mi
Başka test yaptınız mı hiç? Bir de kan verdiğiniz yer güvenilir miEvet dimii bizde çok şaşırdık
Ben gördüm var gibi canımKızlar testime bakar mısınız
Days doctorTestin markası neydi
Yok başka test yapmadm artık günümde geçiyor özel hastanede de verdik kanıBaşka test yaptınız mı hiç? Bir de kan verdiğiniz yer güvenilir mi
Ay bende eczanenin önünden geçiyordum öylesine alimde yapim dedim ben şokBenim de reglime 11gün var benim de aklıma soktunuz şimdiden yapmayı![]()
Ya buraya atar mısınız yine merak ederim benAy bende eczanenin önünden geçiyordum öylesine alimde yapim dedim ben şokyarın sabah kalkar kalkmaz test yapacam tekrar, yalancı pozitiften korkuyorum, bu kadar umutlanmışken
Atarım tabikiYa buraya atar mısınız yine merak ederim ben![]()
Valla yorumlari okuyordum ama sırf sizin sonucu merak ettigim icin bildirim gelsin diye yaziim dedim.benjmde 13 14 gun var cunku bel ve kasik agrim var bakalim ne olcak ama sizin pozitif cikarsa eger pazartesi bende yapcamAtarım tabiki![]()
Siz de haber verin olur mu günlerimiz yakın belirtilerimiz benzerValla yorumlari okuyordum ama sırf sizin sonucu merak ettigim icin bildirim gelsin diye yaziim dedim.benjmde 13 14 gun var cunku bel ve kasik agrim var bakalim ne olcak ama sizin pozitif cikarsa eger pazartesi bende yapcam![]()
Sabah kanamam oldu büyük ihtimal kimyasal malesefTez zamanda kan da verin hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah aratmasın![]()
Tmm cnm haber veririmSiz de haber verin olur mu günlerimiz yakın belirtilerimiz benzer![]()