Insallah canim.saglikla kucagina almakta nasip olur ins..yerlesme kanamasiymis demekki oTubaasare
Adet günüm gelmişti kahverengi akıntı ve lekelenme oldu sürekli çok değildi ama bitmiyodu. Adetim 7 gün sürüyo 5. Günüm olmuştu hala geliyodu. Kistten şühpelendim uzun sürdüğü için ya da üşüttüm enfeksiyon vs aklıma bunlar gelmişti :) soğan kürünü uygulamaya karar vermiştim ne olur ne olmaz sabah test yapıp öyle yaparım kürü diye düşündüm sabah uyanıp yaptım hemen ikinci belirdi :) bir tane daha vardı yanılmayayım diye onu da yaptım o da çift :) çok şükür. Bu şekilde öğrendim hemen hastaneye kan vermeye gittik :) inşallah hepinize nasip olsun buralarda bunları paylaşmak :) ♥
Allah razi olsun amin ins cnmÇok teşekkür ederimm ♥inşallah inşallah sizlere de nasip olur.
Sadece dua ettim diyebilirim. Adetten bir gün sonrayı yani 8. Ve 11. 13. 15. Günleri değerlendirdim. Akıntıdan anlıyodum yumurtlamayı bide uygulamadan takip ediyodum. Bir gün arayla değerlendirdik. Önceden kaçırmayalım diye yumurtlamanın her gününü değerlendiriyorukyorucu ve bazen de isteksiz oluyodu tabi bu şekilde. Biraz daha akışına bırakmıştım.
Rabbim inşallah hamile olanlara ve bana sağlıklı hamilelik, sizlere tüm isteyenlere de bu haberi almayı nasip etsin :)
Inşallahhh Allah razı olsun aynen öyleymiş :)Insallah canim.saglikla kucagina almakta nasip olur ins..yerlesme kanamasiymis demekki o
merhabaa bende sanirim pco luyum sadece bir doktor bana oyle dedi digerleri dememisti hormonlarim.dengesiz.duzensizim kist olusuyo cyclo progynova iciyorum size ne ilaci onerdi doktorBen de pcosumdoktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.
Umarim sonuclar guzel cikar kuzum bizimki bu sabah 7 de vericek sperm bakalim somuclar bugun yada yarom cikar yuregim agzimda gerci sonuc ne olursa olsun ameliyat olcak iste insan bir yerden mutlu olmak istiyorRabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin ins canim biz de bu hafta sperm testi yaptiricz insss esim sigarada iciyor bnde korkuyorm ztn
Klomen verdi. Şimdi adet olunca hormon testi vermeye geldim. İnşallah Rabbim bu çabalarımızın karşılığını verirmerhabaa bende sanirim pco luyum sadece bir doktor bana oyle dedi digerleri dememisti hormonlarim.dengesiz.duzensizim kist olusuyo cyclo progynova iciyorum size ne ilaci onerdi doktor
Şimdi test yaptım rabbime şükürler olsun tutmuş allaha hepinize sağlıklı evlat versin inşallah 4. Ovusyon takibimdi hiç bir zaman pes etmeyin yeter ki allah ol desinYapiyorum cnm 2 aydir
Maşallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah bu konuyu actgmdan beri 2.hamilelik haberim masallah devami gelir insŞimdi test yaptım rabbime şükürler olsun tutmuş allaha hepinize sağlıklı evlat versin inşallah 4. Ovusyon takibimdi hiç bir zaman pes etmeyin yeter ki allah ol desin
Ciktimi sonuclar canim bu ameliyati olan cok duyuyorm hayirlisiyla olup biter insUmarim sonuclar guzel cikar kuzum bizimki bu sabah 7 de vericek sperm bakalim somuclar bugun yada yarom cikar yuregim agzimda gerci sonuc ne olursa olsun ameliyat olcak iste insan bir yerden mutlu olmak istiyor
Adet gunun gectimi canim insallah yerlesme kanamasidirTubaasare canım az önce açık pembe akıntım geldi bir iki damla sonra hiçbir şey yok
Maalesef adet oldum kan tahlili bile yaptırdımAdet gunun gectimi canim insallah yerlesme kanamasidir
Iyi yapmissnn canim ozeldemi verdin devlettemiMaalesef adet oldum kan tahlili bile yaptırdımsonuçlarını bekliyorum inşallah tedaviye başlayacağız.
Devlette canımIyi yapmissnn canim ozeldemi verdin devlettemi
E nabizdan bakabilirsn cnm bende vermistim bi araDevlette canım
Takip ediyorum henüz sonuç çıkmadıE nabizdan bakabilirsn cnm bende vermistim bi ara
Hayirli haberler olsn ins canimTakip ediyorum henüz sonuç çıkmadı
İnşallah cümlemiz için Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayirli haberler olsn ins canim
Bugun sabah verdi yarin 4den sonra sonuclari mail olarak atvakmis doktor merakla bekliyoruz bakalim kuzum ciktigi gibi yazarim burayaCiktimi sonuclar canim bu ameliyati olan cok duyuyorm hayirlisiyla olup biter ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?