Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim.saglikla kucagina almakta nasip olur ins..yerlesme kanamasiymis demekki o

Allah razi olsun amin ins cnm

Tubaasare canım az önce açık pembe akıntım geldi bir iki damla sonra hiçbir şey yok

Ben de pcosum doktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.
merhabaa bende sanirim pco luyum sadece bir doktor bana oyle dedi digerleri dememisti hormonlarim.dengesiz.duzensizim kist olusuyo cyclo progynova iciyorum size ne ilaci onerdi doktor

Rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin ins canim biz de bu hafta sperm testi yaptiricz insss esim sigarada iciyor bnde korkuyorm ztn
Umarim sonuclar guzel cikar kuzum bizimki bu sabah 7 de vericek sperm bakalim somuclar bugun yada yarom cikar yuregim agzimda gerci sonuc ne olursa olsun ameliyat olcak iste insan bir yerden mutlu olmak istiyor

merhabaa bende sanirim pco luyum sadece bir doktor bana oyle dedi digerleri dememisti hormonlarim.dengesiz.duzensizim kist olusuyo cyclo progynova iciyorum size ne ilaci onerdi doktor
Klomen verdi. Şimdi adet olunca hormon testi vermeye geldim. İnşallah Rabbim bu çabalarımızın karşılığını verir

Şimdi test yaptım rabbime şükürler olsun tutmuş allaha hepinize sağlıklı evlat versin inşallah 4. Ovusyon takibimdi hiç bir zaman pes etmeyin yeter ki allah ol desin
Maşallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah bu konuyu actgmdan beri 2.hamilelik haberim masallah devami gelir ins

Umarim sonuclar guzel cikar kuzum bizimki bu sabah 7 de vericek sperm bakalim somuclar bugun yada yarom cikar yuregim agzimda gerci sonuc ne olursa olsun ameliyat olcak iste insan bir yerden mutlu olmak istiyor
Ciktimi sonuclar canim bu ameliyati olan cok duyuyorm hayirlisiyla olup biter ins

Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda y akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.5 haziranı yani ovulasyon günü değilde 6 hazirani değerlendirdik.tutma şansı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…