Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastaneye basvuru yaptiginda butun testlerini yaptiriyorlar benim arkadasim da zeynep kamile gitti ordan da cok memnunda ve guzel sonuclar aldi hic vakit kaybetme cunku butun testler icin uzun bi surec gerekiyo ben sadece 3 ay testler icin git gel yaptim

Insallah canimmm ama adet gunun gecmeden test yaoma bence insan uzuluyor yoksa

teşekkür ederim bilgi ve

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben de ya yapmazlarsa diye endişeliydim.. Hemen randevu alacağım adetim başlayınca mı gideyim peki sizce ?? Bi iki güne başlayacak çünkü

Sizin testler temizdir inşallah..

Sizin testler temizdir inşallah..
Adet olunca git mutlaka ben 3. Gunu gitmistim bizde hic bir problem yok sebepsiz yani sadece pihtilasmaya mehil var ama gebe kalmaya engel değilmiş 2 kere asilama yaptirdim tutmadi simdi bende adet olmayi bekliyorum bakalim ne yapicaz

Adet olunca git mutlaka ben 3. Gunu gitmistim bizde hic bir problem yok sebepsiz yani sadece pihtilasmaya mehil var ama gebe kalmaya engel değilmiş 2 kere asilama yaptirdim tutmadi simdi bende adet olmayi bekliyorum bakalim ne yapicaz

Tamam zaten günü yakın giderim bebe aspirini ya da coraspirin vermediler mi??

Merhaba hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. En son 2 ay önce eşimle birlikletlik oldu işinden dolayı şehirdışında geçen ay adet oldum doktora gittim bebek istediğimiz için benden testler istedi adetin 3. Günü hormon testi yapılacaktı fakat bu ay adet olmadım 10 günlük bir geçikmem var hiç ihtimal vermiyorum doktora gittiğim içinde ama gebelik olabilirmi gözükmemiş olabilirmi? Hamileyken ilk ay normal adet olan o kadar fazlaki etrafımda acaba mı diye düşünüyorum fikri olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler

idrar testi yapsana canım

Simdilik kullanmami gerekmiyomus o yuzden gebe kalinca baslicam o ilaclara

Merhaba canım ben gittim zeynep kamile hemen başladılar bütün testleri yapmaya dosya açıp ama süreç biraz uzun bu arada instagramdan bir ürologa eşimin değerlerini attım değerler normal ama bir yıldır gebelik oluşmuyorsa dna hasarına da bakın dedi aklında olsun siz de yaptırın bence sebepsiz infertilite de özellikle bakılması gerekiyormuş..

Selam canım bilmem ki Yarın bat ama sanmıyorum ailemin yanına gittim 1 hafta öyle boş geçti hiç belirti falan da yok sanmam yani yoktur. Sen nasılsın var mı gelişme
Insallah belirtisiz sessz sakin geliyordur bebisin canım benim de geç yumurtlama oldum regli ileri tarihe attı bekliyorum bakalım gelince tüp bebeğe başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…