- 28 Nisan 2019
- 47
- 10
- 18
- 33
Hastaneye basvuru yaptiginda butun testlerini yaptiriyorlar benim arkadasim da zeynep kamile gitti ordan da cok memnunda ve guzel sonuclar aldi hic vakit kaybetme cunku butun testler icin uzun bi surec gerekiyo ben sadece 3 ay testler icin git gel yaptimevet arkadaşımda orada yaptırmış ama tüp konusunda o kadar detaylar var ki bir de erkek faktörü var tabi çok iyi araştırmak gerekiyor benim de aklımda bahçeci ve şişli memorial var biraz para biriktirmek bu arada da araştırmayı düşünüyorum..ben de zeynep kamile gitmweyi düşünüyorum amh ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsem iyi olur diye düşündüm..
yok takip etmedim ama pazar gunu az kan geldi adet oldum ondan sonra daha da gelmedi bende anlamadimPeki ilaci kullanırken ovulasyonla takip ettiniz mi, yumurtlama oldu mu o ay
Insallah canimmm ama adet gunun gecmeden test yaoma bence insan uzuluyor yoksaBende 8 aylık evliyim mart ayında hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı vücudum daha yeni yeni kendini toparladı. Bu ay yumurtlama gününde denedik ama bakalım bat 6 gün sonra yarın erken gebelik testi alıp bakcam İnşAllah vardır
Haklısın ama merak ediyorumInsallah canimmm ama adet gunun gecmeden test yaoma bence insan uzuluyor yoksa
Kendiniii frenleyp beklesen daha iyi ztn 6 gun kalmis diyosnn hem bazen testlerde yaniltici olabiliyor hayal kirikligi olmasnHaklısın ama merak ediyorum
Hastaneye basvuru yaptiginda butun testlerini yaptiriyorlar benim arkadasim da zeynep kamile gitti ordan da cok memnunda ve guzel sonuclar aldi hic vakit kaybetme cunku butun testler icin uzun bi surec gerekiyo ben sadece 3 ay testler icin git gel yaptim
Hastaneye basvuru yaptiginda butun testlerini yaptiriyorlar benim arkadasim da zeynep kamile gitti ordan da cok memnunda ve guzel sonuclar aldi hic vakit kaybetme cunku butun testler icin uzun bi surec gerekiyo ben sadece 3 ay testler icin git gel yaptim
Adet olunca git mutlaka ben 3. Gunu gitmistim bizde hic bir problem yok sebepsiz yani sadece pihtilasmaya mehil var ama gebe kalmaya engel değilmiş 2 kere asilama yaptirdim tutmadi simdi bende adet olmayi bekliyorum bakalim ne yapicazSizin testler temizdir inşallah..
Adet olunca git mutlaka ben 3. Gunu gitmistim bizde hic bir problem yok sebepsiz yani sadece pihtilasmaya mehil var ama gebe kalmaya engel değilmiş 2 kere asilama yaptirdim tutmadi simdi bende adet olmayi bekliyorum bakalim ne yapicaz
Simdilik kullanmami gerekmiyomus o yuzden gebe kalinca baslicam o ilaclaraTamam zaten günü yakın giderim bebe aspirini ya da coraspirin vermediler mi??
Simdilik kullanmami gerekmiyomus o yuzden gebe kalinca baslicam o ilaclara
[/Q
anladım canım gelişmeler den haberdar et..
Selam canım napıyosun var mi bebisŞimdi 23 haziran canım senin kaç? Inşallah düzelir moralini yüksek tut Allah in izniyle gelir o bebiş
idrar testi yapsana canımMerhaba hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. En son 2 ay önce eşimle birlikletlik oldu işinden dolayı şehirdışında geçen ay adet oldum doktora gittim bebek istediğimiz için benden testler istedi adetin 3. Günü hormon testi yapılacaktı fakat bu ay adet olmadım 10 günlük bir geçikmem var hiç ihtimal vermiyorum doktora gittiğim içinde ama gebelik olabilirmi gözükmemiş olabilirmi? Hamileyken ilk ay normal adet olan o kadar fazlaki etrafımda acaba mı diye düşünüyorum fikri olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler
Normalde olsa 10 tane yapmıştımidrar testi yapsana canım
bence bir tane yap negatifse dr git kist falan olabilir boşa zaman kaybetmezsinNormalde olsa 10 tane yapmıştımama şimdi o kadar düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum ya içimden bir türlü yapmak gelmiyor
Selam canım bilmem ki Yarın bat ama sanmıyorum ailemin yanına gittim 1 hafta öyle boş geçti hiç belirti falan da yok sanmam yani yoktur. Sen nasılsın var mı gelişmeSelam canım napıyosun var mi bebis
Insallah belirtisiz sessz sakin geliyordur bebisin canımSelam canım bilmem ki Yarın bat ama sanmıyorum ailemin yanına gittim 1 hafta öyle boş geçti hiç belirti falan da yok sanmam yani yoktur. Sen nasılsın var mı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?