Sadece takviye icin vitamin verildi o kadar 1.derece varikosel var demişlerdi olmado ameliyat yaparız dedi doktor ama eşim istemiyorDoktor soyluyor genelde yani en son care o cekiliyor ondan sonra hamile kalma sansi artiyormus esin tedavi oldumu
Allah sifa versin cnim varikosel ne demek oluyor cok duydumda ne oldugunu bilmiuormSadece takviye icin vitamin verildi o kadar 1.derece varikosel var demişlerdi olmado ameliyat yaparız dedi doktor ama eşim istemiyor
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah canimİki yıldır istiyoruz haftaya rahim filmi çektireceğim il sadece prolaktin biraz yüksekti dostinex kullandım rahim filmimden sonra başlanacak tedaviye
Daha çok yeni evlisin canm. Bence bu kadar kasma.. Biraz rahat bırak kendini.. Benm de ilk bir buçuk yıl olmadı hiç korunmadığımız halde.. Şimdi iki evladım var.. Hatta ikinci bebiş sürpriz olduAyniiiiymisiz canimmmm bizde 14 aylik evliyiz ben gittm onemli bi sorun yoktu hafif pco var dedi esimi goturcem ins
Allah bagislasin canimmm dogru diyosnda insan korkuyor canim yaaDaha çok yeni evlisin canm. Bence bu kadar kasma.. Biraz rahat bırak kendini.. Benm de ilk bir buçuk yıl olmadı hiç korunmadığımız halde.. Şimdi iki evladım var.. Hatta ikinci bebiş sürpriz oldu
Evet hormon testi yaptı canim değerlerin çok normal dedi 1 yıl olmadan tedaviye baslamiyoruz dedi folik asit verdi bunu kullanman yeterli şimdilik dedi. 2 ay denedik olmadı ama herşey normalse olması gerekmez miHormon testi isteyecektir cnm insallah bisey cikmaz hayirli haberlerini bekliyorm
Her sey normal diye olacak bise yok canim Rabbim vermezse hicbir turlu olmazEvet hormon testi yaptı canim değerlerin çok normal dedi 1 yıl olmadan tedaviye baslamiyoruz dedi folik asit verdi bunu kullanman yeterli şimdilik dedi. 2 ay denedik olmadı ama herşey normalse olması gerekmez mi
Bende bu ay ilk defa başladım cyclo progynova ya, siz de bir gelisme var mimerhabaa bende sanirim pco luyum sadece bir doktor bana oyle dedi digerleri dememisti hormonlarim.dengesiz.duzensizim kist olusuyo cyclo progynova iciyorum size ne ilaci onerdi doktor
Tabiki orası öyle ama ne bilim herşey normal siz yapamiyosunuz demis gibi hissettim de o yüzden bu trollerinHer sey normal diye olacak bise yok canim Rabbim vermezse hicbir turlu olmaz
adetlerim duzene girdi tam gununde oluyorum iki ay kullandim daha insallah birakinca da duzenli kalir eskiye geri donuyo diyorlarBende bu ay ilk defa başladım cyclo progynova ya, siz de bir gelisme var mi
Bende kimyasal gebelik olup bittiMaşallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah bu konuyu actgmdan beri 2.hamilelik haberim masallah devami gelir ins
Merhabalar istanbulda bahceci tup bebek merkezi cok iyi nerdeyse giden herkes cok memnun ama ben devlete gidiyorum en azindan tup bebek raporu cikana kadar.. umraniye kadin doguma gidiyorum bu arada tahlillere asilamalara para odemiyorum ozellerde cok pahaliMerhaba kızlar
Bende 8 yıllık evliyim. ilk seneler hemen çocuk olacakmış gibi istemedik borç harç falan vardı. 5.yıl korunmayı bıraktık ilk ayda hemen hamile kaldım ama erken düşük yaşadım gelişmedi tutunamadı..3yıldır da olmuyor..bu 3 yılda düşükten 6 ay kadar sonra hemen gittim olmuyor diye hormonlara bakıldı yumurta takibi yapıldı olmadı..eşim gitti değerleri düşük çıktı..sonra şehir değiştirdik başka dr varikosel var dedi ameliyat oldu ameliyattan sonra 1 yıl sonra gerçek etkisi görülür dediler.. sigarayı bıraktırdım.1 yıl oldu hala yok..yaşımda baya oldu artık tüp yaptırmayı düşünüyorum korona patladı..
sizlerle hem dertleşmek hem tecrübe paylaşımı yapmak istedim.
tek doktorla kalmayın.
ben şimdi tüpe hazırlanmak için vitamin araştırırken kadınların kullanması gerektiğini öğrendm. q10 içerikli antioksidan içmemiz gerekiyormuş. arkadaşıma vinelac vermişlerdi ben solgar female aldım ne kadar kullanacağım belli değil doğal olsun diye eşime bir ton vitamin aldım.
gittiğiniz doktorları memnun kalanınız varsa paylaşalım.ben istanbuldayım.
Merhabalar istanbulda bahceci tup bebek merkezi cok iyi nerdeyse giden herkes cok memnun ama ben devlete gidiyorum en azindan tup bebek raporu cikana kadar.. umraniye kadin doguma gidiyorum bu arada tahlillere asilamalara para odemiyorum ozellerde cok pahali
Hakkiniza hayirlisi olsun canim benim Rabbim saglikla bir sekilde gebe kalmani nasip eder insallahBende kimyasal gebelik olup bitti
5 yil cok uzun bir sure canimmm korunmak icin malesfki hemen olacak zannediyordk ama Rabbim vermeyince olmuyor iste Rabbim hayirli zamanda hayirli bebisler nasip etsn insMerhaba kızlar
Bende 8 yıllık evliyim. ilk seneler hemen çocuk olacakmış gibi istemedik borç harç falan vardı. 5.yıl korunmayı bıraktık ilk ayda hemen hamile kaldım ama erken düşük yaşadım gelişmedi tutunamadı..3yıldır da olmuyor..bu 3 yılda düşükten 6 ay kadar sonra hemen gittim olmuyor diye hormonlara bakıldı yumurta takibi yapıldı olmadı..eşim gitti değerleri düşük çıktı..sonra şehir değiştirdik başka dr varikosel var dedi ameliyat oldu ameliyattan sonra 1 yıl sonra gerçek etkisi görülür dediler.. sigarayı bıraktırdım.1 yıl oldu hala yok..yaşımda baya oldu artık tüp yaptırmayı düşünüyorum korona patladı..
sizlerle hem dertleşmek hem tecrübe paylaşımı yapmak istedim.
tek doktorla kalmayın.
ben şimdi tüpe hazırlanmak için vitamin araştırırken kadınların kullanması gerektiğini öğrendm. q10 içerikli antioksidan içmemiz gerekiyormuş. arkadaşıma vinelac vermişlerdi ben solgar female aldım ne kadar kullanacağım belli değil doğal olsun diye eşime bir ton vitamin aldım.
gittiğiniz doktorları memnun kalanınız varsa paylaşalım.ben istanbuldayım.
Peki ilaci kullanırken ovulasyonla takip ettiniz mi, yumurtlama oldu mu o ayadetlerim duzene girdi tam gununde oluyorum iki ay kullandim daha insallah birakinca da duzenli kalir eskiye geri donuyo diyorlar
5 yil cok uzun bir sure canimmm korunmak icin malesfki hemen olacak zannediyordk ama Rabbim vermeyince olmuyor iste Rabbim hayirli zamanda hayirli bebisler nasip etsn ins
Rabbimin takdiri canim ama artk.cok cogaldi bu olmama durumu o yuzden korunma suresini uzun tutmakta iyi degil gec kalmis olabiliyorsn bazi seylere yasin kac buaradaEvet canım olmayınca insan anlıyor nasıl cahillik ettiğini..Öte yandan çevremde benim gibi uzun süre korunup hamile kalıp çocuk doğuranlar var kısmet işi diyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?