Karar verdiniz mı canım inşallah gerek kalmaz belki bebiş olurInsallah belirtisiz sessz sakin geliyordur bebisin canımbenim de geç yumurtlama oldum regli ileri tarihe attı bekliyorum bakalım gelince tüp bebeğe başlıcaz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar verdiniz mı canım inşallah gerek kalmaz belki bebiş olurInsallah belirtisiz sessz sakin geliyordur bebisin canımbenim de geç yumurtlama oldum regli ileri tarihe attı bekliyorum bakalım gelince tüp bebeğe başlıcaz
![]()
Ahh keşke canım yaaKarar verdiniz mı canım inşallah gerek kalmaz belki bebiş olurben sanmıyorum canım ya olsa hissederim diye düşünüyorum
![]()
Hayırlısı inşallah ikimiz içinde canım direk tip bebeğe mı başlayacaksınız hani önce aşılama falan yapılıyo galiba çok da bilmiyorum ama denediniz mı hiçAhh keşke canım yaa. Ahhaha insallah hissetmeyenlerden olursun bana da haber verirsin
![]()
Denedik kuzum 1 kere ama hareketlilikte sorunumuz var ya ondan doktor aşılamanın etksii olmaz dedi 2. Yi denemeyelim dedik biz de tüp bebek mantıklı geldi çok da tedirginim gerçi nasıl oluyor falanHayırlısı inşallah ikimiz içinde canım direk tip bebeğe mı başlayacaksınız hani önce aşılama falan yapılıyo galiba çok da bilmiyorum ama denediniz mı hiç
Inşallah kolaylıkla olur canım tedirgin olma Allah yardimciniz olsun hemen bebisiniz olsun inşallah ❤Denedik kuzum 1 kere ama hareketlilikte sorunumuz var ya ondan doktor aşılamanın etksii olmaz dedi 2. Yi denemeyelim dedik biz de tüp bebek mantıklı geldi çok da tedirginim gerçi nasıl oluyor falan![]()
Sağol kuzumInşallah kolaylıkla olur canım tedirgin olma Allah yardimciniz olsun hemen bebisiniz olsun inşallah ❤
Yaa hadi insallah kuzum olur mu olurBugün bat günü birgün öncesinden leke olurdu olmadı da acaba bebiş olabilir mı diye düşünmeye başladımRegen_
Evde test yok canım alayım olmazsa ama çok da umutlanmak da istemiyorum düzensizlik falan olursa diyeYaa hadi insallah kuzum olur mu olurvar mi test evde
Ama sen gecen sefer erken olmustun sanki.. kendini çok umutlandırmadan test yap tamam mı... akintı durumun nasil pekiEvde test yok canım alayım olmazsa ama çok da umutlanmak da istemiyorum düzensizlik falan olursa diye
Evet en güzeli biran önce test yapmak canim haklisin. Normal aslında akıntıda çok farklı birşey hissetmedim. Ama ailemin yanına gittim demiştim ya hava değişikliği falan oldu belkide ondan gecikecektir o da olabilirAma sen gecen sefer erken olmustun sanki.. kendini çok umutlandırmadan test yap tamam mı... akintı durumun nasil peki
Test al yap bakalım kuzum insallah hamileyim diye etiketlersin beni inan demin ki bildirimde öyle hissettim hamilede etiketlemissin gibi inşallah güzel haberle gelEvet en güzeli biran önce test yapmak canim haklisin. Normal aslında akıntıda çok farklı birşey hissetmedim. Ama ailemin yanına gittim demiştim ya hava değişikliği falan oldu belkide ondan gecikecektir o da olabilir
Ya hadi insallah hayirlisi olsunTest al yap bakalım kuzum insallah hamileyim diye etiketlersin beni inan demin ki bildirimde öyle hissettim hamilede etiketlemissin gibi inşallah güzel haberle gel![]()
Attğın icin gelmiste olabilir bebisin en iyisini yapmışsınYa hadi insallah hayirlisi olsunaksam yapayım da bakalım ne çıkacak. Tam sınava odaklandim diyetisyen gitmeye başladım kafamdan attım şu bi kaç aylık diyordum şimdi kafam karıştı yine
![]()
Inşallah kuzum yaAttğın icin gelmiste olabilir bebisin en iyisini yapmışsın![]()
Prolaktin yüksek. Onun düşürülmesi lazım süt hormonları prolaktin. Benimde 58 di destonex diye bi ilac verd doktor 4 adet kullandm haftada 1 tane minik bisey. Hemen 1 e düsmüstü. Oda engel oluyor süt korur derlerya onun gibi bisey süt hormnları calısıyor yüksek cıkıyor. Onu ihmal etmeyin doktorunuz nasıl söylemediYarın gideceğim inşallah eşimden de test istediler sperm testi verecek ona göre ilaç verecekler. Büyük ihtimalle sıkıntı bende![]()
insallah ilaç verir ve hormonlarım düzelir
benim için de dua edin inşallah
![]()