• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah belirtisiz sessz sakin geliyordur bebisin canım 🤲🏻 benim de geç yumurtlama oldum regli ileri tarihe attı bekliyorum bakalım gelince tüp bebeğe başlıcaz 🤷🏻‍♀️
Karar verdiniz mı canım inşallah gerek kalmaz belki bebiş olur 😍 ben sanmıyorum canım ya olsa hissederim diye düşünüyorum 😂

Ahh keşke canım yaa 🤲🏻. Ahhaha insallah hissetmeyenlerden olursun bana da haber verirsin :KK68:
Hayırlısı inşallah ikimiz içinde canım direk tip bebeğe mı başlayacaksınız hani önce aşılama falan yapılıyo galiba çok da bilmiyorum ama denediniz mı hiç

Hayırlısı inşallah ikimiz içinde canım direk tip bebeğe mı başlayacaksınız hani önce aşılama falan yapılıyo galiba çok da bilmiyorum ama denediniz mı hiç
Denedik kuzum 1 kere ama hareketlilikte sorunumuz var ya ondan doktor aşılamanın etksii olmaz dedi 2. Yi denemeyelim dedik biz de tüp bebek mantıklı geldi çok da tedirginim gerçi nasıl oluyor falan :KK17:

Denedik kuzum 1 kere ama hareketlilikte sorunumuz var ya ondan doktor aşılamanın etksii olmaz dedi 2. Yi denemeyelim dedik biz de tüp bebek mantıklı geldi çok da tedirginim gerçi nasıl oluyor falan :KK17:
Inşallah kolaylıkla olur canım tedirgin olma Allah yardimciniz olsun hemen bebisiniz olsun inşallah ❤

Merhaba 9 aydır evliyim. Polikistik over var bende hiç korunmadim olmuyor iki kez klomen denedik yumurta büyümedi 😔 gonalf iğne kullandım 9 gün doz yetersiz geldi üç yumurta oluştu 9-10-11 mm çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. Günüm test yaptım negatif ne gelen var ne giden zaten bu aydan da ümidim yoktu adetim inşallah çok gecikmez hayırlısı olsun hepimiz için

Merhaba kızlar. Şöyle kısaca özet geçeyim. Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. Kendim hesapladım yalnız test kullanmadım. Genelde duzenli olur regli ama tabi yanılmış olabilirim. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım? Şuan ağrım da var kasığım da. Bir umut ediyorum bir yapma diyorum kendime 😔

Ama sen gecen sefer erken olmustun sanki.. kendini çok umutlandırmadan test yap tamam mı... akintı durumun nasil peki
Evet en güzeli biran önce test yapmak canim haklisin. Normal aslında akıntıda çok farklı birşey hissetmedim. Ama ailemin yanına gittim demiştim ya hava değişikliği falan oldu belkide ondan gecikecektir o da olabilir

Evet en güzeli biran önce test yapmak canim haklisin. Normal aslında akıntıda çok farklı birşey hissetmedim. Ama ailemin yanına gittim demiştim ya hava değişikliği falan oldu belkide ondan gecikecektir o da olabilir
Test al yap bakalım kuzum insallah hamileyim diye etiketlersin beni inan demin ki bildirimde öyle hissettim hamilede etiketlemissin gibi inşallah güzel haberle gel 😍🤲🏻🤲🏻

Test al yap bakalım kuzum insallah hamileyim diye etiketlersin beni inan demin ki bildirimde öyle hissettim hamilede etiketlemissin gibi inşallah güzel haberle gel 😍🤲🏻🤲🏻
Ya hadi insallah hayirlisi olsun 😍 aksam yapayım da bakalım ne çıkacak. Tam sınava odaklandim diyetisyen gitmeye başladım kafamdan attım şu bi kaç aylık diyordum şimdi kafam karıştı yine 😂

Kızlar napiyosunuz var mi yeni gelismeler????? Benim adete 2 gun kaldi bakalim

Yarın gideceğim inşallah eşimden de test istediler sperm testi verecek ona göre ilaç verecekler. Büyük ihtimalle sıkıntı bende :KK43: :kızgın:insallah ilaç verir ve hormonlarım düzelir 🙏 benim için de dua edin inşallah 😍
Prolaktin yüksek. Onun düşürülmesi lazım süt hormonları prolaktin. Benimde 58 di destonex diye bi ilac verd doktor 4 adet kullandm haftada 1 tane minik bisey. Hemen 1 e düsmüstü. Oda engel oluyor süt korur derlerya onun gibi bisey süt hormnları calısıyor yüksek cıkıyor. Onu ihmal etmeyin doktorunuz nasıl söylemedi

Merhaba🙋‍♀️ 10 aylık evliyim. Evliliğimizin ilk 2 ayı cinsel birliktelik yaşayamadık sonrasında bu korkuyu aştım burada ki arkadaşlar sayesinde 🤗 sonrasında tek isteğim gebelik oldu. Fakat 8 aydır gebe kalamadım. 2 günde 1 birliktelik yaşıyoruz. Bende hormon bozukluğu var bunun tedavisini bekarken gördüm fakat düzelmedi. Hala ilaç kullanmadan gelmiyor tarlusal kullanıyorum. Bunun etkisi olabileceğini dusunuyorum. Devlet hastanesine gittim gebelige engel bir durum olmadigini söylediler fakat olmuyor.. benim gibi hormon bozukluğu yaşayan ve adeti uzun süre ilac kullanmadan gelmeyen arkadaşlar gebe kalabildiniz mi acaba ? Rabbim kimsenin kucağını bos bırskmasın insallah 🕊

Back
X