Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim c life macun var onu duydunmu hic adet duzensizligine ve bircok seye iyi geliyor diyorlar

Canım merhaba
14 aydır evliyiz.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz.
Martta bi düşük yaptım
Bu ay yine değerlendirdik...
Bat 5 temmuz...
2 günüm kaldı. Benim içinde dua eder misin

Kuzum benim geldi ne yazık ki reglim bu ay da olmadı öbür aya kaldı bakalım gittin mi doktora bebis kac haftalıkmış
Ya önümüzdeki ay gelsin o inşallah o zaman bebiş gittim kuzum da daha çok küçük keseyi falan görmedim zaten beta takip ediliyor işte şimdilik sadece

Ya önümüzdeki ay gelsin o inşallah o zaman bebiş gittim kuzum da daha çok küçük keseyi falan görmedim zaten beta takip ediliyor işte şimdilik sadece
Tabi daha erkendir kuzum kese icin... beta değerin sağlıkla güzelce artsın inşallah keseyide haftaya görürsün sonra kalp atısı falan derken her ay heyecanla gecicek kuzum

Artık çok yoruldum...
Çok ama çok yoruldum...
neden benim bebeğim olmuyor.
Başkaları yanlışlık ile hamile kalırken.
Her sey bir imtihannnn Rabbim diyor insan her istedigini elde edeceginimi sanir diye aynen oyle hayat bu herkesin sinavi farklii her istedgmzi elde edemeyz Rabbim izin vermedkce yaprak bile kimildamazz herseyin hayirlisini isteyip dua edecegz Zamani gelince bizimde yuzumuz gulucek ins

Umarım..
Allah beni bu sınavdan geçirsin.
Artık yalvarıyorum geçirsin.

Senin adina cok sevindim bende bu ay 3. Aşilamami yaptircam insallah guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…