Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende istiyorum geçen ay doktora gittim .reglin 3. Günü gel bı bakalım değerlerine dedi yarın 3. Günüm yarın gidicem bakalım ne dicek..

Gelismeleri yaz cnm

Bende bir buçuk senedir evliyim korunuyorduk korunmayı bırakınca hemen olur zannedenlerdendim ne yazıkki 10 ay oldu korunmayı bırakalı 4 Haziran adet tarihimdi. Çok az lekelenme şeklimde oldu kahverengi açık pembe akıntı oldu üç dört gün sürdü erken gebelik testi yaptım bir umut belki yerleşme kanamasıdır diye ma mafi gebelik yokmuş negatifti sonuç . Bende aç karnına bal tarçın çörekotu ve hayıta başladım iki gün oluyor . Daha önce doktora gittiğimde fsh 11 çıkmıştı virüs yüzünden sonucumu öğrendikten sonra hiç gidemedim 6 gün sonra randevum var inşallah bu ay gebelik olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah

Amim canim benim insallah Rabbim hepimize nasip eder gelismeleri yaz insallah buraya

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sizlere umut olmak istedim kk girip yorumlari okurdum benim durumumda olan var mı diye burda biliyorum benim gibi bir sürü kadın vardır basımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istedim. 5 senelik evliyim pko hastasıyım 3 senedir bebek istiyoruz rahim filmi cektirdim temiz cıktı rahimde sıkıntı yoktu yumurtalarım çatlamıyordu 2 ay klomen kullandım 2 aşılama tedavisi gördüm negatif sonuçlandı tüp bebek için merkez aramaya başladık bulduk ön görüşme yapıldı muaye oldum adetimin 2.ci günü gidip tüp bebek tedavisine başlayacaktık 5000 tl kapora verdik ve bu ay ilk defa heyecanli birsekilde adet olmayi bekledim 10 gun gecikmem oldu ve rabbim bu ramazan ayında nasip etti tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim rabbim burdaki herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah dualarımdasınız düne kadar Bnde bu formlara girip en ufak bi umut kırıntısı arıyordum arkadaşlar bol bol dua edin rabbim ne zaman uygun görüyorsa o zaman nasip ediyor ve umudumuzu hiç bir zaman kaybetmetin

Canim hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insss bizede nasip etsn umut her zmn olmalida insan bazen uzuluyor ama dedgn gbi herseyin bi zamani var

Canim hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insss bizede nasip etsn umut her zmn olmalida insan bazen uzuluyor ama dedgn gbi herseyin bi zamani var
Amin canım benim teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerdende yakında güzel haberler alırız

Merhabalar bende yeni 1 yilimi doldurdum yaklasik 4aydir da cocuk istiyoruz ama nasip olmadi genellikle yumurtalama gunlerimi degerlendiriyorum 3 ay folik asit kullandim ama bu ay kullanmadim haziran ayinin bat gunu geldi kirmizlar da geldi yeni bat gunum 07.07 insallah ugurlu gelir temmuz ayi

Amin canım benim teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerdende yakında güzel haberler alırız
Insallah cnm bizde bir gun senin dedgn gbiii buralara mutlu haber vermek icin girerz

Hosgeldn cnmm hadi insallah hayirli haberlerini bekliyorz

İki yıldır istiyoruz haftaya rahim filmi çektireceğim il sadece prolaktin biraz yüksekti dostinex kullandım rahim filmimden sonra başlanacak tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…