Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sonuçlarım hiç iyi olan hormonum yok galibaa nerelereee gideeyimm

Eklentiler

• IMG_20200609_181859.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 46
Ayy merhabaa konuyu gordum kostum geldimm 14 aylık evliyiz 10 aydır düşünüyoruz fakat eşim kaptan ve her zaman yanımda olamıyor yumurtlama dönemine denk gelmemiz çok zor ovulsayon test takipiyle 3 defa değerlendirdik fakat gebelik yok Doktora gittim 1 hafta oldu 2 tane ilaç verdi gebeliği kolaylaştırması için vitamin sanırım adetimin 3. Gunu hormon testi istedi adetim bittikten sonrada rahim filmi var esim gelincede spermegrom testi istedi bende durumlar boyle

Tamam canım çok teşekkür ederim
Somuclari aldik moefoloji ve sperm sayisindaki dusukluk hala ayni ve p.tesi ameliyat oluyor canim kocaam amleiyatdan sonra takviye vitaminle devam sonrasi allah kerim bakalim bol bol dua edin neolur kimseye anlatamiyorum akraba arkadas kimse bilmiyor icimi bile dokemiyorum urdan baska valla☺

Aynı şekilde ben de kimseye anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce sifamizi versin Rabb'im. Hayirsiyla sağ salim kavuşalım bebeklerimize

Kuzum anlamadim ben sonuclari tam doktor ne dedi
Yarın gideceğim inşallah eşimden de test istediler sperm testi verecek ona göre ilaç verecekler. Büyük ihtimalle sıkıntı bende insallah ilaç verir ve hormonlarım düzelir benim için de dua edin inşallah

Insallah ciddi aşilamicak bir sorun yoktuk kuzum,Umut herzaman vardir cok guzel olicak hersey insallah yanliz degilsin unutma

2 yıllık evliyim 1 seneyi geçti deniyoruz olmuyor randevu aldım doktora
Bnde 1 bçk senelik evliyim nerdeyse 1 sene olucak deniyoruz hala ama olmadı bi kaç araştırmama göre olumsuzlukların çoğu pskolojik olabiliyomuş bilginiz olsun

Adet oldum maalesef demekki yumurtlama gününde ilişkide olsa olmayınca olmuyormuş
Kuzum olacağı varsa tek ilişkide bile oluyor. Rabbimin elbet bir bildiği vardır. Sen hormon testi yaptır inşallah. Bir hormonda bile sıkıntı olsa olmayabiliyor.

Kuzum olacağı varsa tek ilişkide bile oluyor. Rabbimin elbet bir bildiği vardır. Sen hormon testi yaptır inşallah. Bir hormonda bile sıkıntı olsa olmayabiliyor.
Kan testi yaptırdığımda baktı sanırım bişey yok sağlamsın dedi doktor sanırım çok takınca stres yapınca olmuyor bide ben herşeyi kafama takan biriyim

Altında toplandığımız kaçıncı başlık kim bilir.
Ben 5.5 yıllık evliyim ve başından beri istiyoruz. 3.5 yıl sonra hamile kaldım dış gebelikti sonlandırıldı. Ondan 3 ay sonra yine hamile kaldım ve 21 haftalık kaybettim. 2018 aralıkta, hamile kalamadım bir daha. Bende pko var iki hamileliğide ilaçla kaldım. Öncesinde aşılama denesik tutmadı. Oğlumu kaybettikten sonra aşılama deneyecektik yumurta bile oluşmadı. ☹ eylül 2019da bıraktım bende ve bir gece karar verdim mide küçültme ameliyatı oldum pkoda kilo zarar diyetle veremedim bende.
Kasımda ameliyat oldum şimdide 1 yıllık korunma sürecinin bitmesini bekliyorum. 6 ay anca bitti.
Allah bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yokluğuda acısıda çok zor. Ama zamanla acıya alışıyorsun ☹

Kan testi yaptırdığımda baktı sanırım bişey yok sağlamsın dedi doktor sanırım çok takınca stres yapınca olmuyor bide ben herşeyi kafama takan biriyim
Stres de etkili inşallah olacak kuzum sabret. Bak ne güzel hiçbir şeyin yokmuş.

Başın sağ olsun inşallah Rabbim yokluğunu vermesin. Bol bol dua et. Bunların hepsi imtihan inşallah Rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder

Sağol canım amin inşallah. Tek tesellim dua zaten.
Elimizden bundan başka bir şey gelmiyor çünkü. En azından birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz, kimselere anlatamadiklarimizi. Mora olarak iyi geliyor inşallah sizin için de dua edicem

Elimizden bundan başka bir şey gelmiyor çünkü. En azından birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz, kimselere anlatamadiklarimizi. Mora olarak iyi geliyor inşallah sizin için de dua edicem
Allah razı olsun zaten bu kk olmasa ne yapardım bilmiyorum. Anlamayan anlamıyor üzüldüm çok ağladım ama anlatamamdım çünkü anlatmaya başladım a canım yaşın genç yüne olur diyorlar. Yine olurda aynı okur mu? Rahimağzı yetmezliğinden kaybettim hamile kalırsam birgün 12 haftalıkken dikiş atılma durumu var ve yatağa bağlı kalmam gerekicek bakıcak kimsem yok. Bir daha olsa diyorlar ama nasıl olucak bilen yok. Korka korka geçicek günler. Bunlar hamile kalabilirsem olucak ama hamile bile kalamadım ki. Kilo vermem sayesinde olursa belki. Allah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…