Ayy merhabaa konuyu gordum kostum geldimmKizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah
Beklenen adet tarihleri(Bat)
Tuba953328 Haziran
Besra0913 Haziran
Somuclari aldik moefoloji ve sperm sayisindaki dusukluk hala ayni ve p.tesi ameliyat oluyor canim kocaamTamam canım çok teşekkür ederim
Kuzum anlamadim ben sonuclari tam doktor ne dediKızlar bu sonuçlarım hiç iyi olan hormonum yok galibaanerelereee gideeyimm
Aynı şekilde ben de kimseye anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallahSomuclari aldik moefoloji ve sperm sayisindaki dusukluk hala ayni ve p.tesi ameliyat oluyor canim kocaamamleiyatdan sonra takviye vitaminle devam sonrasi allah kerim bakalim bol bol dua edin neolur kimseye anlatamiyorum akraba arkadas kimse bilmiyor icimi bile dokemiyorum urdan baska valla☺
Yarın gideceğim inşallah eşimden de test istediler sperm testi verecek ona göre ilaç verecekler. Büyük ihtimalle sıkıntı bendeKuzum anlamadim ben sonuclari tam doktor ne dedi
Yaaaa İnsAllah canimyaa zamanlarımız aynı resmenİnşallah bu ay dan bende umutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah bizide çok bekletmesin inşallah bu ay o güzelhaberi alırız
Insallah ciddi aşilamicak bir sorun yoktuk kuzum,Umut herzaman vardir cok guzel olicak hersey insallahYarın gideceğim inşallah eşimden de test istediler sperm testi verecek ona göre ilaç verecekler. Büyük ihtimalle sıkıntı bendeinsallah ilaç verir ve hormonlarım düzelir benim için de dua edin inşallah
Bnde 1 bçk senelik evliyim nerdeyse 1 sene olucak deniyoruz hala ama olmadı bi kaç araştırmama göre olumsuzlukların çoğu pskolojik olabiliyomuş bilginiz olsun2 yıllık evliyim 1 seneyi geçti deniyoruz olmuyor randevu aldım doktora
Bnde 1 bçk yıllk evliyim nerdeyse 1 sene llucak deniyoruz olmadı ama pskolojik etkisi olabiliyomuş doktorum öle sölenişti2 yıllık evliyim 1 seneyi geçti deniyoruz olmuyor randevu aldım doktora
Adet oldum maalesef demekki yumurtlama gününde ilişkide olsa olmayınca olmuyormuşBelli olmaz sen daha fazla gecikirse testleri tekrarla
Allah razı olsunInsallah ciddi aşilamicak bir sorun yoktuk kuzum,Umut herzaman vardir cok guzel olicak hersey insallahyanliz degilsin unutma
Kuzum olacağı varsa tek ilişkide bile oluyor. Rabbimin elbet bir bildiği vardır. Sen hormon testi yaptır inşallah. Bir hormonda bile sıkıntı olsa olmayabiliyor.Adet oldum maalesef demekki yumurtlama gününde ilişkide olsa olmayınca olmuyormuş
Kan testi yaptırdığımda baktı sanırım bişey yok sağlamsın dedi doktor sanırım çok takınca stres yapınca olmuyor bide ben herşeyi kafama takan biriyimKuzum olacağı varsa tek ilişkide bile oluyor. Rabbimin elbet bir bildiği vardır. Sen hormon testi yaptır inşallah. Bir hormonda bile sıkıntı olsa olmayabiliyor.
Altında toplandığımız kaçıncı başlık kim bilir.Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah
Beklenen adet tarihleri(Bat)
Tuba953328 Haziran
Besra0913 Haziran
Stres de etkiliKan testi yaptırdığımda baktı sanırım bişey yok sağlamsın dedi doktor sanırım çok takınca stres yapınca olmuyor bide ben herşeyi kafama takan biriyim
Başın sağ olsun inşallahAltında toplandığımız kaçıncı başlık kim bilir.
Ben 5.5 yıllık evliyim ve başından beri istiyoruz. 3.5 yıl sonra hamile kaldım dış gebelikti sonlandırıldı. Ondan 3 ay sonra yine hamile kaldım ve 21 haftalık kaybettim. 2018 aralıkta, hamile kalamadım bir daha. Bende pko var iki hamileliğide ilaçla kaldım. Öncesinde aşılama denesik tutmadı. Oğlumu kaybettikten sonra aşılama deneyecektik yumurta bile oluşmadı. ☹ eylül 2019da bıraktım bende ve bir gece karar verdim mide küçültme ameliyatı oldum pkoda kilo zarar diyetle veremedim bende.
Kasımda ameliyat oldum şimdide 1 yıllık korunma sürecinin bitmesini bekliyorum. 6 ay anca bitti.
Allah bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yokluğuda acısıda çok zor. Ama zamanla acıya alışıyorsun ☹
Sağol canım amin inşallah. Tek tesellim dua zaten.Başın sağ olsun inşallahRabbim yokluğunu vermesin. Bol bol dua et. Bunların hepsi imtihan inşallah Rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder
Elimizden bundan başka bir şey gelmiyor çünkü. En azından birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz, kimselere anlatamadiklarimizi. Mora olarak iyi geliyorSağol canım amin inşallah. Tek tesellim dua zaten.
Allah razı olsun zaten bu kk olmasa ne yapardım bilmiyorum. Anlamayan anlamıyor üzüldüm çok ağladım ama anlatamamdım çünkü anlatmaya başladım a canım yaşın genç yüne olur diyorlar. Yine olurda aynı okur mu? Rahimağzı yetmezliğinden kaybettim hamile kalırsam birgün 12 haftalıkken dikiş atılma durumu var ve yatağa bağlı kalmam gerekicek bakıcak kimsem yok. Bir daha olsa diyorlar ama nasıl olucak bilen yok. Korka korka geçicek günler. Bunlar hamile kalabilirsem olucak ama hamile bile kalamadım ki. Kilo vermem sayesinde olursa belki. Allah nasip eder inşallahElimizden bundan başka bir şey gelmiyor çünkü. En azından birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz, kimselere anlatamadiklarimizi. Mora olarak iyi geliyorinşallah sizin için de dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?