• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun zaten bu kk olmasa ne yapardım bilmiyorum. Anlamayan anlamıyor üzüldüm çok ağladım ama anlatamamdım çünkü anlatmaya başladım a canım yaşın genç yüne olur diyorlar. Yine olurda aynı okur mu? Rahimağzı yetmezliğinden kaybettim hamile kalırsam birgün 12 haftalıkken dikiş atılma durumu var ve yatağa bağlı kalmam gerekicek bakıcak kimsem yok. Bir daha olsa diyorlar ama nasıl olucak bilen yok. Korka korka geçicek günler. Bunlar hamile kalabilirsem olucak ama hamile bile kalamadım ki. Kilo vermem sayesinde olursa belki. Allah nasip eder inşallah
İnşallah olur 🌺 kendine çok dikkat et. Kimseyi takma insanlar hemen hamile kalınabilecegini sanıyor. Yok mu yok mu diye soruyorlar. Rabbim ilk önce nasip etsin inşallah sonra hayiriyla kismetiyle gelir. Elbet bir yolu vardır. Rabbim çokça şifa versin inşallah 😍

İnşallah olur 🌺 kendine çok dikkat et. Kimseyi takma insanlar hemen hamile kalınabilecegini sanıyor. Yok mu yok mu diye soruyorlar. Rabbim ilk önce nasip etsin inşallah sonra hayiriyla kismetiyle gelir. Elbet bir yolu vardır. Rabbim çokça şifa versin inşallah 😍
Allah razı olsun canım nerde isteyen bekleyen varsa Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım nerde isteyen bekleyen varsa Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum Allah'ım ne yokluğunu göstersin ne de varlığıyla imtihan etsin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😍

Altında toplandığımız kaçıncı başlık kim bilir.
Ben 5.5 yıllık evliyim ve başından beri istiyoruz. 3.5 yıl sonra hamile kaldım dış gebelikti sonlandırıldı. Ondan 3 ay sonra yine hamile kaldım ve 21 haftalık kaybettim. 2018 aralıkta, hamile kalamadım bir daha. Bende pko var iki hamileliğide ilaçla kaldım. Öncesinde aşılama denesik tutmadı. Oğlumu kaybettikten sonra aşılama deneyecektik yumurta bile oluşmadı. ☹ eylül 2019da bıraktım bende ve bir gece karar verdim mide küçültme ameliyatı oldum pkoda kilo zarar diyetle veremedim bende.
Kasımda ameliyat oldum şimdide 1 yıllık korunma sürecinin bitmesini bekliyorum. 6 ay anca bitti.
Allah bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yokluğuda acısıda çok zor. Ama zamanla acıya alışıyorsun ☹
Rabbim sabir versin basin sagolsn canim Rabbim insallah hayirli bir evlat nasip eder hepimizide bu dunyada rahatlik yok bi sekilde imtihandan geciyorz Rabbim beterinden korusun

Ayy merhabaa konuyu gordum kostum geldimm 🥳 14 aylık evliyiz 10 aydır düşünüyoruz fakat eşim kaptan ve her zaman yanımda olamıyor yumurtlama dönemine denk gelmemiz çok zor ovulsayon test takipiyle 3 defa değerlendirdik fakat gebelik yok 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Doktora gittim 1 hafta oldu 2 tane ilaç verdi gebeliği kolaylaştırması için vitamin sanırım adetimin 3. Gunu hormon testi istedi adetim bittikten sonrada rahim filmi var esim gelincede spermegrom testi istedi bende durumlar boyle 😌
hosgeldn canim 😊😊Ben de 14 aylik evliym ayni donemdeymisz bizede aynilarini soylemistiiiiii bakalim yaptircz inss

Olsun olsun degerlendirin yumurtlamayi sonraki ay a verir esin dicem ama insallahda gerek kalmaz 🙏🏽🙈
Insallah canimm ama soyle bi sorunumda var kizlar kimseye anlatamiyorm iliskide cok aci cekiyorum kendimimi kasiyorm bilmiyorm dayanilmayacak derecede devam ettiremiyorm bazen yanii bu sorun cozulmeden cocuk nasil olacak moralim cok bozuk 😢😢😢😢

Insallah canimm ama soyle bi sorunumda var kizlar kimseye anlatamiyorm iliskide cok aci cekiyorum kendimimi kasiyorm bilmiyorm dayanilmayacak derecede devam ettiremiyorm bazen yanii bu sorun cozulmeden cocuk nasil olacak moralim cok bozuk 😢😢😢😢
Vajinimus mu var acaba 🙄 yada stres mi yapiyorsun kuzum iliski sirasinda neden olabilir hic bilmiyorum suan tahmin yurutuyorum 😕

8 yıllık evliyim 7 aydır denıyoruz olmuo 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadı eşimdede bendede hic bir sıkıntı cıkmadı s 2 hafta önce doktorumu degistırdım oda 1 yıl dolmadan tedavı önermıyorum 1 yıl dolduktan sonra gel bı sıkıntı yok olur dedi beklıyorum bugın erken gebelık testı yaptım sonuc hüsran 😢😢
GİTTİğiniz doktora 1 seneden fazladır istiyorum süreci hızlandırmak istiyorum tedaviye başlama klomen vb. İstiyorum deyin

Canim doktora gosterdinmi testlerini prolaktin yuksek gibi geldi bana
Evet gösterdim kuzum. Dün sinirden öldüm diyebilirim. Doktor yüksek diyor ama ilaç yazmıyor. Endokrinolojiye sevketti ben de bugün sonuçları sağlık ocağına göstericem bakarlar mı acaba. Üç gündür hastaneye gidip geliyorum sabahtan ikindine kadar bekledim. Doktoru ariycam dedi ama sekreter hocam bosverin dedi. Dediler de dediler anlayacağın 😂😂

Evet gösterdim kuzum. Dün sinirden öldüm diyebilirim. Doktor yüksek diyor ama ilaç yazmıyor. Endokrinolojiye sevketti ben de bugün sonuçları sağlık ocağına göstericem bakarlar mı acaba. Üç gündür hastaneye gidip geliyorum sabahtan ikindine kadar bekledim. Doktoru ariycam dedi ama sekreter hocam bosverin dedi. Dediler de dediler anlayacağın 😂😂
Baska bi doktora gitsen bu doktor ilgilenmemis bellii oraya niye sevk etti

Vajinimus mu var acaba 🙄 yada stres mi yapiyorsun kuzum iliski sirasinda neden olabilir hic bilmiyorum suan tahmin yurutuyorum 😕
Yani bastada zorlanmistmmm vajinusmus buyuk ihtimallee cuma doktora gidicm bunuda soylicem inss fizyolojik bise varmi bilmiyorm

Klomen kullanmak istemıyorum acıkcası gittim doktor klomenden kaynakli kist oluşmuş bekleyın demişti adetimim 2 ci günü koca karı masajı derler ya ondan yaptırdım 3 gün boyunca kadın yumurtalıklarımın biraz assagıya kaydıgını söyledı ve göbegimin düştünü bu ay böle denedim bakalım

Back
X