Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

sagol canim. benim ablamlarin akrabasi ben hic görmedim. :gitme: duyunca coook üzüldüm canim yaa cok genc :gitme:dedigin gibi ALLAH genc acisi göstermesin :Saruboceq: ölüm insana coook yakin dimi meleikee :gitme:

annemin bir sözü var ya birben emanet bir solugun arkasındayız kızım...der hep o yüzden heran hersey olabiliyo guzum allahım genc ölüm vermesiN ailesinede sabr versin inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

a.s canim olumunekankayizsmile iyim cok sükür bu gün kocisle cook güzel yerlere gittik :eek:
coook güzel vakit gecirdik olumunekankayizsmile bu haberi duyunca moralim cook bozuldu üzüldüm :gitme: ailesi perisan olmus mafoldumben.
sen nasilsin canim derslerin nasli geciyor kaydirigubbakcemile5

evet canım yaa bizde kociş izin günüydü nişana gittik kurtları döktük ordanda yemege davetliydik gezdik geldik kzuusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet canım yaa bizde kociş izin günüydü nişana gittik kurtları döktük ordanda yemege davetliydik gezdik geldik kzuusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi yapmissin canim olumunekankayizsmile degisikli iyi geliyor opuyorumnanaktan
kimin nisaniydi ALLAH tamamnina erdirsin olumunekankayizsmile

annemin bir sözü var ya birben emanet bir solugun arkasındayız kızım...der hep o yüzden heran hersey olabiliyo guzum allahım genc ölüm vermesiN ailesinede sabr versin inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMIIIN ALLAHIM icimizi yakip kavuurucak ölümler göstermesin :Saruboceq: evet ölüm bir nefes kadar yakin :gitme:

kizlar bahcemiz cok güzel olduuuuuuuu biraz önce geldik bahce harika olmus opuyorumnanaktan
gül demistiya bahcedeki tohumlar tutunca insallah senin de tohumun tutar yine ümitleniyorummmmm :emir_bebek:
yeni ay yeni ümit demek :emir_bebek:

X