sagol canım ıyı olmaya calısıyorum ınsallah bunalıyorum ama bıras bıras ıyıımm....
kızlar nerdeiniz size ihtiyacım var:1no2:
bugün rahim filmi çekildim.tüpümün biri tamammen kapalıymış.biride zedeliymiş:1no2:
çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum
bugün rahim filmi çekildim.tüpümün biri tamammen kapalıymış.biride zedeliymiş:1no2:
hayırlı sabahlar yofrişlerimmmma.s.a.s.a.s.
melıkem kıs nerelerdesın yafff hıc yasmıyorsun bızm topiye paparazıler dıyo kı baska yerlerde gesıyomussun kuzum gıttımı kayınbabn nasılsın ders calısıyon mu kısss ben hıc calısmıyom ayrıca bu evdekı ılk gunum guzelmıs evde oturmakkk yafff ay cok fazla boyle kalmam ınsallah cabuk sıkılırım cunku bennnn....bu arada sen nerelerı yasmıstn tayın ıcın buraya yasmazsn özelden atsana cok merak ettımmmmm...CADIARZU
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:
yok kuzu gelmiceklerrr inşallahhhhbayanssulusmile
ben burdayım ama kimse olmayınca yinede size yazıp cıkıyım kıss kiminle yazısım siz olmayıncaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tayin yerleri sırasıyla malatya,batman,erzincan,siirt,mardin,muş,tunceli...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hayırlısı olssun senın ıcın canım malatya mardın ıkısınden bırı olr ınsallah yafff ıkısıde yakın sayılır adıyamana...adıyamanı da yassydınz kıss 5 saat adanayla arası oda otabusle normalde daha kısa olur kendı arabanla... hayırlısı olsun ınsallah cab-nım ınsallh gusel yerler cıkar...
efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:sm_cool:mmmmmmmmmmmmmmm