Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

bugün rahim filmi çekildim.tüpümün biri tamammen kapalıymış.biride zedeliymiş:1no2:
çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum

bugün rahim filmi çekildim.tüpümün biri tamammen kapalıymış.biride zedeliymiş:1no2:

Gecmis olsun canim :gitme:Ne diyicegimi bilmiyorum canim.ALLAH sifa versin :Saruboceq: kendine iyi bak olumunekankayizsmile artik herseyin caresi var canim.
önemli olan senin moralini bozmamn canim olumunekankayizsmile

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız gelemiorum sohbete kayınvaldemler geldi köye felan gittik geldik eve gel malum yemekti çaydı giremiorum kızlar ya.

canım benım uzulme moralını bozma lutfen Rabbım byuk kederler gostermesın artık bırcok seyın caresı var tüplerın acılır canım benım ımkansız bısey degıl kesınlıkle...

gunaydın gunaydın gunaydın hayırlı sabahlar canlarım gununuz aydın olur ınsallahhhhh

hayırlı sabahlar yofrişlerimmmma.s.a.s.a.s.

melıkem kıs nerelerdesın yafff hıc yasmıyorsun bızm topiye paparazıler dıyo kı baska yerlerde gesıyomussun kuzum gıttımı kayınbabn nasılsın ders calısıyon mu kısss ben hıc calısmıyom ayrıca bu evdekı ılk gunum guzelmıs evde oturmakkk yafff ay cok fazla boyle kalmam ınsallah cabuk sıkılırım cunku bennnn....bu arada sen nerelerı yasmıstn tayın ıcın buraya yasmazsn özelden atsana cok merak ettımmmmm...CADIARZU

yok kuzu gelmiceklerrr inşallahhhhbayanssulusmile
ben burdayım ama kimse olmayınca yinede size yazıp cıkıyım kıss kiminle yazısım siz olmayıncaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tayin yerleri sırasıyla malatya,batman,erzincan,siirt,mardin,muş,tunceli...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlısı olssun senın ıcın canım malatya mardın ıkısınden bırı olr ınsallah yafff ıkısıde yakın sayılır adıyamana...adıyamanı da yassydınz kıss 5 saat adanayla arası oda otabusle normalde daha kısa olur kendı arabanla... hayırlısı olsun ınsallah cab-nım ınsallh gusel yerler cıkar...

hayırlısı olsun canım ya inşalllahhhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…