Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

dılın yarası neden olur onu bılmıyom ama benım olmadı ınsallah ıyılesrsın bıtanem yaaa

INSALLAH tez zaman da iyilesirim. yemek yemekte zorlaniyom.konusmakta. hos konusucak kimsem de yok zaten kaydirigubbakcemile3 canim dil yarasi dilin ucun da iltahap gibi olur.dilim ucuklandi falan denilir. genelde stresten veya vitaminsizlikten veya atesten olurmus :gitme: bende hangisinden oldu bilmiyorum :umursamaz:

sağol bitanem haklısın valla olumunekankayizsmile artık yok yumurtlama tarihi yok adet günü falan hesaplamıcam ne olacaksa oluyo zaten ben üzüldüğümle kalıyorum
hem şimdi taşınma arefesinde ne çocuğu de mi ama bilmiyorumkismile
sen de en güzelini yapıyosun takmamakla kaydirigubbakcemile5

Tasinma zamani bebk zor olurdu :emir_bebek: INSALLAH yeni evin de yeni hayatin da bebisin olur canim :Saruboceq:eek:lumunekankayizsmile

güle,güle ezgicigim hihoyyyt Ben de simdi cikicam kocisim geldi yemek yiycegiz. sana da afiyet olsun tatlimmmmm cokacimcoook

Bende cikiyom hürremcigim , yemek yiyelim kocisimi uyutiyim gelirim INSALLAH uyumasa birakmiyo ben yafffffffffffffff bilmiyorumkismile

allah iyiliğini versin e mi akşam akşam ne güldürdün beni :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benim ne zaman ne diyicegim belli olmuyor kaydirigubbakcemile3dimiiiiiii :roflol: Bak be de gükdüm senle ezgi gülünce gizzzzzzz kaydirigubbakcemile3 :roflol:

INSALLAH tez zaman da iyilesirim. yemek yemekte zorlaniyom.konusmakta. hos konusucak kimsem de yok zaten kaydirigubbakcemile3 canim dil yarasi dilin ucun da iltahap gibi olur.dilim ucuklandi falan denilir. genelde stresten veya vitaminsizlikten veya atesten olurmus :gitme: bende hangisinden oldu bilmiyorum :umursamaz:

hımm o mu ayy bende de sık sık ptırcık gıbı bısey oluyo ama hemen gecıyo bılmıyorum kıne neyse tatlım hemen ıyılesrsın ınsallahh...

X