- 16 Ekim 2009
- 4.483
- 0
- 49
dılın yarası neden olur onu bılmıyom ama benım olmadı ınsallah ıyılesrsın bıtanem yaaa
sağol bitanem haklısın valla olumunekankayizsmile artık yok yumurtlama tarihi yok adet günü falan hesaplamıcam ne olacaksa oluyo zaten ben üzüldüğümle kalıyorum
hem şimdi taşınma arefesinde ne çocuğu de mi ama bilmiyorumkismile
sen de en güzelini yapıyosun takmamakla kaydirigubbakcemile5
kaymak haa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile
kaymak gıbımııı ayyy guldrdun benı kısss moralım bozuktu sabahtan berııııolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Tasinma zamani bebk zor olurduINSALLAH yeni evin de yeni hayatin da bebisin olur canim :Saruboceq lumunekankayizsmile
Evet öyle diyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ayiptir söylemesi benim herif agzini dadini bilirrrr kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Bende cikiyom hürremcigim , yemek yiyelim kocisimi uyutiyim gelirim INSALLAH uyumasa birakmiyo ben yafffffffffffffff bilmiyorumkismile
allah iyiliğini versin e mi akşam akşam ne güldürdün beni :roflol:
INSALLAH tez zaman da iyilesirim. yemek yemekte zorlaniyom.konusmakta. hos konusucak kimsem de yok zaten kaydirigubbakcemile3 canim dil yarasi dilin ucun da iltahap gibi olur.dilim ucuklandi falan denilir. genelde stresten veya vitaminsizlikten veya atesten olurmus :gitme: bende hangisinden oldu bilmiyorum :umursamaz:
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
slm mızmız hosgeldın canım....
Evet öyle diyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ayiptir söylemesi benim herif agzini dadini bilirrrr kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hs bulduk cnm nasılsın