Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

selam kızlar
ezgim neyin var tatlım ben de bikaç gündür öyle sıkıntılıydım ama geçti sanki

hurremcım bıtanem nasılsın esracım sende hosgeldın sen nasılsın canım...

hurremcım bıtanem nasılsın esracım sende hosgeldın sen nasılsın canım...

valla canım bikaç gündür adet olucam diye depresyona falan girdim çıktım kaydirigubbakcemile3
şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar büyüttüm diye
buralar da sıcak valla canım yanmaya başladık hadi hayırlısı
ev topluyorum bi yandan hayatım gün sayıyoruz şu tayinimiz bi belli olsa da kurtulsak ondan
sen neler yapıyosun ne zaman bırakıyosun işi?

ayy bılmıyorum kıne daralıyorum aglamak ıstıyorum hatta aglasam rahatlayacammm ya cok sıkıntı var uzerımde patlayacam sımdı cok sıcak bıde buralar....

ayyy canım benım yaaa hayırdır ınsallah canım banada oluyo bazen oyle ıcım daralıo hıckıra hıckıra aglamak ıstıom hava degısıklıgı ınsanın psıkolojısını bozuyo yaa hele sıcaklar bunaltıo ınsanı aklına ıyı seyler getır tatlım kotu seyler dusunme canımın ıcı

selam kızlar
ezgim neyin var tatlım ben de bikaç gündür öyle sıkıntılıydım ama geçti sanki

ayy bılmıyorum canım ya bı sebeb gosteremıyorum kendıme benımde ıkı üçgundr pek keyfım yoktu ama bugun daha bı acayıp oldum ısten ayrıldıgma uzuluyormuyum nee...
tam dersıne cok sevınıyorum o karı bunaltı benı ne pımpırklı sagolsun bugun ayrılırken baya duygulandık beraberce hazıranın son haftası evlenıyormus bana daha yenı soyluyo hıc bısey anlatmasdı zaten 35 yasında mı ne daha yenı evlenecek ızmıre gıdıyrmus hemde burda da kalmayacak ayy delı mı ne yaa daha once soyleseydı bende o zamana kadar beklerdım 1 ay ne kı sımdı yenı gelen kısla ıyı atısrlar artık bıde cok tıtız aman bana nee yaafff nıye anlatıyrsam zaten onuda anladım dedım kafam yerınde degıl bugun sacmalıyrm....ayy cok uzun ldu kolay gelsın okuyanaaaamafoldumbenmafoldumben-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:roflol: valla zevkle okudum canımın içi sen sınav stresi iş hayatını bırakma falan derken bunalmışsın anlaşılan
e bir de mevsim geçişi var sağolsun baya bunalttı hepimizi
sağlığın yerinde olsun bitanem hepsi geçer gönlünü ferah tut
ay bazen diyorum şöyle aynı yerde olsaydık da bi çay içseydik beraber dertleşseydik içimiz açılırdı valla olumunekankayizsmile

hava degısklıgınden sanıyorum bıdeben sıcakları hıc sevmem sonbahar kadınıyımm-tatlicadiarzu- tayınız nereye cıkacak acaba dogu gorevı yaptınz mı sızz bıde esın meslegı neydı yahu fisfisfisfisfisfis esımde yok evde onada canım sıkılıyo arkadsı trafık kazası gecırmıs hastaneye gıttıler dıger arkadaslaryla toplanp bırasdan gelırr ama affffffffffffff.....

eşim asker canım doğuyu bitirdik batıya gidicez inşallah
güzel bi yer çıksa keşke dua et olur mu canım sen de

bu bılgısayr benı delürtecek yaaa leptopm olmuyo daha ankarada... sarj fısını takarken duman gelmıstı leptoptan bısey kartı yanmıss amannn hersey bızı buluyo bu aralar....

bu bılgısayr benı delürtecek yaaa leptopm olmuyo daha ankarada... sarj fısını takarken duman gelmıstı leptoptan bısey kartı yanmıss amannn hersey bızı buluyo bu aralar....

dur kız ona da daralma şimdi sana özelden msj atıcam baksana

eşim asker canım doğuyu bitirdik batıya gidicez inşallah
güzel bi yer çıksa keşke dua et olur mu canım sen de

Rabbım gonlune gore versın v-canım benım yaa nerelerı yasdınz bılmıyorum bızım balıkesr cıkarsa gusel yer valla benım memleketm canım benım haftaya balıkesrdeyım bende annemlerı cookk üzledım yaaa....

yazdık canım çanakkale balıkesir ben de erdeği falan çok istiyorum ya da bandırma veya merkez
hayırlısı bakalım

yazdık canım çanakkale balıkesir ben de erdeği falan çok istiyorum ya da bandırma veya merkez
hayırlısı bakalım

erdek cok gusel hakkaten canım...
bandrmaya ben evlenmeden once 3-4 ayda bı gıdıyrdum akrabalar cok orda bızımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…