Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kız daha geçen gün gitmemiş miydi onlar? hiç gitmeselermiş bari bilmiyorumkismile
valla Allah yardımcın olsun canım. işin zor ama ne yapalım?
neden bazen de eltinlerde kalmıyorlar anlamıyorum hep sende hep sende olmaz ki... yasakkelime

hiç sorma yaa ne sen sor ne ben anlatayım canım sen napıyosun nasılsın kuzusum valla derslerimi düşünüyorum ben sadeceolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canim kaynanan gilin kendilerine ait evleri yokmu yaaaaaaa bilmiyorumkismile neyse gidene kadar idare et sabir göster sonrasi ALLAH kerim opuyorumnanaktan. Bak simdi üzüldüm kaynan gilede sizlere de eyvahedigeldismile biz yeni nesil yanliz yasamak istiyoruz yasakkelime. e onlarda anne baba ne yapicagimizi bende bilmiyorum :umursamaz: em iyisi kirada otursun kaynnan gil böyle yasanmazki dimi bilmiyorumkismile

canım var iskenderundalar 4 aydır geliyolar ama gitmek istemiyolar....akannehir hep bendeler bende artık harbi sıkıldım yaa azcık eltimde kalsalr yok bi gün onda kalıyolar iki hafta burda şimdi sadece kayınbabam gelmiş ya inşallah gelmez dua edin:gitme: :gitme:

ay bıtanem ya kıyamam sana uzme kendını bu kadar herseyın hayırkısı olur ınsallah eltınle araların da problem var herhalde nıye bu kadar sevmıyorkı neyse bu ozel bı durum ama ınsallah ıyı olrlar hem belkı kayınvalıden onlar eltıne falanda gıtmezler kendı evlerınde otururlar.. taınınz nereye cıkacak acaba ınsallah hayırlısı olsun nerelerı yasmıstınz ya merak ettm....ders konusun da Allah yardımcın olsun canım ınankı cok zor bu sıcaklarda calısmak .... ama bende kpss ıcın calısmaya baslıcam artık gercı cok oldu baslayalı ama konularımı yarısını bıtırdım sayılır bu aralar bende hıc kıtap yuzu acmıyrum valla afffff affff....

cok saol canım ama anlayan kim işte pöfffffffakannehir akannehir
bu arada hoşgeldin canım sende aramıza olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ölmedim yasıyommmm canım kaynana gelmemiş ya eşimin morali bozukkkyerimseniben

hadi yaa ölmedigine sevindim kaydirigubbakcemile3 sen ölürsen biz melikesiz ne yapariz tatlimmmmmkaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak birak ölmek lafini felan :eek:klava: kocisinin morali niye bozuk kizzz bilmiyorumkismile
ben de senin gibi kocisimin morali bozuk olsun coook etkileniyorum icimi bir hüzün kapliyor :gitme: kendine iyi bak tatlimmmmmmm opuyorumnanaktan

canım var iskenderundalar 4 aydır geliyolar ama gitmek istemiyolar....akannehir hep bendeler bende artık harbi sıkıldım yaa azcık eltimde kalsalr yok bi gün onda kalıyolar iki hafta burda şimdi sadece kayınbabam gelmiş ya inşallah gelmez dua edin:gitme: :gitme:

seninkiler gezmeyi seviyorlar demekki :eek: ne diyimki bilmiyorum :umursamaz:
yaslililari ben bazen hic anlamiyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

ben adet oluyorum sanırım yavaş yavaş başlıyor. yarın rahim filmi için doktora gideceğim. numara aldım yarın sabaha. dualarınızı bekliyorum. biraz korkuyorum anestezi de olmayacak eyvahedigeldismile

günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

ben adet oluyorum sanırım yavaş yavaş başlıyor. yarın rahim filmi için doktora gideceğim. numara aldım yarın sabaha. dualarınızı bekliyorum. biraz korkuyorum anestezi de olmayacak eyvahedigeldismile

bende rahim filmi çektirdim canım. anestezisiz.. korkmana gerek yok biraz acıyor evet ama katlanılmayacak gibi değil. rahat ol. inşallah sonuçlarında temiz çıkar canım

X