Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

AMIIIIIIIIIINN canim. ALLAH hayirli ,saglikli gönül rahatligiyla büyütücegimiz evlatlar gamyoncuiremsu nasip etsin hepimizee :Saruboceq:hastanelerden zak üzüntüden ve kederden uzak bir hayat nasip etsin :Saruboceq:

aminn canım aminnn
bırbencım sızın orda hala yagmurmu yagıyoo yaa ne zamandır yagmu-rlu dıyrsunda...karadenız gıbı sureklı yagmurlu galba...

cok gecmıs olsun canım ya evet zor guselım ya Rabbımden evlat ısterken hayırlı ve saglıklı evletlr ıstemek lasım benım uskat komsumn bebegıde oyle hatta daha kotu hergun hastanelerde sureklı ılaclar kullnıyrlar hergun aglıyo cocuk gecelerı hıc durmuyo cok duyuyrum sesını Allahım sabır ver bu kadına dıyorum zor gercekten yaa....benım esımın abısının cocugunun da kalbı delık oyle zor kı bazen rahatsızlanıyo hepımızın yuregı agzına gelıo abım kendısı de doktr dodugu zaman ogrendıler kalbının delık oldugunu ve dogumuna bıle sevınemedıler RAbbım boyle seylerden korusun bıtanem yaa...

benim komsumun da torunun kalbi delik :gitme: onlar da 12 yil beklemisler bebk sahibi olmayi ALLAH nasip etmis ama kalbi delik ve cigerleri enfeksiyon kapmis :gitme:
bana diyorki hakkindan hayirlisini ite. esinin yiyenine ve bütün hastalara YARADANIM tez zamanda sifa nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

aminn canım aminnn
bırbencım sızın orda hala yagmurmu yagıyoo yaa ne zamandır yagmu-rlu dıyrsunda...karadenız gıbı sureklı yagmurlu galba...

nerdeyse 11 gündür sürekli yagiyorrrrr eyvahedigeldismile esim dediki bu hafta bitinceye kadar yagicakmis :gitme:
ay sorma burda yagmur bir basladimi en az 1 hafta yagiyor.öncesinde havalr cook güzeldi.
artik öbür haftayi bekliyicegiz güzel günler gecirmek icin kaydirigubbakcemile2

benim komsumun da torunun kalbi delik :gitme: onlar da 12 yil beklemisler bebk sahibi olmayi ALLAH nasip etmis ama kalbi delik ve cigerleri enfeksiyon kapmis :gitme:
bana diyorki hakkindan hayirlisini ite. esinin yiyenine ve bütün hastalara YARADANIM tez zamanda sifa nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım ya herzaman hayırlısını ıstemek lasım.....

oh nihayet gelidn kissssssss :eek: bu kadar platesle sen manken olursun kaydirigubbakcemile3

pilatesim çoktan bitti de canım öyle başka konulara bakınıyordum
canım sıkıldı gene akşam akşam adet ağrılarım şimdiden başladı
moralim sıfır oldu
halbuki ben bu ay ne kadar umutluydum neden böyle oluyo Allahım neden yaa mafoldumben

sen nasılsın canım?

slm kızlar nasılsınız.
bu aralar giremiyorum.sizi çok özledim.çok yoğunum.
yarın rahim filmim çekilecek bana dua edin lütfen bişi çıkar die korkuyorum

slm kızlar nasılsınız.
bu aralar giremiyorum.sizi çok özledim.çok yoğunum.
yarın rahim filmim çekilecek bana dua edin lütfen bişi çıkar die korkuyorum

İnşallah sonucun güzel çıkar canım arkadaşım

ooof of ben de geçen ay çektirdim doktor üç ay içinde kesin hamile kalırsın demişti bu ay yine olmadı kafayı yicem yaa mafoldumben

İnşallah sonucun güzel çıkar canım arkadaşım

ooof of ben de geçen ay çektirdim doktor üç ay içinde kesin hamile kalırsın demişti bu ay yine olmadı kafayı yicem yaa mafoldumben

bana da doktor bu ay adet olunca gel dedi. başka bir doktorda klomen kullanalım dedi.
bende filmden kaçmak için bu ay klomen kullanacağım. seninde tüplerde yapışıklı olabilir mi dedi doktor?

X