Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

amin bitanem ya sorma az önce eşimi aradılar gece 2 de göreve cagırdılar uyuyo şimdi uffff kaldımmı bu gece yine tek basıma zaten orkuyorummm bu gece uyku haram bana iyimiii:gitme: :gitme:

canım anlıyorum seni bin yıl da geçse alışamıcaz bu gece görevlerine :gitme:
yalnız kalmaktan mı korkuyosun? :teselli:
kapını güzelce kilitle içini ferah tut arkadaşım olumunekankayizsmile

canım anlıyorum seni bin yıl da geçse alışamıcaz bu gece görevlerine :gitme:
yalnız kalmaktan mı korkuyosun? :teselli:
kapını güzelce kilitle içini ferah tut arkadaşım olumunekankayizsmile

dün gecede uyuyamdımki hiç karabasan diolar sanırım öyle oluyo bendede yaa bu aralar hiç iyi degilim ben canım ya sürekli saglık problemlerim cıkıyo içim sıkılıyo bogulacak gibi oluyom görsen titreye titreye fırlıyom yataktan resmen...:umursamaz: ölücekmiş gibi oluyorum ben yaamafoldumben mafoldumben

dün gecede uyuyamdımki hiç karabasan diolar sanırım öyle oluyo bendede yaa bu aralar hiç iyi degilim ben canım ya sürekli saglık problemlerim cıkıyo içim sıkılıyo bogulacak gibi oluyom görsen titreye titreye fırlıyom yataktan resmen...:umursamaz: ölücekmiş gibi oluyorum ben yaamafoldumben mafoldumben

kıyamam canım panik atak gibi bişey olmasın? gündüz nasılsın? gündüz de daralıyo musun?

kıyamam canım panik atak gibi bişey olmasın? gündüz nasılsın? gündüz de daralıyo musun?

arada oluyo sıkıntı gibi ya zaten bi ara sinir ialcı aldım sırf bu yüzden çok kilo aldırdıgı için bıraktım 1 yıldır hiç bişi kullanmadım gecen yılda hep serum yedim sinir için azcık düzelmiştim bide sinirleniyom ya yine kaynana kayınbaba bide sınav olayına yine basladı bu yaaaa gece aglamaktan helak oldıum eşimide uyandırmaya kıyamadım öle titredim durdum mafoldumben mafoldumben

canmmm üzme kendini güzelimm ya, ne kistiymiş seninki,hangi gerizekalı dr dedi böle bi lafı,madem eriyemeyecek bi kist var lakroskopiyle alsınlar,sorunun ne canm senin tam olarak
birde herşeyin zamanı var canm rabbim herşeyi layıkıyla yaratıyor sen hiiiç kafanı meşgul etme biliyorum demesi kolay dieceksin ama sabretmemiz lasım canm

canm bi psikolağa git istersen ben eşim gece nöbete gittiğinde kitap falan okuyorum,öle sesszliği dinlemeyin,yoksa içine çekio sizi
ayeltelkürsi okuda yat canm 7 defa rabbim korur inş bişeyck olmaz

arada oluyo sıkıntı gibi ya zaten bi ara sinir ialcı aldım sırf bu yüzden çok kilo aldırdıgı için bıraktım 1 yıldır hiç bişi kullanmadım gecen yılda hep serum yedim sinir için azcık düzelmiştim bide sinirleniyom ya yine kaynana kayınbaba bide sınav olayına yine basladı bu yaaaa gece aglamaktan helak oldıum eşimide uyandırmaya kıyamadım öle titredim durdum mafoldumben mafoldumben

sen bi psikiyatra görün bence canım anlat derdini bakalım o ne diyecek olumunekankayizsmile

canm bi psikolağa git istersen ben eşim gece nöbete gittiğinde kitap falan okuyorum,öle sesszliği dinlemeyin,yoksa içine çekio sizi
ayeltelkürsi okuda yat canm 7 defa rabbim korur inş bişeyck olmaz

canım dr gittim sinir ilacı veriyo opda yaramıyo ben yalnız kalmaya alışkın degilim ya alışamadımda....:gitme:

dünden beri böle oldum yaaa anlamdım ama inşallah gecer cok takıyom kafama herseyii galibaCADIARZU

olabilir canım mevsim geçişlerinde daha çok oluyo bu tür şeyler
sınavı atlat da düzelirsin inşallah
ama bence eşinle paylaş içine atma o zaman daha da rahatlarsın
Allahım bu çocuk derdi de bitirdi hepimizi mafoldumben

canmmm üzme kendini güzelimm ya, ne kistiymiş seninki,hangi gerizekalı dr dedi böle bi lafı,madem eriyemeyecek bi kist var lakroskopiyle alsınlar,sorunun ne canm senin tam olarak
birde herşeyin zamanı var canm rabbim herşeyi layıkıyla yaratıyor sen hiiiç kafanı meşgul etme biliyorum demesi kolay dieceksin ama sabretmemiz lasım canm

canım o kisti olan ben değilim
kisti olan kadın hamile kalmış diyorum
yani o bile hamile kaldı biz bekliyoruz :gitme:

olabilir canım mevsim geçişlerinde daha çok oluyo bu tür şeyler
sınavı atlat da düzelirsin inşallah
ama bence eşinle paylaş içine atma o zaman daha da rahatlarsın
Allahım bu çocuk derdi de bitirdi hepimizi mafoldumben

bana bişi olucak askımı bensiz koyma düşüncesi beni çok mahvediyo yaaaa bana ne oldu böle bilmiyomki yineeeemafoldumben mafoldumben

bana bişi olucak askımı bensiz koyma düşüncesi beni çok mahvediyo yaaaa bana ne oldu böle bilmiyomki yineeeemafoldumben mafoldumben

nerden çıkarıyosun böyle şeyleri canım yaa bence sen annenin rahatsızlığına üzülüyorsun ondan kaynaklanıyor. tayin meselesi de çıktı bir de. hepsi üstüste gelince daraldın doğal olarak.
gönlünü ferah tut aklına kötü şeyler getirme
için sıkılınca hemen buraya yaz paylaş tamam mı canım benim Şeniz

nerden çıkarıyosun böyle şeyleri canım yaa bence sen annenin rahatsızlığına üzülüyorsun ondan kaynaklanıyor. tayin meselesi de çıktı bir de. hepsi üstüste gelince daraldın doğal olarak.
gönlünü ferah tut aklına kötü şeyler getirme
için sıkılınca hemen buraya yaz paylaş tamam mı canım benim Şeniz

bilmiyomki ne oldu basladı yine sıkıntım uff napıcam ben yaa belki ilaç kullanıyorum ya onların etkisidir diye düşünüyom iyi gelmedi galiba mide sorunum için yazmıstı ya dr gecen hani gitmiştim ya dr.acilenbilmiyorumkismile

bilmiyomki ne oldu basladı yine sıkıntım uff napıcam ben yaa belki ilaç kullanıyorum ya onların etkisidir diye düşünüyom iyi gelmedi galiba mide sorunum için yazmıstı ya dr gecen hani gitmiştim ya dr.acilenbilmiyorumkismile

anladım canım ilaçların kağıdına bi bak istersen yan etkilere falan belki de yazıyordur öyle bişey
rahatsızlığın geçtiyse ilacı bırak bir de öyle dene bakalım

iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bugun anneler gunu bızde bır anne adayı olrak hepınızın anneler gununu kutluyom canlarım ınsallah bı dahakı anneler gunune kucaklarımız dolu gırerizzz

noldu cnm ya ,hayırdır.anlatmak istersen dinlerim

canım önceki sayfalarda da yazmıştım doktorun sen hamile kalamazsın dediği kadın hamileymiş bugün öğrendim de ona canım sıkıldı birascık
biz neden kalamıyoruz hamile mafoldumben

X